ben sevilmeyen...

Bence eşiniz kendiyle barışık bir insan değil ve hayattaki mutsuzluğunu birine yükleme çalışmış, malesef sizi seçmiş sanırım. Yoksa aradan yıllar geçmiş birisine facebooktan kendisini kanıtlamanın bir anlamı yok bence.
Eşiniz dahi olsa, geçmişte ne kadar da çok kötü günleriniz de olsa içinizdeki o umut ışığı ve mutluluk çabanız hiç bitmesin.
Önce kendinize sonra çocuklarınıza en çok değeri verin, o koymazsa siz çocuklarınızla en güzel anılarınız çekip koyun. bırakın onun sayflarında olmayı, siz kendi sayfanızı ve çocuklarınızın geleceğini yaratın. Kendinizle ve çocuklarınızla mutlu olun. Erkekler ne kadar umursandıklarının ve sevildiklerinin farkında oluyorsa o kadar ilgisiz olabiliyorlar. ona ilginizi biraz azaltın.
Siz iç huzurunuzu yaratın, gülücükler saçın ve her şeyden önemlisi kendinize güvenin. Farkedip kendini düzeltirse ne ala düzeltmezse zaten zaman en güzel çare çocuklarınız her şeye derman olur....
bencede öyle. bazı sıkıntıları var benle bile paylaşmadığı. çok sağol desteğin için. ben bol bol koyuyorumz resimlerimiz zaten. zaten bu hafta azalttım ilgimi. o da farketti sanırım. artık kendimi değiştirmeye başladım. yeniden kitap okuyorum mesela. yarında koaföre gitme kararı aldım. kendime zaman yaratacağım bundan böyle. inşallah canım.

bencede öyle. bazı sıkıntıları var benle bile paylaşmadığı. çok sağol desteğin için. ben bol bol koyuyorumz resimlerimiz zaten. zaten bu hafta azalttım ilgimi. o da farketti sanırım. artık kendimi değiştirmeye başladım. yeniden kitap okuyorum mesela. yarında koaföre gitme kararı aldım. kendime zaman yaratacağım bundan böyle. inşallah canım.
Umarım hiç vazgeçmeyip hep böyle devam edersiniz. Bol şanslar..

Evet.bu esma ül hüsna zaten Allahın isimlerinden.zaten bana bunlarla dua edin diyor.inan itikatla dene .siz nikahlı eşsiniz Allah sizin muhabbetli olmanız için kabul eder insaAllah. İçinden oku yüzüne yediğine içtiğine . Ya herkes yaşıyor az çok.kimi boşanır kimi duaya sarılır kimi inanmaz her çeşit var. Ama Allah dermansiz dert verir mi. Sabahsiz gece olur mu.yazsiz kış olur mu.o yüzden sen Allaha sığın hem hamilesin ne güzel.

VE ELGAYTU ALEYKÜM MEHABBETEM MİNNİ
bu da eşler arasında muhabbet için.istersen guvendigin bir hocaya sorabilirsin.
Bunu da yüzüne oku sık sık
Allah dilerse herşey olur.aranız huzurlu olsun sevgi dolu olun insaAllah

Canım yazdıklarını içim den üzülerek okudum eşime nasıl sevdirebilirim diyorsun da bende diyorum ki esin sevse ne olur sevmese ne olur Allah sizi sevsin amin eşiniz sizi zaten hak etmemiş çok üzerine düşmeyin kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasin o sizin için ugras versin lütfen kendinize saygı duyun ve eşinin seni küçümsemesine izin vermeyin çunku bu zamana kadar yaşadıgin acilar yeter .

canım üzülme bebeğinde etkilenir seviyodur seni de bazıları sinirlenince en son söyliyeceklerini en başta söylüyor malesef belkide seni kıskanıyodur ve facede görünmeni istemiyordur bide böyle düşün üzülme ltfn....:KK42::KK42::KK42:

ben evin sevilmeyen istenmeyen bir kız çocuğu olarak dünyaya gelmişim. kötü kaderim o anda başlamış.
aklım erdi ereli ailemin benim ne kadar erkek olmamı istediğini biliyorum. bu çok acı ve üzücü gerçekten.
daha cinsel kimliğimin farkında olamadığım yaşlarda keşke ben erkek olsaydım derdim. bunu yalnızca kendime itiraf ederdim. hatta ergenlik zamanımda erkekliğe özenipte erkek gibi giyindiğim çok olmuştur. ama konu bu değil. normal bir bayanım çok şükür. bu kısmı yazmamın sebebi suçsuz olduğum halde hiç sevilmeden büyümem. belkide suçum dişi olarak dünyaya gelmekti...
kız çocuğu okutulmazdı, kız çocuğunun bisikleti olmazdı,parası olmazdı, kız çocuğu sevilmezdi, kız çocuğu çalışır eve para getirirdi benim ailemde.
ablalarım var onlarda sevmezdi beni çocukken, haa şimdi daha farklı herşey artık koca kadın olduk.
20 yaşlarındaydım. sevgiye aç büyümüştüm. biriyle tanıştım onu çok sevdim o da beni. en önemlisi oda beni seviyordu. ama birşeyler yolunda gitmedi. ailem bir takım bahanelerle beni vermedi o na. ayrıldık. unuttuk birbirimizi... daha sonra aileminde istediği biriyle görücü usulü evlendim. ben aslında eşimden hoşlanmış onu sevmiştim. onunda beni sevdiğini sanıryordım. ama sevmediğine çok çok eminim.
o da zamanında birini sevmiş. sanırım o kız eşimi pek sevmediğinden başka erkeklerlede konuşmuş. eşim bunu öğrenince ayrılmışlar. ama nedense aklından atamıyor sanırım. bana hiç değer vermiyor. yeri geliyor kırıyor hakaret ediyor. ama işi düşünce hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. 2 . çocuğuma hamileyim ve aşırı duygusalım. çok uğraş veriyorum yuvam için. ben seviyorum eşimi ve onunda beni sevmesini az da olsa ilgilenmesini en azından güleryüz göstermesini istiyorum. vede beni başkalarına karşı küçültmemesini istiyorum. kızdım eşime benim ne günahım vardı madem başkasındaydı gönlün onu alsaydın benim günahıma girmeseydin diyorum.
konunun buralara kadar gelmesinin sebebi faceye benimle ve oğlumuzla bir mutlu aile resmi koymaması hatta öyle bir resim çekinmemesi. o sevdiği kişide evli.ve faceden ona evliliğinin mutsuz bir evlilik gibi sanki ben onun başına bela olmuşum ben gidip onu istemişim gibi göstermek istemesi. çok üzülüyorum çok kırgınım hayata. ailemden sevgi görmemiş biri olarak bunu haketmediğimi düşünüyorum. hiç kimse bunu haketmez tabiki. biliyorum zorla güzellik olmaz ama ben eşime kendimi sevdire bilir miyim. bunu başara bilir miyim. yoksa herşeyi oluruna bırakıp eşimden hiçbir şey beklememlimiyim. oğluma ve karnımdaki yavruma hep onları çok sevdiğimi söylüyorum. umarım ailemden ve eşimden görmediğim sevgiyi oğullarımdan görürüm.
uzun oldu biliyorum daha yazacak çok çok şey var kısa kestim inanın. sadece içimi dökmek istiyorum hatta bağırmak hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum :KK43:
size özelden yazacağim

X