ben sevilmeyen...

bencede öyle. bazı sıkıntıları var benle bile paylaşmadığı. çok sağol desteğin için. ben bol bol koyuyorumz resimlerimiz zaten. zaten bu hafta azalttım ilgimi. o da farketti sanırım. artık kendimi değiştirmeye başladım. yeniden kitap okuyorum mesela. yarında koaföre gitme kararı aldım. kendime zaman yaratacağım bundan böyle. inşallah canım.

Umarım hiç vazgeçmeyip hep böyle devam edersiniz. Bol şanslar..

Evet.bu esma ül hüsna zaten Allahın isimlerinden.zaten bana bunlarla dua edin diyor.inan itikatla dene .siz nikahlı eşsiniz Allah sizin muhabbetli olmanız için kabul eder insaAllah. İçinden oku yüzüne yediğine içtiğine . Ya herkes yaşıyor az çok.kimi boşanır kimi duaya sarılır kimi inanmaz her çeşit var. Ama Allah dermansiz dert verir mi. Sabahsiz gece olur mu.yazsiz kış olur mu.o yüzden sen Allaha sığın hem hamilesin ne güzel.

VE ELGAYTU ALEYKÜM MEHABBETEM MİNNİ
bu da eşler arasında muhabbet için.istersen guvendigin bir hocaya sorabilirsin.
Bunu da yüzüne oku sık sık
Allah dilerse herşey olur.aranız huzurlu olsun sevgi dolu olun insaAllah

Canım yazdıklarını içim den üzülerek okudum eşime nasıl sevdirebilirim diyorsun da bende diyorum ki esin sevse ne olur sevmese ne olur Allah sizi sevsin amin eşiniz sizi zaten hak etmemiş çok üzerine düşmeyin kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasin o sizin için ugras versin lütfen kendinize saygı duyun ve eşinin seni küçümsemesine izin vermeyin çunku bu zamana kadar yaşadıgin acilar yeter .

canım üzülme bebeğinde etkilenir seviyodur seni de bazıları sinirlenince en son söyliyeceklerini en başta söylüyor malesef belkide seni kıskanıyodur ve facede görünmeni istemiyordur bide böyle düşün üzülme ltfn....

size özelden yazacağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…