- 25 Nisan 2024
- 296
- 468
- 29
- Konu Sahibi dermansizdertler
Evet eski eşimin bana en büyük katkısı kendine benzetmesi oldu bokla gezen bok olurmuşNe kadar leşş bir konuşma olmuş bu ya agızlar bozulmuş hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eski eşimin bana en büyük katkısı kendine benzetmesi oldu bokla gezen bok olurmuşNe kadar leşş bir konuşma olmuş bu ya agızlar bozulmuş hep
Ne bedeli ya bana gelip anasını atıp kendini bana acindirip sonra annesiyle iyi olunca beni 2 çocuğumla ortada bırakan bir adam o ne bedelinden bahsediyorsun?Üslûp seviye yerlerde
İki çocuğunuz var
Yarın mezuniyet olur okuma bayramı düğün dernek olur bir araya gelmek zorunda olursunuz
Bu kadar çirkin konuşulur mu
Hele hele küçükken annesinin yaptığı hataların bedelini ödeyen birinin yarasına basmak
İkiniz de keşke hiç anne baba olmasaydınız
Haa sunuda ekleyim annesi bana seni ben besliyorum aç köpek dediğinde hamile halimle odada aç otururken niye odadan çıkmıyorsun diye annesi için üstümde sandik kıran bana bıçak çeken boğan bir adam, neyin bedeli?Üslûp seviye yerlerde
İki çocuğunuz var
Yarın mezuniyet olur okuma bayramı düğün dernek olur bir araya gelmek zorunda olursunuz
Bu kadar çirkin konuşulur mu
Hele hele küçükken annesinin yaptığı hataların bedelini ödeyen birinin yarasına basmak
İkiniz de keşke hiç anne baba olmasaydınız
Merak etmeyin aramaz bile zaten cocuklar arıyordu o aramiyorduBosanmaniz iyi olmuş hiç olmamasi gereken bir evlilikmis siz hicbiryerde anne baba olarak biraraya gelemezsiniz gelmeyinde zaten.Ne yaşamış olursanız olun küfürleri kimden öğrenirseniz öğrenin iki kızınız var .Eski eşin başından geçenlere üzüldüm canınızı yakmissiniz canınızı yakmış.Olay yarışa dönmüş.Zorunlu olmadıkça çocuklarda hastalık gibi bir durum olmadıkça görüşmeyin yargilamiyorum hayatınızın o sayfası bitmiş hanımefendi ne deseniz bu değişmeyecek çocuklar büyüyünce evlenip hayatlarını kuruncada birbirinizin yüzünü bile görmeyeceksiniz hepsi bu.Aranizda toksik iğrenç ve asla duzelmeyecek unutulmayacak çocukların hatrina bile affedilmeyecek cümleler kurulmuş .Bundan sonra çocuklara kulaklık alın ve bence telefonla babaları ile konuşurlarken odada durmayın
Şu cümleden anladığım kadarıyla ilk küfürü siz etmişsiniz. Karşılığında da küfür yemişsiniz. Ortada iki çocuk varken karşılıklı olarak bu kadar laçkalaşmasaydınız keşke. Size kötü şeyler yaşatmış olabilir boşanmışsınız gitmiş. Ama beğenseniz de beğenmeseniz de çocuklarınızın ömür boyu babası. Bu çocukların doğum günü var, mezuniyeti var, düğünü var. İlla ki yanlarında babalarını isteyecekler. Siz de illa ki aynı ortama girmek zorunda kalacaksınız. Karşılıklı sövmek yerine hiç muhatap olmamak daha doğru bir davranış olurdu.Bende o... cocugu dedim bana kimin o.. cocugu oldugu ortada dedim bana anlattığı sırları vardı evet başına kakmamam gerekiyordu ama bu o kadar iğrenç bir adam ki bana ve çocuklarıma okadar şeyler yaşattı ki hakketti
Ne babalık ama.annesi için çocuğum mocugum yok diyen baba aynen mümkünse ömür boyu daha çıkmasın karsilarinaŞu cümleden anladığım kadarıyla ilk küfürü siz etmişsiniz. Karşılığında da küfür yemişsiniz. Ortada iki çocuk varken karşılıklı olarak bu kadar laçkalaşmasaydınız keşke. Size kötü şeyler yaşatmış olabilir boşanmışsınız gitmiş. Ama beğenseniz de beğenmeseniz de çocuklarınızın ömür boyu babası. Bu çocukların doğum günü var, mezuniyeti var, düğünü var. İlla ki yanlarında babalarını isteyecekler. Siz de illa ki aynı ortama girmek zorunda kalacaksınız. Karşılıklı sövmek yerine hiç muhatap olmamak daha doğru bir davranış olurdu.
Zamanimda ben ondan ayrıldıgimda bana şiddetinden eve kanamasından bıkıp hayatıma baktığımda beni bu yaşadıklarınla kandırıp manipule edip barışmistim. Sonra bana cehennemi yaşattı fazlasını hakediyoranlayamadım sizi. tamam eski eşiniz dünyanın en kötü insanı anladık. burada size insan gibi yazanlara da aynı üslupla cevaplar veriyorsunuz. ne kadar haklı olsanız da iki tane çocuğunuz var. siz isteseniz de istemeseniz de onların babası o adamı siz seçip baba yapmışsınız. siz çocuklarınızın yanında da bu şekilde yapıyorsanız bence çok yanlış bu durum. ne olursa olsun çocukları etkileyen durumlarda daha sakin kalmanız lazım.
ayrıca geçmişte yaşadığı taciz vs durumları fırsat kollayıp bir insana onun suçuymuş gibi kullanamazsınız.
Evet doğru zaten seviyesine düştüğüm için bir tık pişman oldum senim gibi bi baba olmasada olur yazıp engelleseydim keşke ama yapacak bisey yok. Senelerdir yaptıklarına saysinBabaları ile ilişki kursunlar berbat bir koca olabilir siz seçtiniz o çocuklara bu babayı.Sonucta haksız olabilir berbat bı kisiligi olabilir bunu en sonda anlamış olamazsınız.Artik bitti gözüyle bakın kavga etmeyin onunda ağzını açtırmayin.Hirsinizi alamamış olabilirsiniz sizi çok üzmüş çok yipratmis olabilir Bundan sonrasina bakın kendinize bakın sağlığınıza bakın saçınıza başınıza bakın ruhunuzu dinlendirin evlatlarinizi huzurla büyütmeye bakın .En iyi tavır bu olur iyi olun iyi hissedin gömün artık tüm olumsuzlukları ben sizi düşünerek yazdım.Siz iyi olursanız çocuklar da iyi olur yoksa ona hak verdiğim yok yani gereksiz artık onu diyorum
Buna büyüdüklerinde çocuklarınız karar verirler. İnşallah küçücük çocuklara gidip de babanız böyle diyor dememişsinizdir.Ne babalık ama.annesi için çocuğum mocugum yok diyen baba aynen mümkünse ömür boyu daha çıkmasın karsilarina
vuuu kaosa bak çok severim aç köpek dediği yerde yıkıldım yemin ederim, senin onu demen lazımdıBirçok kişi eski konularimi hatırlar ben ( Eski) eşimden ayrıldım bir kaç ay oluyor. 1 hafta kadar önce de numaramı değiştirdim muhatap olmak istemediğim için. Cocuklar ablamın telefonundan babalarını arıyorlar konuşuyorlar. Büyük kızım babannesiyle görüşmüyor bana yaptıklarını gördüğü şahit olduğu için istemiyor babasi da biliyordu. Ayrılmadan önce de konusmuyordu cunku babannesiyle. Hiç birimiz gorusmuyorduk. Küçük kızım dün babasını aramış ben isteydim babannesiyle konuşurken ablam senle konuşmamı istemiyor demiş.. neyse
Bugun de ben ise gidecektim o sırada yine aradı görüntülü çocukla soguk soğuk kon ustalar, babasi küçük kızıma birsey sordu büyük olan cevap verince sana demedik dedi babasi ( babannesiyle gorusmemesi için kardeşini dolduruyormus diye ) bende duyunca sinirlendim kapattım telefonu mesaj attım. Anan için bırakıp gittiğin yetmiyor bide bu çocukları mı azarliyosun diye. Madem o kardeşini dolduruyor konuşmamak için aratma lan bundan sonra çocukları yok çocuğum mocugum benim dedi. Anasına yaranmak için bir daha gorussmeyecekmis bebelerle
Bende o... cocugu dedim bana kimin o.. cocugu oldugu ortada dedim bana anlattığı sırları vardı evet başına kakmamam gerekiyordu ama bu o kadar iğrenç bir adam ki bana ve çocuklarıma okadar şeyler yaşattı ki hakketti
Bende dedim ki benim anam beni bebekken anneanneme atıp akşama kadar adamlarla gezmedi, ne olduğu belirsiz insanları getirip beni taciz etmediler. Benim yanimda kimse uyuşturucu kullanmadı kimin ne oldugu ortada, bu çocukları bu yasa ben getirdim senin gibi bir babaya zaten ihtiyaçları yok kendini velininetten sayma dedim
Bana kalitesiz demiş, aynen dedim sizin seviyenize düşmem gerekiyorsa çocuklarım için düşerim siz kimsiniz bakmadığını cocugu bide uzeceksiniz.
Bana demişki spor hocaları sana selam gonderdiginde seni kapıya koymaliymisim 9 senemi senin gibi bir or... için heba etmişim. ( bekarken gittiğim spor salonundaki hoca kardeşime ablana selam söyle demiş oda eski eşimin yanında soylemisti cunku art niyetli bisey yok, senelerdir bunu başıma kakar)
Bende dedim ki iste senin öne surecegin bi selam var senin attığın b.k benim üstüme yapismaz akar gider Allah biliyor kimin ne olduğunu balık tutmaya diye sahillere inip karisi evdeyken karılarla ben konuşmadım,
Benim annem beni süsleyip turkcellere başka karilara da götürmedi p...vnk dedim senin gibi bi namussuza ben çok fazlayim dedim.
Aynen sen bana fazlasın ben senin hızına yetişemem yazmış ama
Bende dedim ki evet senelerdir evden barktan cikarmadin her dediğini yaptım ya
Ondan umarım karşına en ala o.... çıkarda hayatını s....kr senin benim yapamadığımı yapar. Bana da giderken taktığın 25 bin tl borc haram zıkkım olsun çocuklarının rızkını yiyen iğrenç varlık dedim
Ise girer girmez oducem aç köpek parana mi kaldım demiş
Bende dedim ki ben kimseden para almadım kimin aç köpek olduğu ortada yazma lan bana dedim.
Gerçekten elim ayağım titriyor
Bunları diyen adam ayrıldığımız gün başka kadinla konuşmaya başlayan bir adam fbwbsbsb sadece numaramı değiştirmeden önce ona dedim ki şu saatten sonra bende hayatıma bakicam senin yüzünden aşka olan inancımı kaybetmicem
Bu ortada hicbisey yok 1 tane biseyini görmemiş bana neler dedi
Annesi için insan çocuklarına bunu yapar mı sabah beri ağlıyorum
Tabiki de demedim büyük kızım babasi beni defalarca dovdugunde her yerim kan içinde gördüğü için genel olarak görüşmek istemiyor.Buna büyüdüklerinde çocuklarınız karar verirler. İnşallah küçücük çocuklara gidip de babanız böyle diyor dememişsinizdir.
Valla oğlu çalışmıyorsa ve karısını calistirmiyorsa ac köpek kendileri ben üstüme alinmiyorumvuuu kaosa bak çok severim aç köpek dediği yerde yıkıldım yemin ederim, senin onu demen lazımdı
şaka bi yana gerek yok böyle şeylere sinirlenme bu adama. sizin daha çok tazeymiş. ben bu kadar çirkinleşmedim eski eşimle ki neler yapmadı 4 senede hiç gerek yok.Valla oğlu çalışmıyorsa ve karısını calistirmiyorsa ac köpek kendileri ben üstüme alinmiyorum
Valla sonradan pişman olmadım değil ama çocuklarım o an üzülünce dayanamadımşaka bi yana gerek yok böyle şeylere sinirlenme bu adama. sizin daha çok tazeymiş. ben bu kadar çirkinleşmedim eski eşimle ki neler yapmadı 4 senede hiç gerek yok.