BEN SAPIKMIŞIM :)

minnakım yaaaaa sen sapıksın tabııı lıbıdonu bılmıoz mu sankııı ama o kız ınan senden daha sapıktır buna kalıbımı basarım

froud amcanın bı lafı var

" bır ınsan bı yere bakıyorsa orda ilgilendiği birşeyler vardır. Ama bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği birşey kesinlikle vardır.."

o kıza bu lafı soyle cnm aklı varsa anlar

libidolum benim

Ah canım keşke hamile olsam, prova yapıyorum ben Allah bana da nasip eder inşallah. Sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
gecen ay takıp etmıstım senı bu ay takvımı gorunce cok sevındım de ınsallah sılmezsın cnm az kalmıs bak ben öğrendıgımde takvımde 256 gun var yazıyordu çok erken öğrendım ben bes gun kala adete ıns sen de bugun yarın tez vakıtte guzel haberı alırsın

Ben eşlerin aralarında yaşadıkları özellerini, muhabbet sohbet malzemesi yapmalarına karşıyım

çok itici geliyor öyle muhabbet yapan hemcinslerim...

ay kız biz koçişimle şunu şunu yaşadık filan diyenler kafamda öyle bir canlanıyor ki o anlattıkları
tiskinç

senin dediğinde bir sapıklık göremedik minnak ne var bunda çok masumane

ha gözünü kaşını beğenirim demişsin ha kemiğini öyle abartılacak bir şey değil ki..

o fiziksel özelliği çekici geliyor demişsin alt tarafı

çok abartılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…