- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
-
- Konu Sahibi minnakmimar
sapıklar işte allahın bi kemiği neresi seksi dimi töbe töbe gözleri dönmüş
Ne bileyim bel kemiği bel kemiği almış yürümüş omurgaya bel kemiği diyoruz biz.adonis tabi o
omurganın neresi seksi
Ne bileyim bel kemiği bel kemiği almış yürümüş omurgaya bel kemiği diyoruz biz.yok adonis sevmem bel kemiği severim gibi yorumlar var da merak ettim neresi burası.
sapıklar işte allahın bi kemiği neresi seksi dimi töbe töbe gözleri dönmüş
Matmazelim simdi dgru di daire icindeki yer icini giciklamio mu
benm herif beni ayaklarimdan tavana asip. İskence edecek
Bende konuşurum hatta kkda çekinmeden konuşanlatdanımŞaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
eski formumuzu kaybettik bibim. hey gidi gençlikBende konuşurum hatta kkda çekinmeden konuşanlatdanımanlat derdini yavrucumm gel şöyle bakim
bende eşimin omuz kemiği varya orasından çok hoşlanıyorum kapat şunu üstüne atlicam şimdi diyoruö sapıkmıyım ki
Ahh badem nerde o +18 yazışmalarımızeski formumuzu kaybettik bibim. hey gidi gençlik
mapisa girersek bu resmi senin duvarina koymasini istiycm mune anacigumdanallah seni ne etmesin cimcime kocan tavana asıcak ama mune de mapusabak buda pelin abinin pisine dönmesin
ben kaçayım beni yoldan çıkarma
ayrıca böle kaslılar yeryüzünde yaşıyorlar mı ki genelde orası yag bağlamış oluyor
ha varsa yaşıyan nefes alan biri herkesin kocası var bana nikah düşer
çekilin dokunmayın bakmayın