BEN SAPIKMIŞIM :)

Ne bileyim bel kemiği bel kemiği almış yürümüş omurgaya bel kemiği diyoruz biz. yok adonis sevmem bel kemiği severim gibi yorumlar var da merak ettim neresi burası.

büyük olasılık adonise bel kemiği dediler :)
ben de severim ama adonis

ülke olarak seks kelimesinden ve bununla ilgili bağdaştırmalardan çok korkuyoruz malumunuz biz ışınlanarak olduk...

Matmazelim simdi dgru di daire icindeki yer icini giciklamio mu

benm herif beni ayaklarimdan tavana asip. İskence edecek

allah seni ne etmesin cimcime kocan tavana asıcak ama mune de mapusa bak buda pelin abinin pisine dönmesin

ben kaçayım beni yoldan çıkarma

ayrıca böle kaslılar yeryüzünde yaşıyorlar mı ki genelde orası yag bağlamış oluyor

ha varsa yaşıyan nefes alan biri herkesin kocası var bana nikah düşer

çekilin dokunmayın bakmayın

İş yerimde sabahçı grupla herşeyi konuşabilirim , geyiğin dibine vururuz. Ama öğleci gruba ne desen ayy çok fenasın, ayy ne sapıksın, ayy inanmıyorum.....
Yani baktın senle aynı kafa yapısında değil zorlama.
Bu arada o kemiklerden aşağı giden yer varya bende orayı pek beğenirim ama eşimde
Not: eşim arkamda ne yazdığıma bakıyo

Bende konuşurum hatta kkda çekinmeden konuşanlatdanım anlat derdini yavrucumm gel şöyle bakim
bende eşimin omuz kemiği varya orasından çok hoşlanıyorum kapat şunu üstüne atlicam şimdi diyoruö sapıkmıyım ki

bende boyun ve gerdan severim bi de gömlek varsa, yakası açıksa, kıllar da görünüyosa tamamdır kaslı tamam da genelde tüysüz oluyolar ve tüysüz olunca çocuksu geliyo bana.baby facese hele hepten kaybetti hiç etkilenmem. yakışıklılığa değil karizmaya bakarım yani daha çok

benim cinsel hayatım yok meselademek ki burdaki herkesin yok .
şaka bir yana bende ulu orta her dakika cinsellik muhabbeti yapan hatunlardan bıktım .
kadınlar birbirine anlatmamalı bence kocasıyla sevgilisiyle yaşadıklarını ne bileyim genel anlamda açık fikirli olsamda hoşlanmıyorum ben bazı şeyler mahrem kalmalıdır bana göre .

Burada bile az cinsellik konussa yeni bir uye hemen erkek ilan ediliyor. Demek ki kadinlardan cinsellik konusmasi beklenmiyor.

mapisa girersek bu resmi senin duvarina koymasini istiycm mune anacigumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…