BEN SAPIKMIŞIM :)

Ay hakkaten kız ne diyeceği belli değil ozamn belkide bağırarak uzaklaşır kacardi film gibi ve kız koşar koşar koşar. :KK71::KK48:
Nr var kız kemik lafında amannn nerden bilcek bunlar eti kemiği yaziiiikkk :KK8:
Sanki senin kemiğine bakem dedin ayyy koptum burda:KK53::KK16::KK70::KK70:
hiç :63: eti onların kemiği benim yani :KK48:

Şaka gibi ama derdim cidden bu benim :KK12:

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:
:KK70: ya çok saçma
herkesin beğendiği şeyler var söylenmiyorsa yok anlamına gelmez ki:))

banada aynı şeyi söyüyorlar, kasları iyiymiş dedim diye ayy sapık vs. diyorlar herkes bence bizim gibi ama işlerine gelmiyor:KK12::KK12:

hehe aynen öyle:KK14:

sapıklar kendini hemen belli ediyor işte :KK12:
Bi daha hic birinizle konusmayi düşünmüyorum terbiyemi bozmayin :KK70:

Ben bi erkek arkadaşımla konusabiliyorum ya kiz arkadaşlarımla olmuyor ayip oluyo hemen :) Ne gizli sakli milletiz hem bilgi paylastikca çoğalır tadini almadan ölmeyelim :KK70:

heh o konunun adamı kk da adımı sapığa çıkaran kişi zaten @EnHarbiKiz gel bak gel :KK70:

ay travesti pelin geçen konu açmış çok canlar yandı o konuda :oops:
Nasıl ya ben nasıl kaçırdım benim neden haberim yok neden ben fransız kaldım bu duruma nerde şimdi pelin ne oluyo allahım çok kötüyüm bana yardım edin ne dedi ne dedi suan.kendimi çok kötü hissediyorum :cry::cry:

Bi daha hic birinizle konusmayi düşünmüyorum terbiyemi bozmayin :KK70:

Ben bi erkek arkadaşımla konusabiliyorum ya kiz arkadaşlarımla olmuyor ayip oluyo hemen :) Ne gizli sakli milletiz hem bilgi paylastikca çoğalır tadini almadan ölmeyelim :KK70:
oha erkek arkadaşına mı anlatıyorsun daha büyük sapıklık bu :KK57:
:KK17:
Nasıl ya ben nasıl kaçırdım benim neden haberim yok neden ben fransız kaldım bu duruma nerde şimdi pelin ne oluyo allahım çok kötüyüm bana yardım edin ne dedi ne dedi suan.kendimi çok kötü hissediyorum :cry::cry:
açma konusunu valla banlanırız :oops:

Kesinlikle öyle bi niyetim yok valla delimiyim ben.Valla mune gelirse anam aklımıza getirmeyelim böyle şeyleri napar bizi ay içim bi tuhaf oldu bak:oops::KK17::KK17:
gelecek zaten de inşallah banlamadan sadece konumuzu taşır zaten benim derdimle dalga geçen olmadı olsa da açığım yani rahatsız değilim dert de değişik zaten o yüzden geyikte olsa da olur sorun değil :KK14:

insanın dilinde olmayanından korkmaya başladım ben
biz böyle yurtta bir arkadaşım vardı biz üff çocuk çok taş kollar pazı dolması dediğimizde (tabii bunları resim veya internete bakarken yapardık )
her neyse bu bize göz zinası diye bir şey var hepiniz yanacaksınız diye dolaşıyordu
sonra bir sevgilisi oldu msnden açık seçik konuşmalar gırla
açmayayım kutuyu söylemiyeyim kötüyü

insanın dilinde olmayanından korkmaya başladım ben
biz böyle yurtta bir arkadaşım vardı biz üff çocuk çok taş kollar pazı dolması dediğimizde (tabii bunları resim veya internete bakarken yapardık )
her neyse bu bize göz zinası diye bir şey var hepiniz yanacaksınız diye dolaşıyordu
sonra bir sevgilisi oldu msnden açık seçik konuşmalar gırla
açmayayım kutuyu söylemiyeyim kötüyü
oo dini boyutlara falan hiç girmeyelim :KK53: var böyle insanlar elbet o insanlarda bu hormonlarla dünyaya geldiler kimse kimseyi kandırmasa keşke:KK51:
Hepimiz etten kemikten İnsanız korkma yavrum benden demedinmi :KK70: ay burda kopup tekrar bağlanıp tekrar kopuyom hay allahım katıldım burda:rolleyes::KK31::rolleyes:
ete kemiğe bürünüp yunus diye görünürse ne yapayım:KK70::KK70::KK70::KK70:

X