BEN SAPIKMIŞIM :)

Bana bir arkadaşımın anlattığı bir anısını hatırlattın, arkadaşım x (kız) , onun arkadaşı da y (kız) olsun, x ve y sohbet ederlerken benim arkadaşım yani x, laf arasında mastürbasyon yaptığını söylüyor. Y de garip bi tepki veriyor, ay inanmıyorum sen onun nasıl yaparsın, senden beklemezdim falan diye bir tepki veriyor, x şok tabi. X bana bunu bir sohbetimiz sırasında söyledi ve şunu sordu: Ya Wurstria, mastürbasyon yaptığımı y'ye söyledim ve bana böyle bi tepki verdi, ben çok mu yanlış bişey yapıyorum? Ben de hayır, yanlış değil, ben de yapıyorum ne var bunda diye cevap verdim. Ben de cinsellikle ilgili konuşan bir insanım özellikle bu konuya kapalı olmayan arkadaşlarımla. Ayrıca mastürbasyon dünyadaki en zevkli şeylerden biriyken bu kadar insan GERÇEKTEN denemediyse çok şey kaybetmiştir bana göre. :)

• 5 yıl üni okuyup bunun 3 senesi yurtta kalan biri olarak söylüyrum o yurt odasında konuşulanlar gün yzüne çıksa kimse kimsenin yüzüne bakamaz valla :)

ibrahım tatlıses dıyorya oxford vardı bızmı okumadık,bende böle atan tutanlara dıyorumki,örnek david becham geldide sizde hayır dıyeceksınız,yemeyın beniiiii,sizde bılıyorsunuz gelmez,o yüzden asla bakmam,ben bakarım,dıbım düşer,onlar geldıde hayırmı dedik,hayırr derim dıyenler inşallah siz gelmezler :)

ayrıca bence çok normal kadınlar bir aradayken konuşabiliyor bu tür şeyleri,ben annemle bile konuşuyorum ya ben mi sorunluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…