- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
-
- Konu Sahibi minnakmimar
Kızım nekrofili derler deme öyle ölü sevici gibinefes alsa yetercilere inat nefes almasa da olur kemik kas ne varsa yürürüm artık tövbe tövbe
Kızım nekrofili derler deme öyle ölü sevici gibiŞimdi teknik olarak Edward da ölüydü, ölü var ölü var
Şu sıralar ben de Korelilere taktım, Koreli kısmet arıyorum, bekarım, 23 yaşındayım
bak şimdi
yok sadırmadım valla
tek konu bu değil ki bu sonuncuydu genel manada rahat konuştuğum için bu böyle malesef
ama adamlar böyle kadın isterken bakmıyorlar kendilerine ahh adaletini sevdiğimin dünyası
yok kız çok utanıyor kıpkırmızı oluyorherkes illaki bir şeyden hoşlanır etkilenir söyleyen sapık oluyorsa içinde yaşayana ne demeli :) bence sapık mapık değilsin annene sor beni nasıl yaptınız diye
aynen öyle erkek ihtiyacı herşey sanki o lafa da ben uyuz oluyorum ama cinsellik şimdi erkeğin ihtiyacı bilmem ne kadının değil mi sanki ?şimdi yine sölicem kimse kusura bakmasın duygular bastırıldıkça vajinusmus illeti çoğalmakta. insan hür olmalı bugün aramızdan kimse çıkamaz benim gizli saklıdır herşeyim hiç bir yakın arkadaşımla bile paylaşmadım diyen. ya da biz kadınların yüzyılın yalanı masturbasyon da neymiş hiç yapmadım demek gibi bişi
hayır kız arkadaşımla konuştum ya ona karşı diyorum sanki duygularım var gibi muamele görüyorumLezbiyenlik sapıklık değildir zaten.
sen evlisin rahatça konuşabilirsin de ben dersem ağzımın ortasına kaşığı yapıştırırlar vallakendimi sıdıka dizisindeki sıdıka gibi hissediyorum
Ben yanlış anlamışım o zaman. Başkaları da yanlış anlar diye korkarım. Çünkü bu sitede izlenen, söyledikleri dikkate alınan birisin.hayır kız arkadaşımla konuştum ya ona karşı diyorum sanki duygularım var gibi muamele görüyorum
Ben de onu merak ediyorum, kızlar varsa beni gelin olarak alın nolurrrrKoreli bekar kaynı falan olan var mı?
En begendim hali islak islak :ips:
Lezbiyen bile olmuş olsan sapıklık değil ki.ay çok komik değil mi ya kime desem sen fenasın yok sapıksın sanki lezbiyenim falan dedim sapıklık da neyse
o zaman cidden sapık demeyin ama ıslanmış tişörtü üzerine geçirmesi olabilir. yada dar bir beyaz badi ile duşa altına girerken ki hali olabilir. :)
hiç bak bakalım ölmüş mü diyor ya cem yılmazKızım nekrofili derler deme öyle ölü sevici gibiŞimdi teknik olarak Edward da ölüydü, ölü var ölü var
Şu sıralar ben de Korelilere taktım, Koreli kısmet arıyorum, bekarım, 23 yaşındayım
hemen de bulmuşsun bırak arasınlar daha
aynen öyle sağlıklı bir bireyim sonuçtaAhahha çok güldüm ya.. elbet birseyler çekici gelecek yani gelmezse problem:)) ben de omuz ve kalin kemikli boyun severim meselauhuu
bekarlar ayıplı konular konuşmaz kızımEvlilere demiyorlar mi sanki
Yönlendirdim zaten. Azıcık ayar da verdim.
konuyu lezbiyenliğe ya da tercihlere getirmesek olur mu benim anlatmaya çalıştığım bambaşka birşey evet lezbiyenlik sapıklık değil tercih meselesi.Lezbiyen bile olmuş olsan sapıklık değil ki.
haha ayıp kızım sen de kocaya denir mi öyle şeyMinnak kadının biri bana eşiyle sorununu anlatıyor ben çözüm bulamam eşin ile paylaş dedim ben sapıkmıyım dedi
Sanki benle sevişiyor
Bende eşimle paylaşıyorum diye sapık dedi bana yaaaa ulan adama anlatcam tabi kime anlatcam
çok anlatmasınlar ya 18e gideriz pro değilim bak yapmayın etmeyin bacılarAhah arkadaşım iyi ki açmisin konuyu. kadınlar kulübünün gizli fantezilerini çıkardın ortaya
sizi gidi gizli sinsi sapıklarsen sapıksan bütün kk sapıknitekim hepimiz aynı durumdaymışız