Ben oyalıyor muyum?

Sizi 3 yıl boş yere bekletmiş. Güzel zamanlarınızı uzak ve ayrı geçirmişsiniz. Üstelik bundan giden seneler olsun, maneviyat olsun siz zararlı çıkmışsınız. Adam ailesine ev almak için çalışıyormuş meğer. Ben bu konuda kandırıldığınızı düşünüyorum.
Bugün sizi kandırıp ailesine ev alan yarın ailesine de para gönderir.
Bence kaçın, hem de koşarak.

Mal kaçırır gibi konusunda annesi bunları söylüyor ama para biriktirme konusunda haklısın

annesindeydi o para zaten sevgilim için biriktiriyordu ben onlardan birşey beklemezdim ki o para yok derken o 30 binden bahsediyor

niye annesine vermiş parayı evleneceğini bilmiyor mu?
annesine hesap sormamış mı?
benim evlenmek için biriktirdiğim parayı yediniz şimdi masrafları siz karşılayın dememiş mi?

niye annesine vermiş parayı evleneceğini bilmiyor mu?
annesine hesap sormamış mı?
benim evlenmek için biriktirdiğim parayı yediniz şimdi masrafları siz karşılayın dememiş mi?
Işte annesi burda para yok diye bağırıyor ya o yüzden annem çağrıldığında gelmeyip suçu anneme atıyor zannediyor ki ben hiç birşey olmamış gibi davranacagim ben bunu alttan alacağım

Evlenirseniz suc sizin bence kimseye birsey demeyin.ben olsam evlenmem maddiyat için değil ama bunca yıldır bir gram yol ilerlemeyip üstüne isteklerim sürekli ötelendiği için.

Adam size yalan söyledi, sizin laflariniza inanmadi. Sonrada tekrar yalan söyledi ve siz halen tutturmussunuz 5000 lira, yok borcsuz evlenelim. Yani onca olaydan sonra isin sadece para kismindasiniz.

Ne diyeyim, mutluluklar dilerim. Sadece bir dipnot: Eger kendi hayatinizi mahv etmek istiyorsaniz buyrun fakat lütfen bebek icin en az 1-2 yil bekleyin. O bebegin günahini almayin.

Ya bu kadar zaman olunca da insan bu kadar deyip gidemiyor bence ciddi bir şekilde resti cekmeli

Mal kaçırır gibi konusunda annesi bunları söylüyor ama para biriktirme konusunda haklısın
Arkadaşım bak ben evliyim çokta severek evlendim ama evlilikte maddi sorun zorlaştırıyor evliligi. Artı, aile büyük etken( takmazsaniz yada eşin mesafeyi iyi ayarlarsa ayrı) yani bilmiyorum,8 senede beklenebilir ama sizin durumlar farklı. Hayirlisi

Konuyu bir yerden sonra okumadım. Bir kaç cümle kâfi geldi. Bu adamla sakın evlenmeyin. Böyle bir aile sizi maddi manevi bir ömür sömürür. Bu adam da asla ailesine hayır diyemez.

Aileniz istemiyor, karşının ailesi de sizi istemiyor belli ki
Bu adam yıllardır “para toplayacağım, evleneceğiz” vaadiyle sizi oyalıyor
Siz babanıza “bastırarak” evlenebileceğinize inanıyorsunuz
Daha evlenmeden “boşanır gelirsem”i düşünüyorsunuz
Tüm bunlara rağmen hemen hamile kalmak istiyorsunuz
Ve ve hala “ben oyalıyor muyum”u soruyorsunuz

Şimdi, yazdıklarımı tekrar baştan okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…