- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Sevgilimi aileme savunacağım bir şey yok zatenKesinlikle ailenin rızası olmadan nikah falan basayım deme, çok pişman olursun. Belli ki bedavaya kız alma peşindeler. Yol ver gitsin.
30 binsiz ne kadar biriktirdiniz evlenmek için?
30 bin
Ben lüks yaşamanın peşindeyim mi diyorum değer verdiğini biliyorum bana zaten çevresi de öyle söylüyor bizi gören herkes allah sizin gibi bir ilişkiyi bize de nasip etsin diyor daha neler nelerBenim eşimin ailesi zengin değil, ama eşim evlenirken pırlanta yüzuk bile aldı. Bunu şunun için söylüyorum elindekini bizim için harcadı, değer verdiği için.
Sen lüks harcamanın vs düşüneceğini önce sana değer vermeyen sevgiliyi dusun.
Annesi yüzünden sorun çıktı o zaman bizim paramız yok dediee onda da varmış 30 bin. 60 bine evlenemediniz mi?
Annesi yüzünden sorun çıktı o zaman bizim paramız yok dedi
annesindeydi o para zaten sevgilim için biriktiriyordu ben onlardan birşey beklemezdim ki o para yok derken o 30 binden bahsediyoriyide onların parası var veya yok.
ikinizde 60 bin varmış işte. size ne ( sevgilinle sana) ailesinin parasından.
bizim birikimimiz var deseydiniz.
Bence değer verse sana , hayalindeki şeyleri yaşatır. Dugun yangından mal kaçırır gibi , eşyalar öyle.Ben lüks yaşamanın peşindeyim mi diyorum değer verdiğini biliyorum bana zaten çevresi de öyle söylüyor bizi gören herkes allah sizin gibi bir ilişkiyi bize de nasip etsin diyor daha neler neler
Benim derdim eşimin zengin olması değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?