Ben o gün kaynanasına küfür eden kişi:(

Allah yardimcin sun canim Rabbim kızın için sana huzur mutluluk versin.
Allah Kvdenide bildigi gibi yapsın.

Kadın sığınma evine gitmeye karar vermek ve gitmek hiç kolay değil . Gidecek yeri olmadığında bunu kolay kolay diyebilen kişilere kızıyordum. Çünkü öyle kolay değil ama sizin durumunuz gerçekten çok zormuş.
Eğer bir gün gerçekten gitmeye karar verirseniz , canınızı ve evladinizi kurtarmak isterseniz , yenişehir ve kızıltepe'de 2 kadın evi var.

Telefonlarını bulun, arayın. Şartlarını öğrenin. Elinizde hazır bulunsun.

Bulunduğunuz yerde , nikahiniz varken evden kaçmanın sonucunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bu yüzden hem para biriktirin mutlaka hem de şiddet ve hakaret gördüğünuze dair deliller.
Babanızın maddi gücü çok. Ufak ufak bile olsa para isteyin onlardan.

En azından bir gün gitmeye karar verirseniz acacaginiz boşanma davasından çabucak sonuç alırsınız. Bu kadın evleri de kimliğinizi saklar.
Eğer gerek görürse yeni bir isimle hayata devam edersiniz.
..

Yaşınız çok küçük. Gerçekten küçük. Bu yüzden şuan çok çaresiz hissesiyorsunuzdur kendinizi. Toparlanin. Iyice ölçüp biçin. Isyan etmenin zamanı değil, hareket etme zamanı.

Bu şartlarda bile çocuk sahibi olmussaniz, öyleyse ,iki kat sorumlulugunuzu bilmek zorundasınız.

Allah yar ve yardımcınız olsun güzel kardeşim.

Sosyal hizmet uzmanıyla görüşmeniz halinde sizin sosyoekonomik psikolojik durumunuz eğitim durumunuz çevre koşullarınız göz önüne alınarak güçlendirme krize müdahale gibi yaklaşımlar uygulanır yani bu durumda ya size maddi destek sağlanır ya iş bulmanıza yardımcı olunur eğitiminiz güçlendirilebilir yada kadın sığınma evi gibi seçenekleriniz olabilir sosyal hizmet alanında müraacatçıların kendi kaderini kendi seçme hakkı vardır size kesinlikle istemediğiniz hiç bir şey yapılmaz bunu düşünmenizi istiyorum üzülme geçicek dersem size hic bir yardımım olmaz bu seçeneği de aklınızda bulundurun lütfen sağlıkla kalın iyi geceler umarım çözüm bulursunuz bu duruma siz önemli ve değerlisiniz bunu sakin unutmayın

Karakollar, şiddet önleme merkezleri ya da belediyeye başvurarak sıgınma talep edebilirsiniz.

Üzerinden 3 ay geçmiş duyma kaybınız kalıcı olsa da darp raporu verilir mi gerçekten bilmiyorum.
Ama sosyal hizmetleri veya belediyeyi arayarak evden cıkamadıgınızı söylediginizde bulundugunuz yerden alınmanızı saglayabilir, henüz gitmek konusunda tereddüt ediyorsanız bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

En azından siz bir arayın, kendinizi daha güçlü hissedip karar vermenizi kolaylaştırır.

Hem onlarla konuştugunuzda kalacak yer tahsis edilmesi, tedbir nafakası, ayrılan fondan size maddi destek vb şeyler hakkında bilgi edinmek gelecege dair planlarınızı da destekler.

Çocugunuz şimdiden ihmalden zarar görmeye başlamış. Bir an önce kendinize bir yol çizmeniz gerekiyor.

Ek: bir de sayfayı okuduktan sonra sizin ve çocugunuzun can güvenligi için geçmişi silmeyi unutmayın.
Eşiniz planlarınızı öğrendiginde ne yapacagı belli olmanız. Tedbirli olmanızda fayda var.

Aile,küçük kızını bir cani ailede bırakmış ve onlarda seni köle gibi görüyorlar.ailenin ikna et ve seni gönderdiklerinde gitme.bir iş bulur,çalışırsın.

Lütfen mor çatıyı arayın, size doğru yolu gösterecektir tel:0212 6569696 nerede olursanız olun, hiç önemli değil. Böyle bir durumda çocuk büyütmeniz hem sizin için hem de çocuğunuz için çok sakıncalı. Diyecek tek bir teselli sözcüğüm yok, nutkum tutuldu. Lütfen buna bir dur deyip mor çatıyı arayın çok çok çok üzüldüm.

Ah be evlat, annen baban sahip cikmiyorsa hic mi sahip cikacak kimsen yok, ne bileyim hala olur teyze olur, sen isini gucunu tutturana kadar evini acsa bebegine baksa...
Bidaha seni dovdugunde git darp raporu al, şikayetçi olmasan da al elinde bulunsun. Ki sikayetci de olabilsen keşke, belki onu iceri atarlarsa baban da vicdana gelir de evini acar sana tekrar...

Baban sana evlenme diye yalvarmis. 17 yasinda evlencem diye tutturmussun napsin adam sana? vermese kocaya kacardın??? Napsinlardi? Simdide gitcek yerim yok diyorsun. Boyle bir evlilige bile bile cocuk yapiyorsun sonrada kizim olmasa temizlikcilik yapardim diyorsun. Bunlar boş konuşmalar. Lakin geçen geçmis sana burada ne oneri verilse yapamam, edemem, kizim var, bilmem ne diyeceksin zaten.

ya sen çok gençsin neden evlendin ki nerden buldun bu görgüsüz, saygısız, merhametsiz aileyi. bi de üstüne doğurmuşsun. çekilir mi 1 ömür böyle yani

Telefondan bilgileri nedense siteye kopyalayamadıgım için gecikti. Eğer sıgınma evine yerleşmeyi düşünürseniz veya en azından şu an neler yapabileceginizle ilgili bilgi almak isterseniz ulaşabileceginiz numaraları aşagıya bırakıyorum.

MARDİN
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü 0 482 502 0368 Nur Mah. Yay Grand Oteli Karşısı Toki Civarı Yenişehir/MARDİN mardin@aile.gov.tr

Büyükşehir Belediyesi Arin Kadın Merkezi 0482 212 93 00 Teker Mah. Çayır 67. Sok. No:18 Artuklu/MARDİN kadinpolitikalari@mardin.bel.tr

Nahrin Kadın Merkezi 0482 213 09 48 13 Mart Mah. 13 Mart İlköğretim Okulu yanı. Yenişehir/MARDİN 0482 213 09 48
Kadına Yönelik Şiddet Acil Destek Hattı 444 79 49

Kamer Vakfı Kadın Danışma Merkezi 0 482 212 23 53 13 Mart Mahallesi Yağmur Apt. Kat:1 N: 2 Yenişehir/MARDİN kamermardin47@gmail.com

Mardin Barosu 0 482 213 60 43 13 Mart Mahallesi İl Müftülüğü Arkası 48. Sokak No:8 Yenişehir/MARDİN info@mardinbarosu.org.tr

Canim benim once allah sabir guc kuvvet versin. Evliliginde siddetde varmis kadin siginma evine muracat etsen cunku ne esinde hayir var ne kendi ailende lutfen dedigimi dikkate al durma orda daha fazla eminim sana yardimci olcaklardir bir arayip konus durumunu anlat sakin ihmal etme

Allah onları, senin merhametine muhtaç etsin inşallah. O kadar içten ah ettim ki inan. Rabbim herşeyi görür. Ummadığın anda yer ile yeksan eder. Sabret güzel kardeşim. Bunlar senin imtihanların sakın ola isyan etme. Etme ki sabrının mükafatıı alasın. Onlarda ettiklerini çeksinler.

kadın sığınma evleri var biliyorsun değil mi? hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ancak devletten yardım ve destek alabilirsin.

Evdeyse didik didik edip bulup alırdım o altınları ş..siz kadının elinden. Baban biliyor mu 85bin değerinde altının olduğunu belki o zaman farklı davranır

babana dedin mi hic
"baba bana zülm ediyolar ben gitmek istemiyorum artik "
gidip gidip dayanamayip geri gelmek isteyen sensen eger baban da geri gonderir seni
acik acik dedin mi ben dönmem oraya diye
Allah bin belasini versin boyle kocanin da kv nin de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…