Yaşın daha çok küçük.. sana nasıl yardım edilebilir, bilemiyorum.. Erken yaşta evliliği ne yazık ki ben onaylamıyorum. Onaylamama sebebim "Tecrübesiz" ve "Toy" yapı yüzünden evliliğin tüm dinamiklerini oynatıyorsunuz yerinden. Erkekler zaten üste çıkmanın derdinde, en iyisi bile.. onlara bu fırsatı veriyorsunuz..
Senin yaşadıklarının benzerlerini ben de yaşadım belki bazen daha kötülerini.. Ama yaş ve tecrübe "Günü geldiğinde..." diye gülümsüyor insanın içinden.. Çünkü siz sabırla müsaade edebiliyorsunuz ellerinden gelenin en iyisini yapmaları için... Ne yaparlarsa, günü geldiğinde yaşatmak için not ediyorsunuz.. Onlar taşları yeriden sökerken, evliliği rayından çıkarmaya çalışırken, siz de bir taraftan köşe taşlarını yerleştirip yeni tuğlalar diziyorsunuz kalenize.. Eşinizi kazanıyorsunuz mesela en öncesinde ki bu en önemli taş...
Ve günü geliyor kardeşim... Önce o aileyi yerle bir ediyorsunuz, paramparça... Sonra toplayan ve düzenleyen, o parça parça silsileden bir bütün oluşturan siz oluyorsunuz.. Aile olmak için.. Mutlu sonla bitiyor her şey.. Dileyen paramparça da bırakabilir, kinini çıkarmak için fakat ben bunu da doğru bulmuyorum.. Neyse.. Ve haklı olduğunuz için, vurduğunuz kötek değil, yaptığınız iyilik yüzünden hakettiğiniz yere de koyuyorlar sizi..
Hiçbir şey anlamadınız değil mi yazdıklarımdan... Ben bunu size değil, erken evlenmeye niyetli kızlara yazdım ki evlenmesinler...
Size tek bir şey yazacağım, yapmaya çalışın "Eşinizi kazanın..."