Ben o gün kaynanasına küfür eden kişi:(

Mektup yaz. Kurtar beni baba de. Kulağına vurduğunu ve duyma problemi yaşadığını söyle. Bu arada bir daha böyle bir şey yaşarsan canım eve polis çağır. Hastaneye git darp raporu al. Al çocuğunu sığınma evine git. Böyle hareket edeceğini de babana yaz. Belki bunlara gerek kalmaz.

ALLAH ından bulsun terbiyesiz kadın nasıl bi vicdan bu nasıl bi şeref yoksunlugu . eşinle aranı acmak istiyo basarmısta allaha havale et kimse yaptgnın cezasını cekmeden ölmez sabır çek herşey düzelir umarım zor zamanlar ama gecer. alttan alma artk esinede yazıklar olsun o halde degil seni itmek hırpalamak sacının teline dokunmaya kıymaması lazım. insanlığımdan utandım be bebeğine olucak olan o kadın daha neler yapar acaba sinsi elime verseler tam sopalık

Canim haline cok uzuldm cok zor esinde aileside cok kotu bu nasil insanlik bastan beri mi boylelerdi boyleyse keske cocuk yapmasaydn oda perisan oluyodur

Annem sesini çıkarmadı ben sesimi çıkarmadım.

Bir ay baba evinde kaldım babam yine beni gönderdi.

Hiç kibar olamayacağım, diğer konun kilitlendiği için yazamamıştım.
Kaynanana az bile sövmüşsün, hatta şu halde olsam, başlamışken kendi anama babama da söverdim, vicdansızlar.

Ya ailen seni niye yanina almiyo baban falan nasil insanlar olduklari cok belli yemin ederm sinirim bozuldu kocandan ve kv den insan olmaz senin

kusura bakma ama kızıma bırı boyle davrancak bende cocugumu gödercem daha neler

Iş senin ailende bitiyor Ma senin ailende iş yokmuş.
Ben bugun telefon acsam desem huzursuzum.mutsuzum bugun abim gelip beni alip goturur. Eşimi de bir gule bezetir ailesinde dunyayi zindan eder.
Nasil aileler var bilmem. 17 yasinda bir kiza nasil.kiymis 2 sene boyunca iskence cekmesine.

Kadin siginma evlerinde yasa daha iyi. Cocuguna devlet baksa onlarin eline dusmesinden iyidir.
Hersey herkes onlarin elinden iyidir.

Yaşın küçük, kadın sığınma evlerini düşün. Kenarda köşede biraz paran var mı? Ayrıl o şehirden, sana ailenin de bi hayrı yok. Gerekirse yakın bi akrabandan komşundan filan iste bilet parası. Kızını al çık o evden, annemlere gidiyorum de, başka şehirde sığınma evine sığın. İş bulurlar sana, kızınla geçinip gidersin. 19 yaş ne demek ya? Çok üzüldüm, allah yardımcın olsun.

Babana Yalvar anlat durumunu kaynani cekmektense babanın kahrını çek daha kolay.Kabul eder ins.Dua et.
Babam hep bana diyor ben sana evlenme dedim sen evlendin hep böyle şeyler söylüyor onunla aynı masada yemek yiyemez hale geldim. İnsanın kaynanası yapar insan kızar kaynanadır. Ama insanın babası yaptımı zoruma gidiyor işte eskiden babam bana bir bebek mişim gibi davranıyordu biliyorum onunda canı acıyor ama hiç bir şey yapmıyor en son annemlwrdeyken kendisi zaten bebek bide bebek yaptı dediğini duydum anneme. Bide biz mardindeyiz bizim burda boşanma olmaz burda kadınlar köledir erkekler kral erkek konuşur kadın susar erkek aldatır kadın susar erkek döver kadın susar. Eşimi başayacaşımı söylediğimde beni ve kendisini öldürmekle tehdit etti defalarca piskopat bir insan eşini dövüyorsa sevmiyordur sevmiyorsa neden boşanmıyordur ki?

Evet bende öyle düşünüyorum giderim büyük ihtimalle ama param yok. Biraz paa biriktirip gidecem. Kaynanam kızıma takılan paraları bile ne yapıp edip aldı yoksa onlarla bir yerlere kadar giderdim. 85 milyar değerinde altınım var o da kaynanamda vermiyor kendisi takıyor.

o nasıl laf öyle kim kimi vuruyo adalet var hukuk var düzen var mağara adamlarımı bunlar adam denirse şayet cık ordan kimsenin ne kölesi ne eşyasısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…