Ben o gün kaynanasına küfür eden kişi:(

Ya ailen seni niye yanina almiyo baban falan nasil insanlar olduklari cok belli yemin ederm sinirim bozuldu kocandan ve kv den insan olmaz senin
Yemin ederim ki babam sokakta bulduğu dilebciyi eve getirir doyurur öyle bırakır beş tane ev yaptı evsiz insanlara mültecilere babamın bir sürü arsası bağı bahçesi var iki tane su kuyusu var hayvan çiftliği var iki katlı evi var iki traktörü iki arabası var bir biçerdöveri var ve beni burda bırakmış en çokta bu zoruma gidiyor be. En çokta bu zoruma gidiyor. Niye çünkü kendine yediremiyor kızının boşanmış olmasını. Şimdi ben kaçınca insanlar istediği kadar konuşsun arkamdan.

Ya ailen seni niye yanina almiyo baban falan nasil insanlar olduklari cok belli yemin ederm sinirim bozuldu kocandan ve kv den insan olmaz senin
Yemin ederim ki babam sokakta bulduğu dilebciyi eve getirir doyurur öyle bırakır beş tane ev yaptı evsiz insanlara mültecilere babamın bir sürü arsası bağı bahçesi var iki tane su kuyusu var hayvan çiftliği var iki katlı evi var iki traktörü iki arabası var bir biçerdöveri var ve beni burda bırakmış en çokta bu zoruma gidiyor be. En çokta bu zoruma gidiyor. Niye çünkü kendine yediremiyor kızının boşanmış olmasını. Şimdi ben kaçınca insanlar istediği kadar konuşsun arkamdan.
Keşke baban 17 yaşındayken seni sağlam dövüp eve kilitleseymiş...

Dayağa karşıyım ama belki o zaman akıllanırdın...
evet bazen bende öyle söylüyorum kendime diyorum keşke babam beni bi güzel dövüp eve kilitleseydi. Keşke evlendiğim gün kaza yapıp ölseydim.

babanı tehdit etsen işe yarar mı ki
eğer beni bu cehennemden kurtarmazsan kaçıp gidecem ondan sonra el alemin içine çıkamazsın falan diye

Bir yaşındaki kızım kaynanamın evindeyken bir kere dişi kırıldı bir kere dudağı yarılmıştı bir kerede gözü morarmıştı bide diyor ki ben ona iyi bakıyorum. Az kaldı gidecem az kaldı.

Ya niye şaşırıyor konuyu okuyanlar anlamadım. Mardin orası. Doğu. Biz okuyunca kötü oluyoruz o kadınlar bunları yaşıyor. Ayrıca kadına kötülük yapan yine kadın. O kv gençliğinde kim bilir neler yaşadı...

Burada yazıyoruz, tv lerde bas bas bağırıyorlar. Çocuktan gelin olmaz. Kızlarımızı evlilik odaklı büyütüyoruz. Evlilik kızlarımızın tek amacı oluyor. Aman kocişim olsun da bilmem ne. Yok öyle bir dünya... Eşi olmalı insanın eşi!

Şimdi küçük yaşta evlenecek birilerini duysam bir şekilde onlarla iletişime girip evlenmemeleri için yalvarıyorum hiç tanımadığım insanlara ama yine evleniyprlar.

Kulağıma vurdu dedin ya gözümün önüne geldi bi an o sahne eli kırılsın ..Ne küfür ettiysen de iyi yapmışsın az bile gelmiştir..
Kendi başına iş yapma devlete sığın, sana birşey yapar çok da güzel kaza süsü verirler kendine dikkat et Allahım aydınlığa çıkarsın seni

Off. Yetmedi bi sefer daha dertlendim. Snra yetmedi bi sefer daha. Allahim yuzu guzellerden degil kaderi guzellerden eglesin bizi. Insallah bir gun sende mutlu olursun bu cani insanlarin arasindan ayrilip bembeyaz bi sayfaya baslarsin kizinla.

Peki nasil evlendiniz? Babanmi diretti?Annen karsi cikamadimi 10 yas buyuk biriyle evlenmene?

Kaynanan ne kadar cirkef . esinde onu hakli buluyor. Sendende surekli saygi bekliyorlar. Zaten su buyuklerinde kendini surekli hakli gorup her yaptiklarini dogru bulup hep kucuklerin haksiz oldugunu dusunmelerinden nefret ediyorum. Kac kurtul bu hayattan git babanin evine anladim seni geri yolluyor ama gitmicem de burda durcam zorla goturup evin onune atmaz ya seni. Yapis babanin evine kal.

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kadın sığınma evleri falan var
bir arkadaş yazmış kaynananın ve kocanın yaptıklarını kayıt altına al aynen boşanma davası aç oradan
bir de can güvenliğin olmadığı için başka şehirde ki kadın sığınma evi talebinde bulun
hiç dışarı çıkabiliyor musun

babanı tehdit etsen işe yarar mı ki
eğer beni bu cehennemden kurtarmazsan kaçıp gidecem ondan sonra el alemin içine çıkamazsın falan diye
Yanlis anlama ama babanin mali cok ama insanligi yok. İnsan evladina goz gore gore nasil o halini gorur sees etmez arkasinda durmaz zamanjnda hata yaptn ama arkandaym kizim ben senin babanim demesi lazm Bayan mimik

Ne desem bilemedim. Önceki konulardan birine de yorum yapmıştım. Gidemiyorsunuz da. Allah o kadını ve adam gibi adam olamayan kocanizi islah etsin.. Ve anne babanizi da vicdana getirsin. Sinirim bozuldu.

Dışarı çıkmayı bırak evde bi tek mutfak perdesi açılır onuda eşim kapatır. Aşapıdaki markete inip ekmek alamam. Ekmek lazımsa annesinden almalıyım. Mardindeyim kadın sığınma evi ya bir tane vardır yada hiç yoktur.

çok çok çok üzüldüm. babana gidip diyeceksinki:baba ne yaparsan yap ben yollama yollasanda gitmemem sokaklarda kalırım yine gitmem boşanacam kararlıyım de istersen döv öldür yinede gitmem de babanda blöf sanıyor heralde . kaçın kurtarın kendinizi o zrbanilerden

Keşke imkanım oldaydı da yardım edebilseydim. İçim sızladı inan..
Yol parana yetecek kadar para biriktirsen kaçsan.. Bulabilirler mi kızınla seni.
Çok uzak bi şehre gitsen, kadın sığınma evine gidersin sonra iş bulursun. Biraz toparlayınca da boşanma davası açsan. Ama kanıt topla önce, hakim bi celsede boşasın. Allahım yar ve yardımcın olsun

Mardin'de kapıyı vurup çıkmanın da, gelin çıkan kızın eve geri alınmasının da çok kolay olduğunu düşünmüyorum.O yüzden babaya çok yüklenmek de doğru değil bence ..Keşke öyle olmasa ama gerçek bu malesef..

Piraye diye bir kitap var Canan Tan sanırsam oradaki hikaye geldi aklıma..Kişiler ne kadar eğitimli olursa olsun oralarda bazı şeyler farklı işliyor ..

Son düzenleme:
Cok kizdim en cok anne-babana sen gidiyorsun onlara geri gonderiyorlar.
Kv sana annene hakaretker ediyor agzini yirtaydiniz:/
Esin adam degil lohusa karisini koruyamayan bir zalim!
Burada kim iyi kim kotu karismis ama en cok senin ailene kizdim kjcuk yasta evlendirdikleri icin,esine kv ne seni ezdirdikleri icin,kv sana hakaret ederken annen sana sus isareti yaptigi icin!
Kim oluyor ne saniyor, nereden aliyor bu cesareti kv susmandan!
Hesap soran yok,sen ne yapiyorusn diyen yok meydan bos at kosturuyor.
Allh vijdan versin sanada yardim etsin

of ya burada kadınlara yardımcı olan hanımlar vardı internet üzerinden birileri çıkar umarım
keşke 17 yaşında olsaydın şimdi yeminle o kocanı küçük yaşta kızı alıkoymakdan ihbar etmek isterdim
resmi nikah yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…