- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
-
- Konu Sahibi Bayan mimik
Yemin ederim ki babam sokakta bulduğu dilebciyi eve getirir doyurur öyle bırakır beş tane ev yaptı evsiz insanlara mültecilere babamın bir sürü arsası bağı bahçesi var iki tane su kuyusu var hayvan çiftliği var iki katlı evi var iki traktörü iki arabası var bir biçerdöveri var ve beni burda bırakmış en çokta bu zoruma gidiyor be. En çokta bu zoruma gidiyor. Niye çünkü kendine yediremiyor kızının boşanmış olmasını. Şimdi ben kaçınca insanlar istediği kadar konuşsun arkamdan.Ya ailen seni niye yanina almiyo baban falan nasil insanlar olduklari cok belli yemin ederm sinirim bozuldu kocandan ve kv den insan olmaz senin
Yemin ederim ki babam sokakta bulduğu dilebciyi eve getirir doyurur öyle bırakır beş tane ev yaptı evsiz insanlara mültecilere babamın bir sürü arsası bağı bahçesi var iki tane su kuyusu var hayvan çiftliği var iki katlı evi var iki traktörü iki arabası var bir biçerdöveri var ve beni burda bırakmış en çokta bu zoruma gidiyor be. En çokta bu zoruma gidiyor. Niye çünkü kendine yediremiyor kızının boşanmış olmasını. Şimdi ben kaçınca insanlar istediği kadar konuşsun arkamdan.Ya ailen seni niye yanina almiyo baban falan nasil insanlar olduklari cok belli yemin ederm sinirim bozuldu kocandan ve kv den insan olmaz senin
evet bazen bende öyle söylüyorum kendime diyorum keşke babam beni bi güzel dövüp eve kilitleseydi. Keşke evlendiğim gün kaza yapıp ölseydim.Keşke baban 17 yaşındayken seni sağlam dövüp eve kilitleseymiş...
Dayağa karşıyım ama belki o zaman akıllanırdın...
babanı tehdit etsen işe yarar mı kiYemin ederim ki babam sokakta bulduğu dilebciyi eve getirir doyurur öyle bırakır beş tane ev yaptı evsiz insanlara mültecilere babamın bir sürü arsası bağı bahçesi var iki tane su kuyusu var hayvan çiftliği var iki katlı evi var iki traktörü iki arabası var bir biçerdöveri var ve beni burda bırakmış en çokta bu zoruma gidiyor be. En çokta bu zoruma gidiyor. Niye çünkü kendine yediremiyor kızının boşanmış olmasını. Şimdi ben kaçınca insanlar istediği kadar konuşsun arkamdan.
Babam en son beni gönderdiğinde beni gönderirsen kendimi öldürürüm dedim ama yine gönderdi.babanı tehdit etsen işe yarar mı ki
eğer beni bu cehennemden kurtarmazsan kaçıp gidecem ondan sonra el alemin içine çıkamazsın falan diye
Yanlis anlama ama babanin mali cok ama insanligi yok. İnsan evladina goz gore gore nasil o halini gorur sees etmez arkasinda durmaz zamanjnda hata yaptn ama arkandaym kizim ben senin babanim demesi lazmbabanı tehdit etsen işe yarar mı ki
eğer beni bu cehennemden kurtarmazsan kaçıp gidecem ondan sonra el alemin içine çıkamazsın falan diye
Dışarı çıkmayı bırak evde bi tek mutfak perdesi açılır onuda eşim kapatır. Aşapıdaki markete inip ekmek alamam. Ekmek lazımsa annesinden almalıyım. Mardindeyim kadın sığınma evi ya bir tane vardır yada hiç yoktur.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kadın sığınma evleri falan var
bir arkadaş yazmış kaynananın ve kocanın yaptıklarını kayıt altına al aynen boşanma davası aç oradan
bir de can güvenliğin olmadığı için başka şehirde ki kadın sığınma evi talebinde bulun
hiç dışarı çıkabiliyor musun
of ya burada kadınlara yardımcı olan hanımlar vardı internet üzerinden birileri çıkar umarımDışarı çıkmayı bırak evde bi tek mutfak perdesi açılır onuda eşim kapatır. Aşapıdaki markete inip ekmek alamam. Ekmek lazımsa annesinden almalıyım. Mardindeyim kadın sığınma evi ya bir tane vardır yada hiç yoktur.