- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
-
- Konu Sahibi Bayan mimik
Alıro evlenmeni istemeyen akraban seni bir süre evine alamaz mı?
Çok sağolun çok teşekkür ederim.Telefondan bilgileri nedense siteye kopyalayamadıgım için gecikti. Eğer sıgınma evine yerleşmeyi düşünürseniz veya en azından şu an neler yapabileceginizle ilgili bilgi almak isterseniz ulaşabileceginiz numaraları aşagıya bırakıyorum.
MARDİN
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü 0 482 502 0368 Nur Mah. Yay Grand Oteli Karşısı Toki Civarı Yenişehir/MARDİN mardin@aile.gov.tr
Büyükşehir Belediyesi Arin Kadın Merkezi 0482 212 93 00 Teker Mah. Çayır 67. Sok. No:18 Artuklu/MARDİN kadinpolitikalari@mardin.bel.tr
Nahrin Kadın Merkezi 0482 213 09 48 13 Mart Mah. 13 Mart İlköğretim Okulu yanı. Yenişehir/MARDİN 0482 213 09 48
Kadına Yönelik Şiddet Acil Destek Hattı 444 79 49
Kamer Vakfı Kadın Danışma Merkezi 0 482 212 23 53 13 Mart Mahallesi Yağmur Apt. Kat:1 N: 2 Yenişehir/MARDİN kamermardin47@gmail.com
Mardin Barosu 0 482 213 60 43 13 Mart Mahallesi İl Müftülüğü Arkası 48. Sokak No:8 Yenişehir/MARDİN info@mardinbarosu.org.tr
Çok sağolun çok teşekkür ederim.
Ayrı ayrı yemiyoruz aşağıda yiyiyoruz onuda 6 kişilik aileye bir paket makarna yapıyor iki tanede domates kesiyor. Eşim kuyumcu bu arada kendisi dışarda en güzel yemekleri yiyiyor.Bunların dogruluguna ınanmıyorum
Insanın evde yemegı olmasa kac ay yasayabılır, ayrı yemek yıyorsunuz sen yemesen kocan ne yıyordu cok abartmıssın.
Telefonunda mesajlar yakaladım icloud tan geri gelmiş eski mesajlar diyordu bir sürü şey yakaladım hep inkar etti sosyal hesaplarında 5 binden fazla takipçisi var. Babamlara amcamlara söyledim mesajları gösterdim onlarada onlarda bana. X öyle bi şey yapmaz diye geri gönderdiler yine.Neden bu kadar erken yaşta evlendiğinizi anlamak için geçmiş konularınıza baktım. Daha 2 haftalıkken bebeğinizi sarsan bir adam var ortada, babanız arkanızda mı sorusuna o zaman evet demişsiniz, ama o da zamanında bu adamla evlenme diye uyarmış sanırım. Neden o zaman bu adamla barıştınız ki? Aldatılma şüphesi bile var. O zaman sizi nasıl ikna etti? Aileniz neden sonradan arkanızda olmaktan vazgeçti?
O Zaman o akrabadan yardım isteyin.Size sahip çıkar.
Babasına gitsede geri gönderiyormuş babası yine gitse geri gönderecek.Anne babanızın bu davranışları karşısında, kim olsa gurur yapar evet. Ancak sizin durumunuz farklı. Daha 19 yaşındasınız, bir yaşında bebeğiniz var, çalışmıyorsunuz. Bu durumda gurur yapma lüksünüz yok. Yapabileceğiniz en doğru şey ailenizin evine dönmeniz ve (ne kadar ağır konuşsalar da) kulaklarınızı kapatmanız olur. Bebeğiniz biraz büyüdükten sonra yeni bir yol çizersiniz kendinize.
Şu aşamada anne babanızdan duyacağınız hiçbir şey, eş ve annesinden çekeceğiniz maddi-manevi eziyetten büyük olamaz.
Anne babanızın evine dönün, ve ne yapsalar da asla geri dönmeyeceğinizi söyleyin. Onlar da zamanla kabulleneceklerdir durumu. Hem kendiniz hem çocuğunuzun geleceği için bunu yapmalısınız.
Bende öyle düşünüyorum hep bana boşan kurtul bu yaratıktan diyor.O Zaman o akrabadan yardım isteyin.Size sahip çıkar.
tazminatta alırsın nafakada alırsın oturduğunuz ev sizin mi eğer evlendikten sonra ev-araba aldıysanız tapusu eşinizin üzerine ile olsa yarısı sizin.Ayırıca düğünde takılan 85 binlik altında sizin altınlarınızı kuruşu kuruşuna kadar vermeleri gerek sonuçta elinizde düğün cd falan vardır.Bende öyle düşünüyorum hep bana boşan kurtul bu yaratıktan diyor.