- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- Konu Sahibi Bayan mimik
Gittiğimde yazacam. Bir kez daha babama gidersem bir kez daha gönderecek beni. Hep düşünüyorum hep gidecek bir yer çalışacak bir yer düşünüyorum.Babana mektubu şimdi yaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiğimde yazacam. Bir kez daha babama gidersem bir kez daha gönderecek beni. Hep düşünüyorum hep gidecek bir yer çalışacak bir yer düşünüyorum.Babana mektubu şimdi yaz.
Babam ben evlenecem dediğimde evlenme diye yalvarmıştı ama ben gidip evlendim. Eşim bir kere bana vurduğunda babamı aramıştım babam bana telefonda gülüp kendin ettin kendin buldun demişti çok zoruma gitmişti.
Gittiğimde yazacam. Bir kez daha babama gidersem bir kez daha gönderecek beni. Hep düşünüyorum hep gidecek bir yer çalışacak bir yer düşünüyorum.
Annem sesini çıkarmadı ben sesimi çıkarmadım.
annemi aradım gelin beni bu evden alın dedim halamlarla geldi annem halamlar kaynanama "ne oldu" dedi kaynanam "vala bilmiyorum kocasıyla arasında ne var hep kavga ediyorlar" dedi herneyse yine beni kaynanamın eline bırakıp gittiler.
Bir ay baba evinde kaldım babam yine beni gönderdi.
Almasın bu saatten sonra neler çektiğimi bile bile gönderdi beni almasın istemem.Şimdi mektubu yaz posta. Bu şekilde çok daha etkileyici ve duygusal olur. Belki gelir seni alır.
kusura bakma ama kızıma bırı boyle davrancak bende cocugumu gödercem daha nelerAilem biliyor her seferinde eşime bir daha yapma diyor eşim yine yapıyor en son ki kavgamız üç ay önceydi kulağıma yumruk attı hala kulağım iyi duymuyor bu sefer babama söylemedim ama çünkü
Söylediğim zamanlarda hiç bir şey yapmadı ama bir gün buralardan gidersem babamada bir mektup yazıp gidecem.
Yaşın küçük, kadın sığınma evlerini düşün. Kenarda köşede biraz paran var mı? Ayrıl o şehirden, sana ailenin de bi hayrı yok. Gerekirse yakın bi akrabandan komşundan filan iste bilet parası. Kızını al çık o evden, annemlere gidiyorum de, başka şehirde sığınma evine sığın. İş bulurlar sana, kızınla geçinip gidersin. 19 yaş ne demek ya? Çok üzüldüm, allah yardımcın olsun.Ailem biliyor her seferinde eşime bir daha yapma diyor eşim yine yapıyor en son ki kavgamız üç ay önceydi kulağıma yumruk attı hala kulağım iyi duymuyor bu sefer babama söylemedim ama çünkü
Söylediğim zamanlarda hiç bir şey yapmadı ama bir gün buralardan gidersem babamada bir mektup yazıp gidecem.
Babam hep bana diyor ben sana evlenme dedim sen evlendin hep böyle şeyler söylüyor onunla aynı masada yemek yiyemez hale geldim. İnsanın kaynanası yapar insan kızar kaynanadır. Ama insanın babası yaptımı zoruma gidiyor işte eskiden babam bana bir bebek mişim gibi davranıyordu biliyorum onunda canı acıyor ama hiç bir şey yapmıyor en son annemlwrdeyken kendisi zaten bebek bide bebek yaptı dediğini duydum anneme. Bide biz mardindeyiz bizim burda boşanma olmaz burda kadınlar köledir erkekler kral erkek konuşur kadın susar erkek aldatır kadın susar erkek döver kadın susar. Eşimi başayacaşımı söylediğimde beni ve kendisini öldürmekle tehdit etti defalarca piskopat bir insan eşini dövüyorsa sevmiyordur sevmiyorsa neden boşanmıyordur ki?Babana Yalvar anlat durumunu kaynani cekmektense babanın kahrını çek daha kolay.Kabul eder ins.Dua et.
Evet bende öyle düşünüyorum giderim büyük ihtimalle ama param yok. Biraz paa biriktirip gidecem. Kaynanam kızıma takılan paraları bile ne yapıp edip aldı yoksa onlarla bir yerlere kadar giderdim. 85 milyar değerinde altınım var o da kaynanamda vermiyor kendisi takıyor.Yaşın küçük, kadın sığınma evlerini düşün. Kenarda köşede biraz paran var mı? Ayrıl o şehirden, sana ailenin de bi hayrı yok. Gerekirse yakın bi akrabandan komşundan filan iste bilet parası. Kızını al çık o evden, annemlere gidiyorum de, başka şehirde sığınma evine sığın. İş bulurlar sana, kızınla geçinip gidersin. 19 yaş ne demek ya? Çok üzüldüm, allah yardımcın olsun.
o nasıl laf öyle kim kimi vuruyo adalet var hukuk var düzen var mağara adamlarımı bunlar adam denirse şayet cık ordan kimsenin ne kölesi ne eşyasısın .Babam hep bana diyor ben sana evlenme dedim sen evlendin hep böyle şeyler söylüyor onunla aynı masada yemek yiyemez hale geldim. İnsanın kaynanası yapar insan kızar kaynanadır. Ama insanın babası yaptımı zoruma gidiyor işte eskiden babam bana bir bebek mişim gibi davranıyordu biliyorum onunda canı acıyor ama hiç bir şey yapmıyor en son annemlwrdeyken kendisi zaten bebek bide bebek yaptı dediğini duydum anneme. Bide biz mardindeyiz bizim burda boşanma olmaz burda kadınlar köledir erkekler kral erkek konuşur kadın susar erkek aldatır kadın susar erkek döver kadın susar. Eşimi başayacaşımı söylediğimde beni ve kendisini öldürmekle tehdit etti defalarca piskopat bir insan eşini dövüyorsa sevmiyordur sevmiyorsa neden boşanmıyordur ki?