Ben Nerede Hata Yaptım?

Merhaba arkadaşlar,ben asya.
Bu hafta sonuncu oldum.aslında kilo verdim ama izne ayrılıp kilo alarak geldim ve verdiğim kilo bolununce sonuncu oldum. Menulerime daha dikkat etmem de gerekiyor

Merhaba arkadaslar

Bu hafta sonuncu benim, aslinda hem adet gecikmesi hem biraz bundan dolayi stres olup karbonhidrat agirlikli beslenmem, ekmegi abartmam, arada tatli yemem sebep oldu arti 1 kiloya.
Bir kac gun detoks yapmaya calissamda fayda etmedi. Vucutta odem tutuyo ve bu donemde firesiz gitmek gerekiyo demekki.

Merhaba herkese.
Haftanın sonuncusu olmuşum.Bahanelerin alemi yok ben bir duygusal yiyiciyim.Kimi üzgünken depresyona girince yemeden içmeden kesilir bense içimde bi boşluk oluşmuş ve içini yemekle doldurunca sorun çözülecekmiş gibi davranıyorum.Bu aralar zor günler geçiriyorum ve hıncımı yemekten çıkardım olan bu.

Selamlar
Geçen hafta sonuncu oldum 13.takım üyesi olarak. Hatadan ziyade anne yemekleri kurbanı oldum diyebilirim.Hata olan nokta ise şu: Daha önce ziyaretime geldiklerinde sıkı bir şekilde "HAYIR" diyebilmişken bu kez üzülmesinler diye ne istedilerse yedim. ancak zayıflama konusunda sıkıntı yaşayan ve belki de metabolizması çok yavaş olan bir insan için iyi olmadı bu durum.

Vay arkadaş. 30.11.2019. Buradayım. Sonuncu oldum. 2 eylülden beri diyetteyim toplanda verdiğim kilo 15. Geçtiğimiz hafta sonuna kadar bir toz şeker zerresi girmedi boğazımdan içeri. Pudra şekeri bile solumadım çocuklara tatlı yaparken. 24 kasımı kendime ödül günü ilan ettim. Hata mi bilmem. Bence değil. Her hafta ödül öğünü yapan biri olsaydım bu kadar koşa sürede bu kadar kilo veremezdim. Olsundu.
tarih geçen haftasonunu gösterdiğinde ailece bir tatil çaldık felekten. İki gündü. Bir geceydi. Bol karbonhidratli bir akşamı ağır alkollüydü. Olsundu. Sen o kadar kiloyu ver firesiz bir kere ödül ver kendine ve sonuncu ol. Vallah kendimi alkole boğasım geldi.
Olsundu.
Pazartesi itibariyle normal beslenmeme döndümdü aslında. Efenim ben ketojenik besleniyorum. Çok popüler aşırı karizma bir beslenme söylediğinde ortamlar buz kesiyor.
ketoya devam. Bi daha olmaz. Özgem @Yawrukush um. Seni üzmeyeceğim bir daha. Kızlar ibret alın halimden diyeceğim ama nedense kendimi yanlış birşey yapmış hissetmiyorum. Hak ettiğim bir ödüldü bence. Bu kadar artı getirmeseydi bu nedameti de hissetmeyecektim. Neyse. Sevgiler can kadınlar.

Geçtiğimiz cumanın sonuncusu oldum yine gururla. Hatamı biliyorum. Hatta kabulleniyorum. Çünkü yedim ama normal yemenin yanında çok fazla tuzlu gıda ( turşu) tükettim. Belli zamanlarda motivasyonum düşüyor ve bu genelde iyi kilolar vermeye başlayınca oluyor. Nasılsa zayıflıyorum düşüncesiyle şimdi yerim akşama dengelerim deyince ipin ucu kaçıyor. İşin kötü tarafı ise tek lokma kaçamak yaptığımda bütün lokmalar bitene kadar sürüyor o kaçamak. Bir ısırıkla bırakmıyorum yani hiç bir kaçamağı. O nedenle bütün sakıncalı yiyeceklerden uzak durması gereken bir insanım. Bu haftaki hatam sakıncalı yiyeceklerden uzak durmamaktı. Aslında iyi de oldu bu durum çünkü silkelenip kendime gelmemi sağladı. Ders almamız gereken konu ise, kendimizi iyi tanıyıp nerede durabileceğimizi iyi saptamamız lazım. Umarım bir daha bu topiğe asla yazmam :KK68::KK68:

Bu haftanın sonuncusu da benim...

Nerede hata yaptım?

Çarşamba günü bir sağlık sorunu nedeniyle kan verdim, o sıra şekerim düşünce ufak bir bayıldım hastanede Allah ne verdiyse yedim. Kek, çikolata, meyve suyu. O günün sabahı çok iyiydi aslında eksiye geçecektim bu hafta güya. Hem de güzel bir eksi... Ama işte o hastanede olanlar, sonrası işte moral bozukluğu oldu biraz doktorun söyledikleri filan derken. Cuma bir baktım berbat bir artı gelmişim.

Aslında benim genel hatam şu tüm bu olanlardan bağımsız olarak:
Haftasonu ipin ucunu kaçırmak...
Şunu bir düzeltemedim.
Düzeltsem takır takır vereceğim.

Neyse bundan sonra böyle bir artı gelmek istemiyorum artık çünkü takımı da etkiliyor bu. :KK43:

Arkadaşlarımdan özür diliyorum. İlk defa eksi geldim. Ama kendimi çok kötü hissettim.

Herkese iyi akşamlar. Bu haftanın sonuncusu olarak nedenlerimi sizinle paylaşmaya geldim. Hayatımda ilk defa çok sıkı bir diyet yapıyorum, asla ve kata kaçamak yapmıyordum. Önümde daha uzun bir yol var. Kendimi bu disipline sokmak için bir motivasyona ihtiyacım vardı, bende yeni yılı seçtim. Ertesi gün diyete devam edecektim ama hiç planda olmayan bir misafirliğe davet edildik şehir dışında. E misafir umduğunu değil bulduğunu mantığından oturamadım diyetimi. Ben ketojenik besleniyorum, hesaplaması ve makroları tutturaması zaten zorken, evimde olmadığım bu ortamda bunu sağlayamadım.
Zaten haşimato hastasıyım, ilaçlarım gecikti, bazen unuttum. Yeme şeklim değişince hemen ödemlenirim ben, her yerim şişti..
Takım arkadaşlarıma çok uzun zamandır yılbaşında benden umudu kesmelerini söylüyordum ama bu kadarı benimde planladığım ve memnun olduğum birşey değil.
Bana her zaman destek veren, motive eden, yanımda olan, güldüğüm, eğlendiğim yol arkadaşlarım, 3. Takımın her bir üyesinden özür diliyorum. Bir daha olmaması için var gücümle çalışacağım.

Herkese iyi akşamlar bu hafta benim sonuncu daha sonuc listesi yapilmadi ama bi sure uzun bir süre ayrı kalmak için üyelik iptali istedim

Kapanmadan hatami yazayım dedim😊
Bu hafta reglim çok az oldu tatli krizlerime bi iki kaçamak yaptım

En büyük hatamsa perşembe akşamı turşu yemek oldu yoksa bu kadar kiloyu hemen almam imkansiz

Eminim pazartesi güncel kilomu göreceğim
12 takım arkadaslarimdan özür diliyorum ama yaza ıncecik gireceğim bu kendime olan sözümü yerine getircem herkese tşk ederim 🤗🤗

X