Ben Nerede Hata Yaptım?

Yalnız değilsin canım hiç üzme kendini. Aynı sıkıntıları ben de yaşadım. Ama geçiyor. İnşallah en kısa zamanda kurtulacağız bu virüsten ve normal hayatımıza döneceğiz. İnşallah bu hafta çok güzel bir kilo verirsin :KK36:
Sağol kaptanım. Benim virüsüm kendi içimde doğuştan 😁
Biraz zamana ihtiyacım var geçecek inşallah

Merhaba, etap sonuncusu olarak kendimi burda buldum. Hic aklima gelmezdi günün birinde buraya yazacağım. Ama ne oldum değil ne olacağım demek gerekiyor.
Üniversiteye giden oğlum şuan yanımda ve iştahı çok açık ona yapıp yedirirken dikkat ediyordum ilk günden beri. Ama ben fark etmeden fazla kaçırmaya başladım motivasyonum düştü. Yürüyüş en sevdiğim ve beni motive eden sporumdu artık o da kalmadı. Regl dönemine de yaklaşınca sonuc ortada. Ama bunlar mazeret kabul edilemez tabi ki. Sporu evde yapabilirim istesem. Bu bana ders olsun diyorum sadece...Ben yaptım siz yapmayın :emir_bebek:

Merhabalar herkese geçen haftanın sonuncusu ben oldum malesef, hatam elim yandı sıcak sudan ve sargıda mutfağa giremeyince eşimin yaptığı makarna tarzı yemekler ve dışardan yedik üstüne spor falanda yapamadım yattım, hazır yemeğe başlamışkende abarttım tatlılar falanda yedim sonuç ortada tabi, bu hafta toparlıyorum kendimi inşallah bi daha yolum düşmez buralara 😁

Merhabalar herkese geçen haftanın sonuncusu ben oldum malesef, hatam elim yandı sıcak sudan ve sargıda mutfağa giremeyince eşimin yaptığı makarna tarzı yemekler ve dışardan yedik üstüne spor falanda yapamadım yattım, hazır yemeğe başlamışkende abarttım tatlılar falanda yedim sonuç ortada tabi, bu hafta toparlıyorum kendimi inşallah bi daha yolum düşmez buralara 😁
Geçmiş olsun.. :nazar: 🌼

674.etap sonuncusuyum.
Beslenmede hata yapmadım.
Bu hafta Bayram temizliğine başlayıp su ile çok uğraşınca akut böbrek yetmezliği geçirdim ve göz kapaklarıma kadar tüm vücudum ödem tuttu.
Tamamen sağlık problemi nedeniyle alınan bir artı maalesef :KK43:

674.etap sonuncusuyum.
Beslenmede hata yapmadım.
Bu hafta Bayram temizliğine başlayıp su ile çok uğraşınca akut böbrek yetmezliği geçirdim ve göz kapaklarıma kadar tüm vücudum ödem tuttu.
Tamamen sağlık problemi nedeniyle alınan bir artı maalesef :KK43:
Geçmiş olsun canım. :KK60:

evet süpriz bir şekilde bu haftanın etap sonuncusu olarak buraya da yazmak nasipte varmış. aslında artı geleceğimi biliyordum ama açıkçası artımın bu kadar fazla olması ve özellikle etap sonuncusu olmam süprizdi. arkadaşlara da yazmıştım: -%2 yüzdem orada boncuk gibi duruyor diye :KK23: ama etap sonuncusu olacağım aklıma gelmezdi :işsiz: olan oldu yapacak birşey yok.
benim kilolu olduğum yıllardan bu yana bir regl dönemi sıkıntım var. sanırım hormonların dengesini yitirmesi sonucu regl öncesi hafta iştahım müthiş açılıyor. zayıfken böyle sorunlarım yoktu. hamur işi ve tatlı isteğim artıyor. reglin 3. gününden itibaren kesiliyor.
aslında martın ortasından bu yana 2 öğün beslenmeye geçtim. aradaki regl dönemlerinde bir dereceye kontrol edebildim. ama bu regl dönemimim ramazana denk gelmesi fena oldu. iştah tavan ve oruç tutuyorum. bir de açıkçası bu hafta biraz bunalımlıydım. sıkıldım herşeyden. onun da etkisiyle tatlı ve hamurişini kaçırdım :KK43: aslında sporumu yaptım. suyumu da bol bol içtim. ama reglim hala gelmedi. sanırım bayrama gelecek.
bu haftaki artımın içeriği; biraz ödem, biraz wc, biraz da hamurişlerinin sonucu olarak tabiki olağan artı :KK35:

yalnız şunu farkettim etap sonuncusu olmak fenaymış. bütün gözler üzerinde :KK23::KK23::KK23: umarım bir daha yolum düşmez buralara :110::110::110:

Selam 13. Takım da yarisiyorum aslında çok üzülmüştüm bayagidir uğraşıyorum ve sadece bayram haftasında yaptığım kacamaklardan bu kadar kilo almış olmamam gerekir diye düşünüyordum. Diyetisyene gittim ve 21 Mayıs'ta adet olmam gerekirken olamadım aslında olmam gereken kilo 89 ama tartıda odemden dolayı çok cikiyorum inşallah haftaya almış olduğum kilolar gitmiş olur🥰🥰

Sonunda benim de yollarım buralara düşecek miydi... Buranın adresini bile bilmiyordum maalesef öğrenmiş oldum :)

Geçmişe şöyle bir baktım ki sonuncuların hepsinde bir ortak nokta var: regl dönemi. Benim de öyle olduğum bir döneme denk geldi bu haftaki artım. Ama onun haricindeki hatalarım da oldu.

Takıma girdiğim günden beri harika ilerlemiştim. Üstelik tüm şekerli gıdaları şekeri unu paketli gıdaları ne varsa bırakmıştım. Bu süre zarfı güzel geçti. Sonrasında ramazan geldi. Bir gün serbest gün hakkımız oldu. Ben o serbest günden sonra toparlayamadım. Zaten sokağa çıkma yasakları vb derken yürüyüşü de bırakmıştım. Canım şekerli şeyler istemeye başladı. Bir iki hafta idare ettim derken bayramın gelmesi ve sonrasındaki aman nasılsa bozdum olayları buna sebep oldu.

Toparlayacak olursam,

• kendime olan aşırı güvenim (nasılsa ben dirençliyim bak bu kadar kilo verip başarı sağladım)
  • bir kereden bir şey olmaz kandırmacası (evet bir kereden bir şey olmuyor ama sen bir kere ile kalmıyorsun)
  • battı balık yan gider (nasılsa bu kadar cozuttum bari şundan da yiyeyim)
  • benden bir cacık olmaz (hayır efendim, kaptanın ve takım arkadaşların varken asla yalnız değilsin)

Sonuç olarak burayı okuyan sevgili arkadaşım, ben de insanım. Sen de insansın. Her şey bizim için. Düşeceğiz çıkacağız, ama illaki bir şekilde devam edip başaracağız. Sonuç değil süreç odaklı olmanı tavsiye ederim. Önemli olan tartıdaki rakamlardan daha ziyade sağlıklı beslenmeyi ve yaşamayı öğrenmek. Arada sendeleyebilirsin de moralini bozma.

Kalın sağlıcakla :)

Sonunda benim de yollarım buralara düşecek miydi... Buranın adresini bile bilmiyordum maalesef öğrenmiş oldum :)

Geçmişe şöyle bir baktım ki sonuncuların hepsinde bir ortak nokta var: regl dönemi. Benim de öyle olduğum bir döneme denk geldi bu haftaki artım. Ama onun haricindeki hatalarım da oldu.

Takıma girdiğim günden beri harika ilerlemiştim. Üstelik tüm şekerli gıdaları şekeri unu paketli gıdaları ne varsa bırakmıştım. Bu süre zarfı güzel geçti. Sonrasında ramazan geldi. Bir gün serbest gün hakkımız oldu. Ben o serbest günden sonra toparlayamadım. Zaten sokağa çıkma yasakları vb derken yürüyüşü de bırakmıştım. Canım şekerli şeyler istemeye başladı. Bir iki hafta idare ettim derken bayramın gelmesi ve sonrasındaki aman nasılsa bozdum olayları buna sebep oldu.

Toparlayacak olursam,

• kendime olan aşırı güvenim (nasılsa ben dirençliyim bak bu kadar kilo verip başarı sağladım)
  • bir kereden bir şey olmaz kandırmacası (evet bir kereden bir şey olmuyor ama sen bir kere ile kalmıyorsun)
  • battı balık yan gider (nasılsa bu kadar cozuttum bari şundan da yiyeyim)
  • benden bir cacık olmaz (hayır efendim, kaptanın ve takım arkadaşların varken asla yalnız değilsin)

Sonuç olarak burayı okuyan sevgili arkadaşım, ben de insanım. Sen de insansın. Her şey bizim için. Düşeceğiz çıkacağız, ama illaki bir şekilde devam edip başaracağız. Sonuç değil süreç odaklı olmanı tavsiye ederim. Önemli olan tartıdaki rakamlardan daha ziyade sağlıklı beslenmeyi ve yaşamayı öğrenmek. Arada sendeleyebilirsin de moralini bozma.

Kalın sağlıcakla :)
Teşekkür ederiz cnm cok güzel ozetlemişin 💓
Yazdigin maddeleri aşabilsek, kilo sorumuz olmiyacak ama....
Kendi adima basaramadigim icin senelerdir gidip geliyorum 🤐

Günaydın , bu haftanın etap sonuncusu ben olmuşum çok üzüldüm , yaptığım yanlislar bu hafta spora ara verdim ve çok geç saatte yemek yedim . Sınava hazırlanıyorum , bu hafta sınavım var onun stresiyle yedim de yedim.Kabizlikta eklenince sonunculuk geldi .

Günaydın , bu haftanın etap sonuncusu ben olmuşum çok üzüldüm , yaptığım yanlislar bu hafta spora ara verdim ve çok geç saatte yemek yedim . Sınava hazırlanıyorum , bu hafta sınavım var onun stresiyle yedim de yedim.Kabizlikta eklenince sonunculuk geldi .
Sınavında başarılar cnm

yine sonuncu oldum malesef. nerede hata yaptığım konusu aynı. aşırı stres ve hastalık sebebiyle çok saldım kendimi. ekmeği çok aza düşürmüşken yine artırmak, çikolatayı fazla kaçırmak,suyu az içmek,ve sürekli açlık hissedip ayak üstü atıştırmalar derken iki haftadır sonunculuk geldi. sporu da bıraktım bu sürede. aslında düzenli leslie yapıyordum çok faydası oluyordu. regl bitsin tekrar başlayacağım . çok çok kötü bir ay geçirdim hastalıklar ve aşırı stresle bunalımla dolu. ve şiştim de şiştim ...

Merhaba hanımlar bu haftanın sonuncusu +600 gram ile ben olmuşum geçen hafta üniversite sınavına girdim ve ilk iki gün büyük bir boşluğa düştüm çok kötü geçtiğini düşünüyordum sonradan abarttığımı farkettim kendime geldim ama diyet ve sporu toparlayamadım maalesef
bu hafta iyi gidiyor düzenimi sağladım cumaya bomba gibi geleceğim inşallah :KK73:

Merhaba hanımlar bu haftanın sonuncusu ben oldum😔 Ben 2 aydır low carb high fat besleniyordum kilo vermem hızlı değildi artık ve bu tarz beslenmeden sıkılmıştım. Tekrar normal düzende beslenmeye başladım çok aşırı kaçamaklarım olmadı hergün de yürüdüm. Sanırım beslenme düzenini değiştirdiğim için vücuda giren her karbonhidrat ödem ya da başka şekilde depolandı ve sonuç bu oldu. Ama vücut kısa zamanda bu düzene alışıp normale dönecek sanırım🥰 düzenli beslenme ve yürüyüşe devam 💕💕

söyleyecek cok bisey yok aslinda cünkü hata yaptim sayilmaz 😜😜 seviyeler sistemini uygulayip karaciger temizligi yaptim gecen hafta , temizlikten sonra 5 kiloya kadar geri gelmesi normal sükür 3 de durdu benimki :)

Selam KK'nın güzel kadınları :KK3:

geçen cuma kızımın doğumgünü ile başlayan kaçamaklar serüvenine hafta boyunca noktayı koyamadığım için ve kilomda 100'ün üstünde olduğu için akılalmaz bir artı gördüm bu hafta tam olarak +3,2

önüme gelen her şeyi yemekle kalmadım gelmeyeni de getirttim. her gün istisnasız diyete başlamak kalori azaltmak adına kahvaltısız işe geldim ve günü kahve ile açtım. Öğle arası hep dışarıda hep kalorili beslendim yediklerim arasında kokoreç, pizza, iskender, çıtır tavuk, adana kebap var bi tek burger yememişim yani.. haftanın ortasından sonra kilo vereceğimden umudu kesen ben bildirim yapmayı da bıraktım böyle işte bi battı balık modu oldu yani

çok şükür takımımın ve kaptanımın desteği ile dengeli bir hafta sonu geçirdim tüm sosyalliğine rağmen bugünden itibaren de temiz güzel bi beslenme ile artının çoğunu eriteceğim inşallah :dua::dua:

ben ettim siz etmeyin diyerek sözlerime son veriyorum. kaçamağı kaçamak takip etmemeli, her zaman kaçamağı telafi edecek bir gün ve bir spor olmalı ardında.

kaçamaksız beslenmek maalesef mümkün olmuyor her zaman, ama kaçamakla zayıflamak pek tabi mümkün ayarını bilerek ve telafi ederek :KK51:

X