Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Laydim.Merhabalar. Geçtiğimiz haftanın sonuncusu maalesef ki ben oldum. Aslında yaptığım ciddi bir hata yoktu. Maalesef uzun bir süre hasta olarak ve ilaçlarla geçirdim. Üzerine regl oldum. Bu dönemde hem beslenmeme dikkat edemedim, hem hareket edemedim hem de ilaçların ve reglin ödemi üst üste gelince sonuncu olmam kaçınılmaz oldu. Sağlık insan hayatındaki en önemli gerçek. Kimsenin sağlığının bozulmaması dileğimle
Geçmiş olsun Laydim.
Laydim lütfen dikkat et kendine, alkışlardan senin de payın var.Merhabalar arkadaşlar. Bu hafta maalesef her şey üst üste geldi. Bir sağlık çalışanı olarak yaşadığımız salgın hastalıktan psikolojik olarak biraz fazla etkilendim. Yediklerime dikkat etmedim. Virüsten dolayı yaptığım günlük yürüyüşleri yapamadım. Üzerine bir de regl olunca haftanın sonuncusu olmam kaçınılmaz oldu. Normalde böyle durumlara dayanıklıdır psikolojim ama bu kez durumun ciddiyeti çok korkuttu beni. Umarım bir an önce atlatırız bu kötü durumu. Lütfen sizlerde yetkililerin uyarılarına dikkat edin ve bir süre sosyal izolasyonunuzu sağlayın.
Laydim lütfen dikkat et kendine, alkışlardan senin de payın var.
Psikolojin, yediklerinden çok daha önemli. Kendini mental olarak toparlamaya gayret etmelisin.
Böyle uzaktan laf etmek ancak lak lak etmek olur, biliyorum..
Ama bil ki dualarım seninle ve tüm sağlık çalışanlarıyla.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Önce sizin, sonra hepimizin.
Evet yine ve yeniden ben.
Sebeplerim bahanelerim çok. Kimine göre anlamlı kimi için geçersiz. Kendi ayağıma çelme takıyorum sürekli.
Onun dışında hepimizi olduğu gibi kapalı kalmak beni daralttı. Bir tür tükenmişlik var içimde. Sürekli keşkelerimle yaşıyorum.
Her akşam yarın yeni bir gün diyorum.
Yarın yeni bir gün. Silkelenin ve benide silkeleyin.