Ben Nerede Hata Yaptım?

Merhaba arkadaslar,
Bu hafta sonuncu benim. Yeni yil doneminde tatile gittik, aslinda hareket ettim ama galiba cok yedim. Ve yumurtlama doneminde genelde kilo aliyorum. Pazar gunu yumurtlama donemim ustune bu da eklenince sonuncu oldum. Bir dahaki tatilimde yediklerime daha cok dikkat edecegim. 1 haftalik tatil yuzunden 1,65 kilo almisim 😔

Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta etap sonuncusu ben oldum .Çok üzgünüm nerede hata yaptım .Kayınvalidem memleketten geldi 1 aylığına yeme düzenim bozuldu yürüyüşü mu falan yaptım ama yinede pek etkili olmamış .Düzenim bozulunca artı görmeye başladım .Bu yüzden izne ayrıldım geri dönüşüm süper olacak inşallah 🤲 😔

.!.:
Merhaba lar ben 10 takım dan etap sonuncusu olan üyeyim
Cok stresli dönemden geçtiğim den kaynaklı mutfaktan cıkmaz oldum tabiiki bu bir şeyin arkasına sıgınmak oldu sanırım stres kaynaklı sürekli elimde agzımda bir atıştırmalıklar buda artı olarak döndü tabiiki millet stres moral bozukluğu dan dolayı iştahı kesilir benim tam tersi sıkıntı bana yarıyor
Ama herşeyin farkındayım bu hafta takımımı zorda bıraktım bu bana iyi Bi ders oldu haftaya bomba gibi gelicegim birde sporu ihmal ettim gercekten hayatımızda spor hareket gercekten olmassa olmazımız herkese boll eksiler diliyorum

Merhabalar. Geçtiğimiz haftanın sonuncusu maalesef ki ben oldum. Aslında yaptığım ciddi bir hata yoktu. Maalesef uzun bir süre hasta olarak ve ilaçlarla geçirdim. Üzerine regl oldum. Bu dönemde hem beslenmeme dikkat edemedim, hem hareket edemedim hem de ilaçların ve reglin ödemi üst üste gelince sonuncu olmam kaçınılmaz oldu. Sağlık insan hayatındaki en önemli gerçek. Kimsenin sağlığının bozulmaması dileğimle :KK200:

Merhabalar. Geçtiğimiz haftanın sonuncusu maalesef ki ben oldum. Aslında yaptığım ciddi bir hata yoktu. Maalesef uzun bir süre hasta olarak ve ilaçlarla geçirdim. Üzerine regl oldum. Bu dönemde hem beslenmeme dikkat edemedim, hem hareket edemedim hem de ilaçların ve reglin ödemi üst üste gelince sonuncu olmam kaçınılmaz oldu. Sağlık insan hayatındaki en önemli gerçek. Kimsenin sağlığının bozulmaması dileğimle :KK200:
Geçmiş olsun Laydim. :KK200: :KK36: :nazar:

Vee bir ay gecmedi ki yine sonuncuyum. Hayaller ve hayatlar misali.... (birincilik isterken sonuncu olmak).
aslina bakarsaniz bu hafta nerde yanlis yaptigimdan emin degilim. 1 hafta boyunca hergun spor yaptim 1 er saat (step, yuzme, tabata...).
Ya spor sislik yspti ya da karbonhidrati cok yedigimden diye dusunuyorjm.

Herkese merhaba bu haftanın sonuncusu malesef benim sebebine gelince regl haftasında oluşum ve troit hastası olmam sebebiyle ödem tutmuş olmam tuz oranını azaltarak bu soruna çözüm bulmaya çalışacağım hepimiz için sağlıklı ve mutlu bir hafta sonu diliyorum :KK36:

Merhaba arkadaslar
Evet sonuncu oldum aslında baba stres yaradı diyelim yediklerime dikkat ettim ama biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim neden nasıl oldu bende anlamadım millete stres yaramaz bana tam tersi artı ile gösterdi kendini ama bu Bana güzel bir azim oldu

merhaba arkadaslar ben 5.takımdan anne çiçeği bu haftanın sonuncusu ben olmuşum 🙈

ben 2 günlük sok diyet uyguladım sonrasında 10 gun boyunca duzenli bir şekilde 4 öğün beslendim günlük yürüyüşümu yaptim biranda fazlaca kilo kaybettim nerden baksaniz 65 den 60.4 e indim bu cok gurur verici mutlu edici idi ama kisa sürdü nasil olsa zayifladim bugünlük herseyden yiyeyim yarin diyete devam ederim deyince bir anda bütün yiyeceklere saldırdım kendimi durduramadım bu süreç uc gün boyunca devam etti ben ne olduğunu anlamadan tartı tekrardan 64 u göstermeye başladı...yolumu kaybetmiştim tekrardan bi çıkış ararken sonunda ödemlere veda ettim ama bana 1.5 kilo yag ustumde kaldi...ilk kez böyle birşey yaşadım bu arada
verdiğim emeğin bi anda çöpe gitmesi mi, yediklerimden de oyle fazlaca haz almayisim mi, depresif ruh halim mi ,takınama karşı olan sorumluluğum mu,???? bir-çok pişmanlığı birarada yaşadım
Allah kimseye diyet yaparken yolunu şaşırtmasın yıpratıcı bii surecti

Ve yine yeniden ben malesef.
Şundan bundan bahanelerim çok malesef. Gelip geçici bir durum değil yaşamım boyunca benimle kalacak. Bir süredir evdeyim. Çalışan kadının evde çocuk bakma moduna geçmesi artı tuvalet eğitimi gibi stresli bi sürece girmesi tüm dünyayı unutturuyor. Birtaneden birşey olmazlar. Üstüne spor yaparım lar va va bide özel gün durumları derken sizinle tekrar kavuşmuş oldum.
Birtaneden birşey oluyor. Hiçbir yemek sorunları çözmüyor ( alkol ve sigara gibi)
Bide nasılsa birşekilde yaparım demeyin. Niyetinizi sağlam alın yaparım ben bunu diyin. Sonuçta sadece kilo değil ruh ve beden sağlığınızda söz konusu.
Yazılacak çok şey varda şimdilik bu kadar yeter sanırım. Hepinize başarılar. Umarım bidaha gelmem buraya 😁😇

Merhabalar arkadaşlar. Bu hafta maalesef her şey üst üste geldi. Bir sağlık çalışanı olarak yaşadığımız salgın hastalıktan psikolojik olarak biraz fazla etkilendim. Yediklerime dikkat etmedim. Virüsten dolayı yaptığım günlük yürüyüşleri yapamadım. Üzerine bir de regl olunca haftanın sonuncusu olmam kaçınılmaz oldu. Normalde böyle durumlara dayanıklıdır psikolojim ama bu kez durumun ciddiyeti çok korkuttu beni. Umarım bir an önce atlatırız bu kötü durumu. Lütfen sizlerde yetkililerin uyarılarına dikkat edin ve bir süre sosyal izolasyonunuzu sağlayın.

Merhabalar arkadaşlar. Bu hafta maalesef her şey üst üste geldi. Bir sağlık çalışanı olarak yaşadığımız salgın hastalıktan psikolojik olarak biraz fazla etkilendim. Yediklerime dikkat etmedim. Virüsten dolayı yaptığım günlük yürüyüşleri yapamadım. Üzerine bir de regl olunca haftanın sonuncusu olmam kaçınılmaz oldu. Normalde böyle durumlara dayanıklıdır psikolojim ama bu kez durumun ciddiyeti çok korkuttu beni. Umarım bir an önce atlatırız bu kötü durumu. Lütfen sizlerde yetkililerin uyarılarına dikkat edin ve bir süre sosyal izolasyonunuzu sağlayın.
Laydim lütfen dikkat et kendine, alkışlardan senin de payın var.
Psikolojin, yediklerinden çok daha önemli. Kendini mental olarak toparlamaya gayret etmelisin.
Böyle uzaktan laf etmek ancak lak lak etmek olur, biliyorum..

Ama bil ki dualarım seninle ve tüm sağlık çalışanlarıyla.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Önce sizin, sonra hepimizin. :KK200: :KK200: :KK200:

Laydim lütfen dikkat et kendine, alkışlardan senin de payın var.
Psikolojin, yediklerinden çok daha önemli. Kendini mental olarak toparlamaya gayret etmelisin.
Böyle uzaktan laf etmek ancak lak lak etmek olur, biliyorum..

Ama bil ki dualarım seninle ve tüm sağlık çalışanlarıyla.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Önce sizin, sonra hepimizin. :KK200: :KK200: :KK200:

Çok teşekkür ederim püsküütüm:KK200: Umarım bir an önce kurtuluruz bu işten hep birlikte:dua:

Merhaba :)
Evet kilo aldım malum bu dünyanın hali özellikle salgın beni zaten ölücez canımın çektiklerini yiyeyim de öleyim bari psikolojisine soktuğu için yeni tarifler denedim ve yedim ve sonuç ortada. Aslında çok daha dazla kilo almştm ama biraz toparlamş halimdi bu.

Merhabalar arkadaşlar, 669. etap sonuncusu olarak buraya yazmaktan utanıyorum :olamaz:
Nerede hata yaptığıma gelince;
Kilo almaya çok müsait bir bünyem olduğunu bile bile kaçamak yaptım. Başkalarının sıradan basit kaçamakları bana pahalıya mal olmasına rağmen bir boşlukta hissettim kendimi ve fütursuzca yedim.
25 gündür karantinadayım. Evden çalışmaya başladım. Kızımın online okul etkinliği var günde 2 kere. Temizlik, yemek, bulaşık, etkinlik derken ofisin işleri için gece 3,3:30'lara kadar çalıştım. Hepsi bir yana eşim bana normalde çalıştığım için yardım ederdi ve evdeyim diye yardım etmiyor. Oysa evde olmak benim iş yükümü daha da arttırdı.
Bu motivasyonsuzluğu başlarda tolere edebiliyordum ama bu son hafta oldukça gergin ve zor geçti. Bende en büyük hatamı yaptım.
Ben bir karbonhidrat bağımlısıyım. Aynı sigara gibi. sigarayı bıraktıktan sonra 1 tane bile içsen başlarsın ya... İşte bende 1 lokma karbonhidrat yedikten sonra kendimi durduramıyorum. Beni artık mutlu etmiyor. Büyük bir pişmanlıkla yiyordum ama bırakamadım.
Sonuncu olmak beni kendime getirdi. Şimdi utancımla yüzleşiyorum. Her gün sporumu yapıyorum. Listeme dikkat ediyorum.
Kimbilir belkide Cumaya bomba gibi dönerim :KK66:

Evet yine ve yeniden ben.
Sebeplerim bahanelerim çok. Kimine göre anlamlı kimi için geçersiz. Kendi ayağıma çelme takıyorum sürekli.
Onun dışında hepimizi olduğu gibi kapalı kalmak beni daralttı. Bir tür tükenmişlik var içimde. Sürekli keşkelerimle yaşıyorum.
Her akşam yarın yeni bir gün diyorum.
Yarın yeni bir gün. Silkelenin ve benide silkeleyin.

Evet yine ve yeniden ben.
Sebeplerim bahanelerim çok. Kimine göre anlamlı kimi için geçersiz. Kendi ayağıma çelme takıyorum sürekli.
Onun dışında hepimizi olduğu gibi kapalı kalmak beni daralttı. Bir tür tükenmişlik var içimde. Sürekli keşkelerimle yaşıyorum.
Her akşam yarın yeni bir gün diyorum.
Yarın yeni bir gün. Silkelenin ve benide silkeleyin.

Yalnız değilsin canım hiç üzme kendini. Aynı sıkıntıları ben de yaşadım. Ama geçiyor. İnşallah en kısa zamanda kurtulacağız bu virüsten ve normal hayatımıza döneceğiz. İnşallah bu hafta çok güzel bir kilo verirsin :KK36:

X