Ben Nerede Hata Yaptım?

Merhaba arkadaşlar geçen cumanın etap sonuncusu olmuşum bu beni çok üzdü ama büyük hatalar yapmadım bukadar artı gelecek fakat regl olacağım bugün yarın onun ödemi ile malesef artı geldim inşallah bu cuma telafi edeceğim regl olursam durmak yok yola devam ☺️

Sonuncu olmuşum kaptanım haberdar etti sağolsun. Beklemiyordum. Sağlık olsun. Bu hafta aslında sadece birkaç gram artıdaydım. Ama genel olarak uzun zamandır veremedim çünkü taşındım, iş değiştirdim, ev değiştirdim, iki bebekle hayat değiştirdim. Sanırım ben kendimde değildim. Bugün artık kilolarım basbas bağırıyor bana. Yürümekte zorlanıyorum, giyinmekte de. Bu kiloları vermeden durmak, beklemek yok atık. Söz.

Merhabalar arkadaşlar bu haftanın etap sonuncusu olarak nerde hata yaptığımı yazmam gerektiği soylendi geldim hemen yazayım dedim. Genel olarak grupta çok aktif değilim bu 1, pko hastasiyim tami tamına 2 haftadır adet olamadim bomba gibi sisim bu 2, bu yüzden motivasyonumu toplayıp üstüne gitmedim diyetimin bu da 3. yani insallah gidecek bu kilolar geldiği gibi ama biraz zor uzun ve yıpratıcı bi yol. Bu yolda sabir lazim biraz haydi inşallah bu hafta adet olurum da gider bu kilolar psikolojik olarak col etkilendim çünkü. Sıktı iyice 🙄😩

Merhaba herkese. Etap sonuncusu oldum. Nerede hata yaptim. Tatildeydik . Tatilin ilk haftasi her seye dikkat ettim. 2.hafta bi bosvermislik geldi. Telafi etmeden, her seyden, düşünmeden yedim. Bunda ilk hedefim olan ilk 10 kiloyu vermis olmanin etkisi de var.

Merhaba kızlar, bu haftanın sonuncusu ben olmuşum. Bir hafta boyunca güzel eksi görmek için şekeri ve karbonhidratı neredeyse sıfıra indirmiştim. Günde en fazla 800-1000 kalori arası alıyordum. Tartı gününden önceki 2-3 gün jambon ve hazır sebze köftesi yiyince muhtemelen zaten zayıf düşen vücudum çok su topladı ve ödem yaptı. Başta canım çok sıkılmıştı ama açıkçası şu an takmıyorum, gelen illa geri gider. Bu hafta sıkı tutacağım inşallah. Siz siz olun tartı gününden önce tuzlu işlenmiş gıda yemeyin

Merhaba kızlar, geçen haftanın sonuncusu ben olmuşum. 1,5 kilo almıştım😢 Tatile çıktım ve sabah akşam açık büfe olan bir yerde kalıyordum. Ocak ayından beri diyette olduğum için biraz sıkılmıştım ve sanırım biraz abarttım. Ama bir de tuvalet sorunum vardı. Yaklaşık 10 gün tuvalete çıkamadım. Hala tatildeyim, hafta sonu döneceğim ve hemen eski düzenime geri dönüp aldığım kiloları ve daha fazlasını vereceğim🙏🏻

Merhaba etap sonuncusu olmuşum bunun zaten tek bir açıklamadı var yedim ve aldim kilo dikkat etmedim çünkü bazı sorunlarım vardı canım dikkat etmek istemedi kilo alacağımı bildiğim halde yedim. Pismanmiyim yediklerimden açıkçası pek değil şimdi dikkat ediyorum 1 haftada nerdeysE eski kiloma döndüm 🤷‍♀️

Herkese merhaba..
Bu haftanın sonuncusu da benim. Arkadaşlar aylar önce bazı özel sorunlarımdan ötürü buradan izne ayrılarak ayrıldım. Ayrıldığım andan itibaren kilo almaya başladım çünkü yanlış bi davranış ama sıkıntılarımı unutmak için sürekli tatlıya abandım. Duygusal açlık dedikleri olay sanırım, teselliyi çikolatada tatlıda aradım. Aylarca emek sarfedip verdiğim 16 kiloyu maalesef geri aldım. Sonuç ne oldu sorunlar hala var ama ben yine şiştim. Kimse kendine bu kötülüğü yapmasın arkadaşlar. Ben bu yaşadıklarımdan ders aldım. Bir daha da emeklerimi çöpe atma niyetim yok.

Merhaba arkadaslar
Bu haftanin etap sonuncusuyum malesef, nerede hata yaptigim ise karbonhidrati biraz fazla kacirdim bu hafta. Onun disinda regl donemimdi ve ekstra bir siskinlik vardi. Hepsi bu kadar aslinda. Suanda cikan kilomun 700 gr altindayim 2 gunde ciddi fark oldu..

Merhabalar :KK54:

Ben Ebru, 13. Takımın kaptanı aynı zamanda. Maalesef ki bu etap sonuncu ben oldum. Maalesef dedim ama hak ettim çünkü bir süredir kilo vermek yerine kilo alıyorum. Bunun aslında bir sürü nedeni var. Takım kaptanı olmama rağmen bu aralar fazlasıyla motivasyon eksikliği çekiyorum ve doğal olarak bu takımıma da yansıyor. Üzerimdeki sorumluluk nedeniyle kaçamak yaptığım zamanlar menü yazmıyorum ve menü yazmayınca da insan kendini durduramıyor. Kilo almamın en büyük nedeni özellikle akşam öğünlerinde fast food gıdalar tüketmem ve akşam yemeklerini geç saatte yemem. Üzerine birde hareketsizliğim eklenince aldığım kalorilerin hepsi yakılmak yerine vücudumda kalıyor. Hiç bir bahanem yok anlayacağınız. Yediklerime dikkat etmedim, yediğim zamana dikkat etmedim ve en önemlisi hareket etmedim. Geçen haftanın sonuncusunun da söylediği gibi geç yemeyin, yediklerinizin sağlıklı olmasına dikkat edin ve mümkünse hayatınızı hareketlendirin. Umarım haftaya da birinciler sırrını paylaşıyor topiğine yazarım çünkü bu hafta dersimi aldım :KK39:

Herkese merhaba ;

Ben nerede hata yaptım? Dengeli menüler ve her zamankinden fazla spor yaparak haftanın sonunda bu yazıyı yazıyor olmak biraz tuhaf.. halime takımımda epey güldük, biraz da sizi eğlendireyim. Geçen haftayı 75 kg ile kapattım ve o kilo benim sağlam direnç kilolarımdan birisidir. O nedenle diğer spor aktivitelerime ek olarak 30 dakika cardio egzersize başladım. Bir akşam geç saatte 3 tane çeçil peynir yedim ama vücudum sanki bir mandırayı yağmalamışım gibi tepki verdi +1 ile ertesi güne başladım. Tabi ki çok ciddiye almadım.. tartıdaki artış suni ve direnç kilomda olmam nedeniyle vücudumun abartılı reaksiyonu gibi geldi. Nasılsa çözerdim.. sonuçta ilk defa başıma gelmiyordu..Benim derdim 75’ i nasıl kıracağımdı. yeme düzenim genelde 12 saat üzerine kuruludur. sabah 8-9 kahvaltı, akşam 6 da yemek ve 8 de bir ara öğünle bitiyor. Dedim ben if beslenmeyle metabolizmamı şaşırtayım. 8/16 olacak şekilde başladım 75,7 de takıldım kaldım günlerce. Takıldıkça açlık süremi 18 saatlere çıkardım. Bu arada her gün spor yaptım. Cardio egzersizler ip atlama,danslar yürüyüşler. 100 gr ne aşağı ne yukarı gidiyordu. Ama gözle görünür bir incelme var diye her an eksileri göreceğime inandım tüm hafta. Perşembe akşamı hala tartıda bir değişiklik olmayınca, battı balık yan gider diye her gün atladığımdan kat kat fazla ip atlamaya karar verdim. Kendime attığım en komik gol de bu oldu sanırım; battı balık 300 gr yukarı gitti :) 7 bin ip atladım, 1000 kalori yaktım Cuma günü öğlene kadar tükettiğim ödem atıcılara rağmen tartıda 76 gördüm. Ve işte haftanın en fazla kilo alan kişisi olarak buradayım.

Uzun lafın kısası; aslında her şeyi olması gerektiği gibi yaptım ama yine de artı gördüm. İnsanın canı elbette sıkılıyor tartıda böyle bir sonuç alınca.. ama boşuna demiyorlar tartıdaki kilonuza değil incelemenize bakın diye. Eğer hiç tartılmamış olsam süper bir hafta geçirdim sanırdım incelmeme göre :) muhtemelen tartıdaki karşılığını gelecek haftalarda alacağım bir çaba oldu benim bu hafta yaptıklarım.. yaşayıp göreceğim..

Herkese merhaba ;

Ben nerede hata yaptım? Dengeli menüler ve her zamankinden fazla spor yaparak haftanın sonunda bu yazıyı yazıyor olmak biraz tuhaf.. halime takımımda epey güldük, biraz da sizi eğlendireyim. Geçen haftayı 75 kg ile kapattım ve o kilo benim sağlam direnç kilolarımdan birisidir. O nedenle diğer spor aktivitelerime ek olarak 30 dakika cardio egzersize başladım. Bir akşam geç saatte 3 tane çeçil peynir yedim ama vücudum sanki bir mandırayı yağmalamışım gibi tepki verdi +1 ile ertesi güne başladım. Tabi ki çok ciddiye almadım.. tartıdaki artış suni ve direnç kilomda olmam nedeniyle vücudumun abartılı reaksiyonu gibi geldi. Nasılsa çözerdim.. sonuçta ilk defa başıma gelmiyordu..Benim derdim 75’ i nasıl kıracağımdı. yeme düzenim genelde 12 saat üzerine kuruludur. sabah 8-9 kahvaltı, akşam 6 da yemek ve 8 de bir ara öğünle bitiyor. Dedim ben if beslenmeyle metabolizmamı şaşırtayım. 8/16 olacak şekilde başladım 75,7 de takıldım kaldım günlerce. Takıldıkça açlık süremi 18 saatlere çıkardım. Bu arada her gün spor yaptım. Cardio egzersizler ip atlama,danslar yürüyüşler. 100 gr ne aşağı ne yukarı gidiyordu. Ama gözle görünür bir incelme var diye her an eksileri göreceğime inandım tüm hafta. Perşembe akşamı hala tartıda bir değişiklik olmayınca, battı balık yan gider diye her gün atladığımdan kat kat fazla ip atlamaya karar verdim. Kendime attığım en komik gol de bu oldu sanırım; battı balık 300 gr yukarı gitti :) 7 bin ip atladım, 1000 kalori yaktım Cuma günü öğlene kadar tükettiğim ödem atıcılara rağmen tartıda 76 gördüm. Ve işte haftanın en fazla kilo alan kişisi olarak buradayım.

Uzun lafın kısası; aslında her şeyi olması gerektiği gibi yaptım ama yine de artı gördüm. İnsanın canı elbette sıkılıyor tartıda böyle bir sonuç alınca.. ama boşuna demiyorlar tartıdaki kilonuza değil incelemenize bakın diye. Eğer hiç tartılmamış olsam süper bir hafta geçirdim sanırdım incelmeme göre :) muhtemelen tartıdaki karşılığını gelecek haftalarda alacağım bir çaba oldu benim bu hafta yaptıklarım.. yaşayıp göreceğim..

Ben ilk defa yapılan hatanın anlatıldığı bir mesaja bu kadar çok güldüm. :KK70:

En çok da şurada: "Bir akşam geç saatte 3 tane çeçil peynir yedim ama vücudum sanki bir mandırayı yağmalamışım gibi tepki verdi +1 ile ertesi güne başladım"

Allah iyiliğini versin. :KK36:

Ben ilk defa yapılan hatanın anlatıldığı bir mesaja bu kadar çok güldüm. :KK70:

En çok da şurada: "Bir akşam geç saatte 3 tane çeçil peynir yedim ama vücudum sanki bir mandırayı yağmalamışım gibi tepki verdi +1 ile ertesi güne başladım"

Allah iyiliğini versin. :KK36:
İnanılmaz bir sonuçtu ama 3 tane çeçil peynir bunu yapmamalıydı.. ama benim favorim de 7 bin ip atlayıp +300 gelmekti. Diren matematik dedim vazgeçmedim.. Bu hafta gece geç saatte mandıralardan uzak duruyorum :)

Merhabalar

bu hafta etap sonuncusu benim malesef.
regl oldugum icin baya bir odem var bunun disinda karbonhidrati biraz abarttim bu hafta, tatli yedim.
bunlar da bana arti olarak dondu haliyle..

takimdan izin aldim onumuzdeki hafta yokum sonra geri donecegim insallah, hedefim son 4 kg verip korumaya gecmek

Merhabalar
Bu hafta etap sonuncusu olarak kendimi burda buldum .

Etap birincisinin gururla paylasim yaptigini biliyordum. Etap sonucusunun da basi onde bi sekilde boyle paylasim yaptigini aci bir tecrube edinerek ogrendim.

Evet ben nerde hata yaptim?🤔

1- Gecen hafta bit turlu aktif olamadim takimda dolayisiyla o hafta diyette degilmisim havasi olustu bende🤫

2- Halen emzirdigim icin gece bu saatlere yakin tatli krizyle uyanip cikolata kasikladim.:kk77:

3-Ogluma aldigim fakat yemedigi cubuk kraker, balik kraker vb. abur cuburlari yedim 🙄

4- Tabii ki bunlarin uzerine bi guzelde spor da yapmayinca

Sonuc bu kendimi burda buldum.:olamaz::kahve:

Bu hafta daha dikkatli olup takima daha cok takilacam,olmazsa olmazi diyeti aksatmayacam ve spor konusunda tembellik yapmiyacam.💜

Merhabalar :KK200:

Bir takım kaptanı olarak ne kadar çok yazdım buraya böyle yaaaaa :oops::oops:

Geçen haftanın etap sonuncusu maalesef benim ama bu kez çok yiyerek kilo aldığım için değil tartım bozulduğu için buralardayım. İnşallah bu hafta çok daha güzel bir sonuçla yarışmada olacağım. Hatamın sebebi de tartımın pilini zamanında değiştirmemem :KK70::KK70::KK70:

Siz siz olun cuma gününden önce mutlaka tartınızı kontrol edin yoksa benim ki gibi çok fazla bir sonuç gösterebiliyor. :KK39:

Merhabalar
Bu hafta etap sonuncusu olduğum için buraya yazmam gerekiyor sanırım.

Aslında şuanda son altı yıldır en zayıf olduğum halimdeyim. Doğum sonrası kalan sezaryen göbeğim dışında bir problemim yok. Mart ayından itibaren 15 kg dan fazla verdim.Kalan üç beş fazlalığım da yıllardır benimle birlikte olup ayrılmamak için ellerinden geleni ardına koymayacak olan yağlarım sanırım. Artık sadece beslenmeye dikkat etmek ve yürüyüş yapmak onlardan kurtulmaya yetmeyebilir.
Bu hafta tartıda aldığım sonucu regl haftam olmasına ve son zamanlarda su içemiyor oluşuma bağlıyorum ben.
Bu aralar takımıma da zaman ayıramadım, yoğunluluğumdan giremedim fazla, menü bildirimlerimi yapamadım.

moni moni

X