Ben Nerede Hata Yaptım?

Merhaba kizlar
Ben etap sonuncusu oldum. Aslinda 1 marttan itibaren sekersiz ve beyaz unsuz ve paket gidasiz saglikli bir diyete basladim
Ama saglikli gidalari da fazla yersek kilo almamiza sebep oluyor galiba bunun en iyi ornegi benim. Ekmegi tam tahilli yiyorum diye 2ser dilim yedim. Ceviz findik badem gibi kuruyemisleri cok tukettim. Bir de ustune regly haftam denk gelince kilo aldim.
Bunu kendimi ornek alacagim. Ve diyetisyenimin yazdigi gibi gunluk 25gr kuruyemisi gecmeyecegim ve hergun az da olsa spor yapacagim. Sagolsun Minikpanda1107 Minikpanda1107 spor yapmamizi saglamak icin elinden geleni yapiyor. 4. Takimda.

Kizlar Selam ben Berrin,
Bu haftanin etap sonuncusu benim, hakkettim mi, biraz. Vaktinizi cok almadan bu haftaki hatalarimiz yaziyorum
  • Sehir disina gunu birlik gezmeye gittim, oyle olunca yeteri kadar su icmedim ve disardan yedim
  • Suan is ariyorum, cat diye is gorusmesine cagirdilar stres yaptim evde yemek yapamadim, disardan hazir baharatlabmis et alip evde pisirdik ama marinasyonu dusaridan olunca icindeki tuz vs odemimi daha cok tetikledi. Ayrica gorusmeye gidicem diye de kendi normalime gorw az su ictim.
  • Yemek saatlerin gec saate kaldi
  • Haftalik menu yapardim kafamda ona gore yerdim ama bu hafta is gorusmeis vs derken markete gidemedim ve istedigim gibi menulerim olmadi
  • Yeterli spor yapamadim
  • Disaridan yemek ve disari cikmak yeteri kadar su icememek kabizlik yapti o da olumsuz etkiledi kilomu.
EVet ben ettim siz etmeyin. Kimse insallah tartisinda arti gormesin bir daha :)

Merhaba kızlar haftanın sonuncusu oldum şaka gibi gerçekten ☺ cok uzatmadan hatalarımı belirteyim
1. Hedefime yaklaştıkça zor giden kilolar moralinin düşmesine ve bu yüzden aklıma kacamaklarin gelmesine sebep oldu
2. Aylardir korudugum irademi bu hafta kaybettim
3. Gittiğim misafirlikte fazla abarttım
4. Ders çalışmaya başlamakla ders yani kaçamakları yaptım
Sonic olarak her şey moralim bağlandı yani unutmayın moraliniz ne kadar düşerse artılar o kadar geliyor ben yaptım siz yapmayın:)
Umarim bu ilk ve son olur. herkes tartisindabol eksi görsün insallah🙏

Merhaba kızlar haftanın sonuncusu oldum şaka gibi gerçekten ☺ cok uzatmadan hatalarımı belirteyim
1. Hedefime yaklaştıkça zor giden kilolar moralinin düşmesine ve bu yüzden aklıma kacamaklarin gelmesine sebep oldu
2. Aylardir korudugum irademi bu hafta kaybettim
3. Gittiğim misafirlikte fazla abarttım
4. Ders çalışmaya başlamakla ders yani kaçamakları yaptım
Sonic olarak her şey moralim bağlandı yani unutmayın moraliniz ne kadar düşerse artılar o kadar geliyor ben yaptım siz yapmayın:)
Umarim bu ilk ve son olur. herkes tartisindabol eksi görsün insallah🙏
Canım senin azmin asla yabana atılamaz
Seninkini talihsizlik veya deyim yerindeyse nazar olarak kabul ediyorum
Belki de cumaya mezun olursun kim bilir 😉

Etap sonuncusu olmusum kendimi tebrik ediyorum 😂 ama benim sucum yok gercekten.bu haftaki kacamaklarim sadece 3 adet cizi 1 kucuk kutu meyvesuyu 2 kare cikolataydi simdi yazinca gozume cok geldi ama asil benim +2 donmeme sebep 5 gun geciken regl tam da cuma sabahi geldi yani siskinligin odemin dibine vurdugum gun 😂 haftaya guzel eksiler olacak insallah

Etap sonuncusu olmusum kendimi tebrik ediyorum 😂 ama benim sucum yok gercekten.bu haftaki kacamaklarim sadece 3 adet cizi 1 kucuk kutu meyvesuyu 2 kare cikolataydi simdi yazinca gozume cok geldi ama asil benim +2 donmeme sebep 5 gun geciken regl tam da cuma sabahi geldi yani siskinligin odemin dibine vurdugum gun 😂 haftaya guzel eksiler olacak insallah

Neee çikolata mı yedin :skandal:

İnanamıyorum resmen ilk defa sonuncu olmuşum geçen seneden beri yarışmadayim.hatta bir kere mezun oldum ama tekrar hedefi düşürerek ikinci kez yarışmaya girdim bu sene..nedeni ne gelince ise şu aralar gerçekten çok zor bi dönemden geçiyorum. Dış gebelik gibi bi sıkıntım var moralmen sıfır durumdayım kemoterapi iğnesi vuruldum 2 defa.ic kanama ve ameliyat durumumda olabilir ve kendimi diyete adapte edemiyorum birkaç haftadır malesef.oyuzden zaten izne ayrıldım bu durumlarım geçince inş. Daha zinde bi durumda tekrar diyete devam edeceğim.hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum...

Bu haftanın etap sonuncusu benim :olamaz:
Takımlarda ikinci kez yarışıyorum
İlk üçe girme hayali kurarken bu benim için çok kötü oldu :KK43:
Bu hafta regldim,
Yarım baklava kaçamağı yaptım ,
Ve bana ödem yapan çiğköfteyi de hafta içi yedim .
Evde de misafirim var sporumu yapamadım , kafam dağıldı kendimi tam veremedim sonuç olarak sonuncu oldum , çok mutsuzum :olamaz::işsiz:

Bu hafta maratonlara hazirlik yuzme derslerine basladim. Gunluk 2.5 saat suda kaliyorum sislik yapmis olabilir. Ve enerji vermesi icin de izotonik icecekler tukettim. Kalori alimim artti bu sebeple. Kilo almamin sebebi bu olabilir. Kalorili iceceklere dikkat.

iyi günler 620. etap sonuncusu benim. bu 2. sonunculugum aslında:) sebeplere gelirsek gercekten metabolizmamın nekadar kötü oldugunu burada daha iyi anladım cok dikkat ettiğim zaman bile kilo alıyorum. kaptanım morordek morordek olsun takım derecemiz olsun benden cok zarar görüyor aslında. cünkü olmuyor acıkcası. yediklerime dikkat edemiyorum degil ne yapsam kilo gitmiyor. bi odem suları işe yarıyor o da zaten gecici kilo kaybı hoop pazartesiye hepsi geri geliyor.. ben kendimde tek eksik spor olarak görüyorum o da sırt ve bel agrımdan dolayı yapamıyorum. hanımlar benden alacagınız tek ders metabolizmanız yavas veya hızlı farketmez dengeli ise kıymetini bilin ve kendi vücudunuza uygun hareket edin. ne yazık ki benim ki asırı dengesiz.

Herkese merhabaaa
Bu hafta 621. Etap sonuncusu oldum. Bunu beklemiyordum. Şok etkisi yaratti.
Halbuki diyet yapan herkesin basina gelebilir. Ama etap sonuncusu olmak ne demek yahu yuh bana yuhlar bana....
Bazi Sebeplerle duzenim degisti bende bu duzene yiyerek uyum sagladim maalesef
Yediklerimi yakma kısmı olmadi çünkü surekli uyku modunda gecti gunlerim.
Üzgünüm mutsuzum. 1 kilo aldim ama etap sonuncusu oldum ben cokta kötü degilim ama diger kızlar bu hafta cok iyilerdi. Tebrikler onlara..

Merhabalar bu haftanın sonuncusu ben oldum beklenmedik bir artıştı ama olsun buda gider 😞
Yediklerime dikkat ettim fakat spora 2 haftadır gidemiyorum bazı sebeplerden 🙄yürüyüşte bana yetmiyor son 3 gündür uyuyamadım sabah kalkamadım düzenim bozuldu ödem olduguna inanıyorum bence öyle haftaya güzel bir eksiyle gelicem inşallah diğer arkadaşlara tebrikler 💕

Merhabalar bu haftanın sonuncusu ben oldum beklenmedik bir artıştı ama olsun buda gider 😞
Yediklerime dikkat ettim fakat spora 2 haftadır gidemiyorum bazı sebeplerden 🙄yürüyüşte bana yetmiyor son 3 gündür uyuyamadım sabah kalkamadım düzenim bozuldu ödem olduguna inanıyorum bence öyle haftaya güzel bir eksiyle gelicem inşallah diğer arkadaşlara tebrikler 💕
Ben de ödem olduğunu düşünüyorum verirsin canım sen fazlasıyla :KK66:

merhabalar bu haftanın sonuncusu da benim :cry:
öncelikli olarak; oruçlu olmaktan dolayı metabolizmamın yavaşladığını düşünüyorum :KK43: ayrıca oruçluyken spor yapmamak da tuzu biberi oldu..

ben diyet stratejisi olarak günde 4-5 öğün yerim çünkü eğer kendimi aç bırakırsam kontrol sağlamam çok zorlaşıyor. oruçluyken tabi böyle bir şansım olmamasına, regli öncesi krizleri de eklenince ben biraz fazla yemiş de olabilirim :KK67:
üzerine regl ödemi, kabızlık ve ailevi sağlık sorunlarından dolayı oluşan stres ve üzüntü de eklenince gel bakalım 1.6 kg :mad:

bu sonuçtan dolayı; sevgili ve bir o kadar da saygılı kaptişim ve kaptiş yardımcılarımdan tekrar tekrar özür diliyorum ve önümüzdeki haftalarada bunu telafi edeceğime söz veriyorum.. sevgiler... :KK37:

Bu haftanin sonuncusu malesef ben oldum.
Relg oldugumdan dolayi yeme ataklari yasadim ve bu sefer kendine hakim olamadim.

Insallah bu ilk ve son olur. Daha once bir kez birinciligi deneyimlemistim. Insallah bundan sonra tekrar birinci olma firsatim olur.

Bundan sonra toparlanma zamani. Bayramida kazasiz atlattik mi insallah hedefimize dogru adim adim ilerleyecegiz.

Bu haftanın etap sonuncusu maalesef ben oldum...

Aslında hatalarımı ve eksiklerimi çok iyi biliyorum.

Bayram haftası dolayısıyla kızkardeşlerimle biraraya geldik. Yapılan börekler, tatlılar... Maalesef yanımda birileri birşeyler yerken irademe hakim olabilen biri olmadığım için herkese uydum....hatam bu idi...

Zaten sporsuz zor kilo veren biri olarak bu 10 günlük süreçte evimde olmadığım için hiç yürüyüş yapamadım (normalde koşu bandında yürüyorum)... eksiğimde bu idi...

Bu bayramdaki hatalarımdan ders çıkardım, bir daha ki sefere tekrarlamayacağım inşaallah..

Merhabalar
Bu haftanin etap sonuncusu benim malesef..

Kilo alma sebebim ise yediklerime cok dikkat edememis olmam, ramazandan sonra ipin ucunu biraz kacirdim ve hemen arti kilo olarak yansidi.
Ozellikle aksam yemeklerini biraz gec yemek durumunda kaldim , cokta hafif olmadigi icin kilo almama sebep oldu.

Cuma gununden beridir dikkat ediyorum ve 900 gram vermisim bugunku tarti sonucunda. Eski tempoda devam edecegim:KK66:

X