Ben Nerede Hata Yaptım?

Kızlar slm,
Etap sonuncusu olacağımı tahmin etmiştim 2 kilo almış görünüyorum :bicak:
Öncelikle tüm takım arkadaşlarımdan ve kaptanımdan özür diliyorum. Takım çok da iyi verdi oysa benim yüzümden geriye düştü :olamaz:
Sebebine gelince, bu hafta taşındık üstelik yabancı bir ülkede ev alıp yaptık bunu. Ben sanırım hem fiziksel hem psikolojik çok etkilendim. Ben streste olunca yiyen tiplerdenim. Bu taşınma olayı beni ıvır zıvır yemeye itti. Bütün hafta çikolata, kek, cips yedim :kızgın:
Sonuç ortada :eek: üzgünüm.
Eminim önümüzdeki hafta daha güzel eksiler göreceksin ben inanıyorum :KK60:

Merhaba kızlar 604.etap sonuncusu olarak utanarak yazıyorum. Bu hafta hiç ama hiç dikkat etmedim. Bahane olarak kabul edilebilir mi bilmiyorum ama 1 haftadır evimde yemek yiyemedim her akşam başka yerdeydim. Haliye kimse bana özel yemek hazırlamadığından karbonhidrat ağırlıklı beslendim. Bir de reglinin birkaç gün gecikmesi ve benim az su tüketmem yaklaşık 2 kiloya mâl oldu. Kendime söz veriyorum en kısa zamanda aldığım kiloyu vereceğim :dua:

Sevgiler :KK68:

Slm kizlar biraz ğeç oldu ama neyse
Bu cuma ki yarişmada sonuncuyum
Sebebim regli olmuştum cumasabahi
Haliyle tarti beni tarti 1 kilo fazla gosterdi
Haftaya birden iner canım şişlik olmuştur. Biraz dikkat edersin hem tartının gösterdiği 1 kg fazlayı hemde diğer 400gr. verirsin. (+1,4) Hem regl döneminde metabolizmamız çok daha hızlı çalışıyormuş.

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam buday ekmegi
1 kibrit kutusu kadar
Tahin helvasi
Cay

Oglen yemegi
Sat 12
Yayla corbasi 150 ml
1 tane rosta kofte
3 yemek kasi makarna
1 dilim tam buday ekmegi
Yogurt 100 ml

Ara 2 portakal

Aksam sat 7
Kirmizi pancar
Yogurtlu
2 dilim tam buday ekmegi

Su 2 bucuk

Benim evde hazirladim bikki cayim
Limon yesil elma tarcin zencefil
1litre suyla hazirlayif aralada ictim
Adim sayar 3919

Selam kizlar bu haftanin sonuncusu benmisim.tabiki boyle bir beklentim yoktu cünkü menulerimi dikkatli seciyorum ve sporumu yapiyorum. Arti cikmamin nedeninin hormon ilac ve igneleri olduguna eminim. Hatta artinin 700gr mi 1 gunde gitmisti.insallah daha iyi olucak Hepfitim Hepfitim

Selam kizlar bu haftanin sonuncusu benmisim.tabiki boyle bir beklentim yoktu cünkü menulerimi dikkatli seciyorum ve sporumu yapiyorum. Arti cikmamin nedeninin hormon ilac ve igneleri olduguna eminim. Hatta artinin 700gr mi 1 gunde gitmisti.insallah daha iyi olucak Hepfitim Hepfitim
Evet canım ilaçların sebep olduğu bir ödem olduğuna ben de eminim
Izin dönüşü herşey güzel olacak :KK19:

Bugunku menum
Sat 12 1 ince kepek ekmekli
Dos
Haslanmis yumurta
6 zeytin

Sat 5

Bir porsuyon kuru fasulye
1 dilim ekmek

Kapak tatlisi 1 porsuyon
Evde posirilmis seker çok az

Su 2 lt
LAydLiNe LAydLiNe

Merhabar ben 8. Takımdayım geçen haftanın sonuncusu oldum. Biraz geç kaldım yazmakta ama dün siteye giremedim. Kilo alma sebebim yoğunluğum yüzünden takımımın mesajlarına bakamadım menü bildirimi fazla yapamadım ve takımdan uzaklasmak motivasyonumu düsürüren bana verdigim kilonun bi kısmını geri almama sebep oldu malesef

Merhabalar ben 611. Etap sonuncusuyum bazı rahatsizliklarim dan dolayi hormonlarim sürekli değişiyor buna dayalı olarakta ruh halim değişiyor en basitinden 2 hafta önce etap 1. Si iken şimdi sonuncusuyum. Bence kilo alma sebebim buna izin vermem, ailece yemek yemek için direnip geç yemem ve hayatıma sporu ve düzeni dahil edenemem. Başta kaptanım ve kaptan yardimcilarim olmak üzere tüm takimim listeyi aşağı çekmeme rağmen hem beni teselli edip hemde gerçekleri görmeme yardım ettiler burdan hepsine çok teşekkür ediyorum ve ilk olarak tahlilleri mi yaptırıp hayatımı düzene sokacagim takimiminda tam desteğiyle. ..😊

Merhabalar ben 611. Etap sonuncusuyum bazı rahatsizliklarim dan dolayi hormonlarim sürekli değişiyor buna dayalı olarakta ruh halim değişiyor en basitinden 2 hafta önce etap 1. Si iken şimdi sonuncusuyum. Bence kilo alma sebebim buna izin vermem, ailece yemek yemek için direnip geç yemem ve hayatıma sporu ve düzeni dahil edenemem. Başta kaptanım ve kaptan yardimcilarim olmak üzere tüm takimim listeyi aşağı çekmeme rağmen hem beni teselli edip hemde gerçekleri görmeme yardım ettiler burdan hepsine çok teşekkür ediyorum ve ilk olarak tahlilleri mi yaptırıp hayatımı düzene sokacagim takimiminda tam desteğiyle. ..😊
Onemli olan en basta saglik, senin bunlari atlatacagina ve guzel kilolar verip daha saglikli olacagina inancimiz tam :KK66:

Bi kaptan olarak gelmem gereken yer değildi ama nasip:KK43:
Bu hafta etap sonuncusu oldum
Tabiki yemek veya spor yapmamak gibi bisey olmadı
Pco rahatsızlığı olan biriyim regl dongum hapla işliyor
Bi hata yaparak o ilacımı bu ay almayı unuttum ve doğal olarak regl olamadım
Su an onun vermiş olduğu bir ödem söz konusu
Durum bu kızlar herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Merhabalar :KK200:

Hepfitim Hepfitim hepfitime selam eder aşırı sevgilerimi gönderir onun elinden sonunculuğu almayı bir borç bilirim :KK200:

612. etap sonuncusu olarak nerde hata yaptım?

Geçen sene verdiğim kilonun hepsini nerdeyse geri aldım bu moral bozukluğunu üzerimden atmak hiç bu kadar zor olmamıştı.
Tam düzenimi yeniden kuruyorum derken aylık döngüyle gelen şişlik... düzeni bozmak ve buna devam etmek bu hafta sonunculuk bahanem oldu.
İlk ve son kez yazıyorumdur inşallah.
Anlayışı için 8.takıma ve kaptanıma teşekkür ederim oynakbasi34 oynakbasi34 :KK200:
Her zaman destek olan diğer kaptanlarım Mefkurem Mefkurem ve Hepfitim Hepfitim e de ayrıca teşekkürler :KK200:

Merhabalar :KK200:

Hepfitim Hepfitim hepfitime selam eder aşırı sevgilerimi gönderir onun elinden sonunculuğu almayı bir borç bilirim :KK200:

612. etap sonuncusu olarak nerde hata yaptım?

Geçen sene verdiğim kilonun hepsini nerdeyse geri aldım bu moral bozukluğunu üzerimden atmak hiç bu kadar zor olmamıştı.
Tam düzenimi yeniden kuruyorum derken aylık döngüyle gelen şişlik... düzeni bozmak ve buna devam etmek bu hafta sonunculuk bahanem oldu.
İlk ve son kez yazıyorumdur inşallah.
Anlayışı için 8.takıma ve kaptanıma teşekkür ederim oynakbasi34 oynakbasi34 :KK200:
Her zaman destek olan diğer kaptanlarım Mefkurem Mefkurem ve Hepfitim Hepfitim e de ayrıca teşekkürler :KK200:
Ben msj yeni görüyorum bonuscan iyi mi
Yalnız bu ne kiskancliktir arkadaş
Sonunculugumu bile elimden aldın :KK70:
Bugün inşallah birinciler sırrını paylaşıyor a yazarsın
Ben de teşekkür ederim beni unutmadığıñ için ❤❤❤

X