- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Canım senin azmin asla yabana atılamazMerhaba kızlar haftanın sonuncusu oldum şaka gibi gerçekten ☺ cok uzatmadan hatalarımı belirteyim
1. Hedefime yaklaştıkça zor giden kilolar moralinin düşmesine ve bu yüzden aklıma kacamaklarin gelmesine sebep oldu
2. Aylardir korudugum irademi bu hafta kaybettim
3. Gittiğim misafirlikte fazla abarttım
4. Ders çalışmaya başlamakla ders yani kaçamakları yaptım
Sonic olarak her şey moralim bağlandı yani unutmayın moraliniz ne kadar düşerse artılar o kadar geliyor ben yaptım siz yapmayın:)
Umarim bu ilk ve son olur. herkes tartisindabol eksi görsün insallah
O baya zor kaptanim. Olsum buradan gitmek isteyen de yok zatenCanım senin azmin asla yabana atılamaz
Seninkini talihsizlik veya deyim yerindeyse nazar olarak kabul ediyorum
Belki de cumaya mezun olursun kim bilir
Etap sonuncusu olmusum kendimi tebrik ediyorumama benim sucum yok gercekten.bu haftaki kacamaklarim sadece 3 adet cizi 1 kucuk kutu meyvesuyu 2 kare cikolataydi simdi yazinca gozume cok geldi ama asil benim +2 donmeme sebep 5 gun geciken regl tam da cuma sabahi geldi yani siskinligin odemin dibine vurdugum gun haftaya guzel eksiler olacak insallah
Aaa ben tam 3 gün yaptım bi kere. Bu gün moralim bozulmasa 4. gün olacaktı azcık poğaça yedimSekersize elvadaben de sendenim
Ben de ödem olduğunu düşünüyorum verirsin canım sen fazlasıylaMerhabalar bu haftanın sonuncusu ben oldum beklenmedik bir artıştı ama olsun buda gider
Yediklerime dikkat ettim fakat spora 2 haftadır gidemiyorum bazı sebeplerdenyürüyüşte bana yetmiyor son 3 gündür uyuyamadım sabah kalkamadım düzenim bozuldu ödem olduguna inanıyorum bence öyle haftaya güzel bir eksiyle gelicem inşallah diğer arkadaşlara tebrikler