sona aglayan ifade koymustum. Nasil olmussa gulen ifade geldi;(Selamlar, son etabın sonuncusu oldumTam 1 kg alarak...
Niye böyle oldu? Aşağıda maddeliyorum:
-Evimde iki gün misafir vardi. Agir yemek yaptim. Onlar rahat yesin diye ben de rahat yedim
-Yemek neyse de tatli yemesem de yani kimse utanmazdi. tamamen iradesizlikten 3-4 gün tatli yedim birer ikiser dilim.
-Aşırı ev isi yaptim yuruyusumu yapamadim, yorgunluktan bayiliyordum az kalsin. Yuruyus olmayinca metabolizmam iyi calismadi
-Grupta menu paylasnadigim nasilsa fark edilmiyor diye son hafta 3-4 gun menubde yazmadim
Derken +1 kg ;-)silah:
Zor günlerden geçip diyetini aksatmamıştın sen daha önce istedin ve başardın yine yaparsın. Hem yaylada ne güzel spor yapılır. Haftaya derece alacağından eminim canım.Herkese merhaba
Ben yaptım gençler siz yapmayın
Bu hafta 2 kilo alarak devam ettim
Maalesef diyetime uymadım hunharca yedim çikolata ekmek abartarak üç kişilik porsiyon yedim spor yapmadım
Yaylaya iş sonrası 6 gibi anca geliyoruz ve annem ne yaptıysa genelde hamur işi ve tek yemek oluyor sebze olsa da çorba pilav vs olmuır o sebeple ekmekle yemeğe gönülüyoruz
Hatam bu
Bir de hantallık var üzerimde fenayım
Halbu ki 10 gün sağlam spor ve diyetle 4:6 kg veren bir insanım ki bunun 4kg ı yağdan gitmişti
Şimdi ise artarak attı kilom
Ayrıca hiç bi kıyafetim yakışmıyor
Göbeğim bacağım hemen genişledi
Neyse haftaya 1.olmak ümidiyle yeniden başlıyorum