Ben Nerede Hata Yaptım?

Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar malesef bu hafta etap sonuncusu oldum kendim ve takımım adına çok üzgünüm ama diyet konusunda yaptığım hiç bir hatam yok sadece haşimato türü tiroit hastası olduğum için vücudum ödem tutuyor ve bu benim elimde olan bir durum değil bu haftada tamamen ödemlerim yüzünden kilo fazlam olduğu için etap sonuncusu oldum sağlık olsun herkese iyi günler dilerim

seaBahAR moni

Selamlar
Bu hafta sonuncu benim
Hakettim
Kilo alma sebebim evimden uzak olmam ve annemin yanında oluşum. Anne yemekleri malum Deli gibi arkadaşlarımla görüşmem ve ikramları geri çevirmemem.
Tartı değişikliği kabızlık ve adet öncesi şişkinliği de ekleyince felaket kaçınılmaz oldu
Önümüzdeki hafta toparlarım inşallah...

Sevgili arkadaşlar,

Bu hafta yarışma sonuncusu ben oldum. 48.5 olan kilomu aşağı indireceğim yerde 49.7’ye çıkardım.

Hatam neydi peki?

Hafta içerisinde 20-30 paket çikolatayı bitirdim. Yarın kavanoz Nutella kaşıkladım.

Küçük oğluma astın teşhisi kondu, sabahlara dek uyumadı. O uyumaz bağırırken yatakta ben sinirden saniyede 20 cm çikolata yutuyordum.

Ne yaparsak kendimize yapıyoruz.

Duygusal açlık en kötüsü. Bastırmak ne yerseniz yiyin mümkün olmuyor, o sebeple en iyisi duygusal açlık anında hiçbir yiyeceğe dokunmamak.

Özürlerimin kabulünü rica ederim takım kaptanlarımdan.

K klbk33 @tuzsuz_ruh

Merhaba Arkadaşlar bu haftanın etap sonuncusu da maalesef benim nedenine gelince önce babamın rahatsızlığı sebebiyle hastaneye yatıp anjiyo olması arkasından 7 yaşındaki oğlumun 1 hafta boyunca gece uykusuzluğunun sebebinin araştırılması aşamasında böbrekte kum tespitinin yapılması (o uyumayınca maalesef bende uyumayıp ertesi gün işe gittim) arkasından bütün bu yaşanılanların üstüne bağışıklık sistemimin çökmesi uykusuzluk sinir bozukluğu nedeniyle kendimi karbonhidrata vermemden kaynaklı bir kilo artışı oldu bunun üzerine de cuma günü regli ödemi de bindi ondan kaynaklı bir kilo artışı oldu takımımdan ve özveri ile kaptanlık yapan sevgili morordek ten bunu en kısa sürede telafi edeceğimi söyleyerek özür dilerim

Aksiliklerle dolu bir hafta olmuş, üzgünüm.
Dilerim her şey en kısa sürede yoluna girer.
Geçmiş, gitmiş olsun.

Estağfurullah kaptanicem, özre gerek yok. Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Siz iyi olun da kilo verilir elbet

Selam kızlar bu haftanın etap sonuncusu oldum ay rezilliiikk.. Hemde mezun olmama 1 kilo kala...
Sebebimi açıklıyorum iki tane 11 er kiloluk yaramaz bebisi ayni anda ters bir hareketle kucagima aldim ve belim çııttt etti :-( tam 2 haftadir kimildayamadan yattim tabi aldığım serum ve kortizonlarda cabasi. Annemde sagolsun rahatsizim diye yedirdi de yedirdi. Sonra polokey lop lop kilolari aldı :-( ama cok şükür simdi daha iyiyim ve artık daha dikkatli olacağım.. LAydLiNe kaptancim karşına böyle gelmek istemezdim üzgünüm ama telafi edeceğim

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun tatlım.
Yahu bel en önemli yerimiz. Dilerim ders olur sana da tekrarlamaz. Bel bir kere arızalanınca ömür boyu dikkat etmek gerekiyor. Çünkü tekrarlanabiliyor. Aman diyeyim.

Merhaba ara sıra buraya yazılanlara bakardım hiç sonuncu olacağım aklıma gelmezdi 1 haftadır regl olamıyordum ve sonunda oldum onun şişkinliğinin eklendiğini düşünüyorum ve de paketli gıdalarla kaçamaklar yaptım. Biraz motivasyon bozukluğu yaşıyorum bu dönem ama onu da diyetisyene yazılarak aşacağımı düşünüyorum. Doğum kilolarımın hepsini tamamen atıcam inanıyorum takım arkadaşlarımdan ve kaptanımızdan özür diliyorum esperenzaa Kanguru_ Zipzip-

Merhabalar,
Bu haftaki etap sonuncusu oldum maalesef.
Sebebini şöyle özetleyeyim. Annem iki dizinden protez ameliyatı oldu, hem hastanede kaldım, hem evde ben bakıyorum. Gelen giden, annemin bakımı kendime vakit ayıramadım. Yeme düzenim bozuldu, spora gidemiyorum, suyuma dikkat edemiyorum. 1 hafta daha böyle geçecek, sonra annem toparlar ben de işe ve düzenime geri döneceğim.
Bu aldıklarımın ödem olduğunu düşünüyorum, şimdi izne ayrıldım kısa sürede toparlanıp geri döneceğim ve dönüşüm muhteşem olacak.

Son olarak sevgili takımımdan ve kaptanımız LAydLiNe dan özür dilerim, döndükten sonra takımımızı üste çıkarmak için elimden geleni yapacağım.

Herkese sevgiler, güzel bir hafta olsun.

Merhabalar. Ben 597. etap sonuncusuyum. 4.takımdayım.

Kronik tiroid hastasıyım, ilaç kullanıyorum. 8 Kasımda şehir dışına gitmem gerekti 10 gün kadar kalacaktım. Tiroid ilacım da yeni bitmişti. "Bugün alıcam, yarın alıcam" derken vakit geçti. Şehir dışında olduğum ilk hafta 500 gram vermiştim. Fakat onu takip eden diğer hafta tuvalet sorunumla birlikte tartıdaki artışı gördüm. Doktora gittim. Hem tiroid ilacımı hem de kabızlığım için bir kaç ilaç aldım. Cuma gününe kadar işlerin düzeleceğinden eminim...

Takımımdan ve kaptanım @tuzsuz_ruh tan çok özür dilerim...

598. etabın sonuncusu benim sebebi ise kilo vermem gerekirken kilo almam Öyle bahanesiz dümdüz yazacağım nerede hata yaptığımı. Kilo almamın en büyük sebebi sağlıksız ve dengesiz beslenmem. Öğün saatlerine dikkat etmemem ve yememem gereken bol kalorili besinler tüketmem. Kendimde fark ettiğim şöyle kötü bir özelliğim var ki bu her zaman başıma geliyor. Ne zaman yediklerime dikkat edip iyi bir kilo versem ertesi hafta şımarıp nasılsa verebiliyorum düşüncesiyle kilo alıyorum. Genel olarak bence hepimizin ortak problemi sağlıksız ve dengesiz beslenmek diye düşünüyorum. Diyet diye de adlandırmak istemiyorum çünkü normal şekilde beslendiğimizde bile kilo verebiliyoruz. 13. takım kaptanı olarak tüm yarışmacılardan özür dilerim çünkü bir kaptanın kilo alması hiç hoş değil. İnşallah bu son olur diye düşünüyorum

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Maalesef bu hafta en cok artı çıkan şanssız ben oldum
Aslında sebebi benim birazda sağlık açısından uzun zamandır Fitiktan muzdariptim ve bu hafta özellikle hep köşe minderi gibi yerimde hareketsiz kaldım
Tabi beslenme konusunda da tek başıma pek bir sey yapamadigim için hazır tukkettim ve doğru düzgün su bile içmedim

Hatamin farkındayım, şükür artık daha rahat hareket edebiliyorum ve inşallah bir daha arti görmemek için biraz daha fazla gayret göstereceğim ♡
Herkese sağlıklı Kilo vermeleri diliyorum

Hazır gıdalar, hareketsiz yaşam hepimizi olumsuz etkiliyor. Haftaya düzeltirsin canım, sağlığın iyi olsunda.
Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler

Hazır gıdalar, hareketsiz yaşam hepimizi olumsuz etkiliyor. Haftaya düzeltirsin canım, sağlığın iyi olsunda.
Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler

Çok teşekkürler canım Dediğin gibi sağlık olunca gerisi gelir ♡

Herkese merhaba
Yazacak pek birseyim yok aslinda. Yedim ve kilo aldim. 3 gun misafir agirladim 1 gun ben misafirlige gittim ve sonuc bu. Iyi oldu aslinda. Kendimle yuzlesmemi sagladi. Bir kaptan olarak buraya yazmak hos degil ama kaptanlarda robot olmadigindan arada olabiliyor boyle seyler onemli olan devamini getirmemek en kisa zamanda toparlanmak.hoscakalin. Sevgiyle kalin.

Slm hanımlar
En büyük hedefim birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına başarı hikayemi yazmaktı
Fakat hedefe giden her yol kutsaldır nasipte buraya yazmak da varmış
Hem de +300 gr cik bi rakamla
Neyse tabi ki hatalarım var bana bu artıyı veren düzensiz su içmek oldu
Menülerimde kolay kolay kaçamak olmaz yani sebep ödem ve kabızlık
Az su içmek ve spor yapmamak benim hatam..
Bu da kulağıma küpe olur ve asla 2 litre altında su içmem
Herkese sağlıklı kilo vermeler

Kızlar slm,
Etap sonuncusu olacağımı tahmin etmiştim 2 kilo almış görünüyorum
Öncelikle tüm takım arkadaşlarımdan ve kaptanımdan özür diliyorum. Takım çok da iyi verdi oysa benim yüzümden geriye düştü
Sebebine gelince, bu hafta taşındık üstelik yabancı bir ülkede ev alıp yaptık bunu. Ben sanırım hem fiziksel hem psikolojik çok etkilendim. Ben streste olunca yiyen tiplerdenim. Bu taşınma olayı beni ıvır zıvır yemeye itti. Bütün hafta çikolata, kek, cips yedim
Sonuç ortada üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…