Merhaba kizlar 589. Etap sonuncusuymusum bu hafta iyi başladım ama eşim ve çocuğun rahatsızlığından dolayı öğünlerime dikkat edemedim ne kolay geldiyse onu yedik. sanirim ondan kizim 35 aylık 1 dk olsun yanından ayrılmamış istemiyor zor zahmet izin aldim.2 gündür yatıyoruz.
Merhaba Arkadaşlar bu haftanın etap sonuncusu da maalesef benim nedenine gelince önce babamın rahatsızlığı sebebiyle hastaneye yatıp anjiyo olması arkasından 7 yaşındaki oğlumun 1 hafta boyunca gece uykusuzluğunun sebebinin araştırılması aşamasında böbrekte kum tespitinin yapılması (o uyumayınca maalesef bende uyumayıp ertesi gün işe gittim) arkasından bütün bu yaşanılanların üstüne bağışıklık sistemimin çökmesi uykusuzluk sinir bozukluğu nedeniyle kendimi karbonhidrata vermemden kaynaklı bir kilo artışı oldu bunun üzerine de cuma günü regli ödemi de bindi ondan kaynaklı bir kilo artışı oldu takımımdan ve özveri ile kaptanlık yapan sevgilimorordek ten bunu en kısa sürede telafi edeceğimi söyleyerek özür dilerim
Estağfurullah kaptanicem, özre gerek yok. Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Siz iyi olun da kilo verilir elbetMerhaba Arkadaşlar bu haftanın etap sonuncusu da maalesef benim nedenine gelince önce babamın rahatsızlığı sebebiyle hastaneye yatıp anjiyo olması arkasından 7 yaşındaki oğlumun 1 hafta boyunca gece uykusuzluğunun sebebinin araştırılması aşamasında böbrekte kum tespitinin yapılması (o uyumayınca maalesef bende uyumayıp ertesi gün işe gittim) arkasından bütün bu yaşanılanların üstüne bağışıklık sistemimin çökmesi uykusuzluk sinir bozukluğu nedeniyle kendimi karbonhidrata vermemden kaynaklı bir kilo artışı oldu bunun üzerine de cuma günü regli ödemi de bindi ondan kaynaklı bir kilo artışı oldu takımımdan ve özveri ile kaptanlık yapan sevgilimorordek ten bunu en kısa sürede telafi edeceğimi söyleyerek özür dilerim
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar bu haftanın etap sonuncusu oldum ay rezilliiikk.. Hemde mezun olmama 1 kilo kala...
Sebebimi açıklıyorum iki tane 11 er kiloluk yaramaz bebisi ayni anda ters bir hareketle kucagima aldim ve belim çııttt etti :-( tam 2 haftadir kimildayamadan yattim tabi aldığım serum ve kortizonlarda cabasi. Annemde sagolsun rahatsizim diye yedirdi de yedirdi. Sonra polokey lop lop kilolari aldı :-( ama cok şükür simdi daha iyiyim ve artık daha dikkatli olacağım..LAydLiNe kaptancim karşına böyle gelmek istemezdim üzgünüm ama telafi edeceğim
Geçmiş olsun tatlım.Selam kızlar bu haftanın etap sonuncusu oldum ay rezilliiikk.. Hemde mezun olmama 1 kilo kala...
Sebebimi açıklıyorum iki tane 11 er kiloluk yaramaz bebisi ayni anda ters bir hareketle kucagima aldim ve belim çııttt etti :-( tam 2 haftadir kimildayamadan yattim tabi aldığım serum ve kortizonlarda cabasi. Annemde sagolsun rahatsizim diye yedirdi de yedirdi. Sonra polokey lop lop kilolari aldı :-( ama cok şükür simdi daha iyiyim ve artık daha dikkatli olacağım..LAydLiNe kaptancim karşına böyle gelmek istemezdim üzgünüm ama telafi edeceğim
Hazır gıdalar, hareketsiz yaşam hepimizi olumsuz etkiliyor. Haftaya düzeltirsin canım, sağlığın iyi olsunda.Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡
Maalesef bu hafta en cok artı çıkan şanssız ben oldum
Aslında sebebi benim birazda sağlık açısındanuzun zamandır Fitiktan muzdariptim ve bu hafta özellikle hep köşe minderi gibi yerimde hareketsiz kaldım
Tabi beslenme konusunda da tek başıma pek bir sey yapamadigim için hazır tukkettim ve doğru düzgün su bile içmedim
Hatamin farkındayım, şükür artık daha rahat hareket edebiliyorum ve inşallah bir daha arti görmemek için biraz daha fazla gayret göstereceğim ♡
Herkese sağlıklı Kilo vermeleri diliyorum
Hazır gıdalar, hareketsiz yaşam hepimizi olumsuz etkiliyor. Haftaya düzeltirsin canım, sağlığın iyi olsunda.
Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler