Ben Nerede Hata Yaptım?

Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim
Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın

Merhaba bu haftanın sonuncusu malesef ben olmuşum.. tatildeydim aslında hiç ekmek yemedim yemeklerdende 1er kaşık yedim ama sanırım pasta ve tatlılara fazla kaptırmış olabilirim kendimi.az bisey almayı bekliyordum ama sonuncu olacak kadar beklemiyordum açıkçası.aksam regl oldum doğumdan sonra ilk defa onun vücuttaki siskinligi de olabilir diye düşünüyorum inş.sebebi birazda odur.yoksa sonuncu olarak buraya yazmak gerçekten kolay değil yazan bilir nedemek istediğimi.. inş.yaptigim hatayı anlamama ve toparlanmama vesile olur bu yazım.. biliyorum ki herşey bizim elimizde..inş.hepbirlikte güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız kızlar...

Merhabalar ben 13. Takım kaptanı Ebru. Bu hafta bireyselde sonuncu olan aysenurt3991 isimli arkadaşımız bizim takımın yarışmacısı ve maalesef yarışmanın kuralları gereği yerine getirmesi gereken yükümlülükleri hatırlattığım halde üyeme ulaşamıyorum. Mazeretini bilmiyorum ama takımımın ceza almaması için açıklama yapmak istedim. Umarım kabul olur

Normalde daha erken yazmam gerekiyordu biliyorum ama bi iletisim problemi yaşadım üzgünüm gec kaldığım icin

Maalesef ki bu haftanın sonuncusu benim ama bunda benim bir hatam yok çünkü son iki aydır regl haftamda ödem oluşuyor vücudumda. Bu dönem bitince tekrardan eksiye geçiyorum. İnşallah bir daha ki aya yine sonuncu olmam

Bu iki etabın sonuncusu da ben oldum maalesef. Son bildirim haftası, çok dikkat edicem kilo almadan dönücem dedim ama olmadı.. Bendeki hesap bayrama ve tatile uymadı.. Ödem de var tabii.. Bu hafta dönüyoruz tatilden ve ben umarım bu aldığım kiloyu veririm.

Merhaba kizlar malesef buraya yazmakta varmis kaderde ki ben her zmn eksi gelmisimdir bu sefer sonuncu oldum sebebini persebe gunu ictigim tursu suyunun yaptigi odeme ve dort bes gün suren kabizligima veriyorum en ufak bosluk bnde artiya donuyo malesef bi daha buraya yazmama sozuyle pazartesi veridigim eksilerin tartisiyla goruscez insallah

Bu hafta malesef sonuncu oldum çünkü geçen hafta oruçla geçirdim vücudum şaşırdı hem de regl oldum onun şişliği oldu bu yüzden kilo alarak geldim amainşallah haftaya telafi edeceğim

Maalesef ki geçtiğimiz etabın sonuncusu ben oldum yine ama bu kez kilo aldığım için sonuncu olmadım. Cuma sabahı tartı gününü unutup yedim içtim üzerine de regl dönemim olduğu için inanılmaz derece de + çıktım. Bu hafta hepsi gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…