Herkese iyi akşamlar. Bu haftanın sonuncusu olarak nedenlerimi sizinle paylaşmaya geldim. Hayatımda ilk defa çok sıkı bir diyet yapıyorum, asla ve kata kaçamak yapmıyordum. Önümde daha uzun bir yol var. Kendimi bu disipline sokmak için bir motivasyona ihtiyacım vardı, bende yeni yılı seçtim. Ertesi gün diyete devam edecektim ama hiç planda olmayan bir misafirliğe davet edildik şehir dışında. E misafir umduğunu değil bulduğunu mantığından oturamadım diyetimi. Ben ketojenik besleniyorum, hesaplaması ve makroları tutturaması zaten zorken, evimde olmadığım bu ortamda bunu sağlayamadım.
Zaten haşimato hastasıyım, ilaçlarım gecikti, bazen unuttum. Yeme şeklim değişince hemen ödemlenirim ben, her yerim şişti..
Takım arkadaşlarıma çok uzun zamandır yılbaşında benden umudu kesmelerini söylüyordum ama bu kadarı benimde planladığım ve memnun olduğum birşey değil.
Bana her zaman destek veren, motive eden, yanımda olan, güldüğüm, eğlendiğim yol arkadaşlarım, 3. Takımın her bir üyesinden özür diliyorum. Bir daha olmaması için var gücümle çalışacağım.