Ben nerede hata yapıyorum!

Cocuk olunca bozulur mu Sahiden ????

Yine duygularıma tercüman bir konuşma gel de bunu onun kalas beynine anlat

Tahmin edersiniz ki bende eşimle herşeyi konuştum var mı soylemiyor yoksa gerçekten onun düşündüğü gibi mi olmalı arafta kaldim. Bildiğim tek şey var bana da o uzun sürede girilen ilişki yetersiz geliyor

Görüntüsü itibari ile de yaşını pek gösteren bir insan değil. Ilk islandiginiz yağmur olunca yaş farkını pek gözetmiyorsunuz. Olgun olur düşüncesi ile
Tabii öyle de ben kalkıp kendimden 10 küsür yaş büyük biriyle olmam kusura bakmayın. Her şeyin bir usulü var.

Öper koklar. Eller okşar ama ilerisinde kendini durdurur. Benim de aklım buna ermez işte:)

Afedersiniz ama insan ilişki esnasında arzulanip arzulanmadigini hissetse onuru kırılmaz mi ben bunu hiç hissetmedim. O yüzden normal günlerdeki tavrı garibime gidiyor zaten

yani şöyle karşınızdaki insanı sizden daha iyi tanıyan yok ama herkes kendi ilişkisinden pay biçio, mesela ben ilişkimde biyere gideli daha yarım saat olmuşken apar topar eve koştuğumuzu bilirim. bu kıyasla düşündüğümde 15 günlük araların benim için başka açıklaması yok gibi

Bende öyle düşünüyorum. Keşke eşim de boyle düşünse. Ben buradaki konuşmalardan yola çıkarak ona dedim ki senin için sayfalarca makale okudum. Sende bir anormallik var. Bana diyor ki senin okudugun makalelerde anormallik var

Öyle bir şeyin söz konusu bile olamaz. O konuda rahatım ya :)) işte bunlar da olmayınca insana okudukları tuhaf geliyor değil mi ben bizzat yaşıyorum siz okuduğunuz kadarını biliyorsunuz

eşin de gerçekten bir anormallik var

Öyle bir şeyin söz konusu bile olamaz. O konuda rahatım ya :)) işte bunlar da olmayınca insana okudukları tuhaf geliyor değil mi ben bizzat yaşıyorum siz okuduğunuz kadarını biliyorsunuz
en azından bundan emin olmanız sevindirici. neler okuyoruz forumda biliyorsunuz.. ama eşinizin bu sorununu çözmelisiniz bi an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…