• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede hata yapıyorum!

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu

Öncelikle cinsellik çok yapılırsa bikilaxak birşey değil, eşiniz çok şey yaşamıştı artık istemiyor gibi düşünmeyin

8-10 günde anormal bir aralık değil.
Ben ortalama 8 10 dedim ama bunun 15 günü bulduğu da oluyor. İlk evlendigimiz günden beri de hep böyle.

Birincisi bu laftan sonra evli kalmazdık sanırım... :KK43:
Cinsellik sıklığına göre adamın herhangi bir rahatsızlığı yoksa bu kadarı hormonları bu kadar çalışıyordur bence...:işsiz:
Hormonların da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bile bile kendini tuttuğu zamanlara bile şahit olmuşumdur. Bir erkek ereksiyon halinde olup da nasıl eşine yaklaşmaz ki

Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Eşiniz geçsin bu ayakları. Kesin bi problemi var. İlişki sırasında her şey iyi diyorsunuz o zaman yeteri kadar arzulamıyor. Yada hormonlarında var bi şey. Bahane uydurmasın.

Eşiniz geçsin bu ayakları. Kesin bi problemi var. İlişki sırasında her şey iyi diyorsunuz o zaman yeteri kadar arzulamıyor. Yada hormonlarında var bi şey. Bahane uydurmasın.
Aaa kendine ve erkekligine asla laf kondurmaz diyorum da şu durumda bile bana bahane buluyor böyle mi belli edilir insan biraz daha açık görüşlü gelir bilmem ne diye

Aaa kendine ve erkekligine asla laf kondurmaz diyorum da şu durumda bile bana bahane buluyor böyle mi belli edilir insan biraz daha açık görüşlü gelir bilmem ne diye
Bu seferde biraz gizemli ol böyle çekici gelmiyorsun demeyeceği ne malum? Düpedüz bahane. Afedersiniz ama banyo yapmaya filan üşeniyor olabilir mi acaba?

Erkekligine tüküreyim çok ağır olmuş erkekler düz bakıyorlar olaya demek ki açık açık söylemeni beklemiş sürekli 10 gün ara varsa bence de çok fazla ama arada birse sıkıntı goremedim

Hiç normal değil tavrı.
Günlük tavrı nasıl size karşı? Benim aklıma başka şeyler geldi çünkü:(

Bu seferde biraz gizemli ol böyle çekici gelmiyorsun demeyeceği ne malum? Düpedüz bahane. Afedersiniz ama banyo yapmaya filan üşeniyor olabilir mi acaba?
Hergün duş alır duş almadan evden çıktığı 1 gün asla olmaz benden önce de böyleymiş onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum.

Erkek demek her an sevismeye hazir damizlik boga demek degildir

Sorun esinizin cok birliktelik yasamasi degil yasindan kaynakli , sizinle bu kadar yas farki olan biriyle evlenirken bunu dusunmeniz gerekirdi

Siz yas itibariyle son derecr isteklisiniz , esiniz de yas itibariyle size gore daha az istiyor , bu sin derece dogal bir degisim

Yas ilerledikce o hormonlarimiz azaliyor , hicbir zaman 20'li yaslardaki gibi olmiyoruz insanlar olarak

Back