- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.181
e yaniBen evladımın yanında yatıyorum. Sonuçta cima eyleme sebebim oydu. Daha niye gideyim adamın yanına.
ne demiştin kiValla ben gercekten umutsuza uzuluyorum. Daha once de dedim. Gercekten bu sekilde dusunup yasiyorsa da yazik, burada ilgi cekmek icin bir seyleri abartiyorsa da yazık.
Onceki cogu konusunda da laf anlatip yardimci olmaya çalıştım ama olmayinca olmuyor iste.
Açıkçası ben gerçek bir kişi olduğunu düşünmüyorum umutsuz. Sadece olur da % 10 ihtimal bile gerçeksen bu düşünce yapın değişsin diye yazıyorum. Çünkü gerçekten insan ilişkilerine bakış açın çok tipleme gibi. Yani sanki bir komedi skeçi yazmışlar da aşırı bir karakteri oynuorsun. Herkesin seni kıskandığını düşünmen falan sadece insanlar kızsın diye yazıyorsun gibi geliyor.kız ben buraya neden yalan yanlış şeyler yazayım ki
Amacım tavsiye almak
Doğru anlatırsam doğru tavsiyeler alırım sonucta değil mi
ben gayet dürüstümBak bunu böyle yazsan kimse gülmez sana. Madem böyle niye Banu Alkan triplerine giriyorsun "herkes beni kıskanıyor, bütün erkekler peşimde" diye?
Böyle söyleyince gerçekler değişmiyor gördüğün gibi.
Biz sayfayı kapatır çıkarız ama seninle kalan yine sensin. Kendine dürüst olmazsan nerede hata yaptığını bulamazsın.
Yavrum daha birkac sayfa once adama tekrar yazmak konusunda farkli farkli seyler soyledin allasen yapma umutsuz ya. Cocuk yok ki karsinda.kız ben buraya neden yalan yanlış şeyler yazayım ki
Amacım tavsiye almak
Doğru anlatırsam doğru tavsiyeler alırım sonucta değil mi
espri yaptım sadece yoksa tanımıyolar etmiyolar niye kıskansınalrAçıkçası ben gerçek bir kişi olduğunu düşünmüyorum umutsuz. Sadece olur da % 10 ihtimal bile gerçeksen bu düşünce yapın değişsin diye yazıyorum. Çünkü gerçekten insan ilişkilerine bakış açın çok tipleme gibi. Yani sanki bir komedi skeçi yazmışlar da aşırı bir karakteri oynuorsun. Herkesin seni kıskandığını düşünmen falan sadece insanlar kızsın diye yazıyorsun gibi geliyor.
Taktik yazmamistim heyecanlanma.ne demiştin ki
hayır onu demiyoeumYavrum daha birkac sayfa once adama tekrar yazmak konusunda farkli farkli seyler soyledin allasen yapma umutsuz ya. Cocuk yok ki karsinda.
Umutsuz gerçekten bu yazdığın tüm erkeklerin senin peşinden koştuğuna inanıyor musun? Ya da bu konu özelinde sorayım, sen bir haftadır sosyal medyadan tanıştığın bir insana ne kadar değer verip umursayabilirsin ki karşındaki adam seni umursasın?ben gayet dürüstüm
tuh merak ettiğimde o idiTaktik yazmamistim heyecanlanma.
Anlayacak son insanım zaten ahahaanlayamazsın
hmmm okUmutsuz gerçekten bu yazdığın tüm erkeklerin senin peşinden koştuğuna inanıyor musun? Ya da bu konu özelinde sorayım, sen bir haftadır sosyal medyadan tanıştığın bir insana ne kadar değer verip umursayabilirsin ki karşındaki adam seni umursasın?
belli oluyorAnlayacak son insanım zaten ahaha
Aha bunu demisim. Vallahi 80. sayfadayiz ama kabul etmemişsin evli oldugunuUmutsuz konuyu okudum. Bu adam evli, bir cacık olmaz. Ama sen bunu seksen sayfa falan kabul etmeyeceksin. Durup durup "peki simdi ne yazayim" diyeceksin.
Ha evde mesajlasma konusuna gelirsen sonucta adam telefonunu televizyona yansitip yazismadigi icin seninle sıvacı Hasan Usta diyerek yazisiyor olabilir. Kismet.
ahahahaahhah tesadüfe bakAha bunu demisim. Vallahi 80. sayfadayiz ama kabul etmemişsin evli oldugunu
Hala da adama bir seyler yazma pesindesin
Gayet güzel bir soru sordum aslında. Karşındaki insanların hepsi senin peşinden koştularsa neden hiçbiri sonuca kavuşmadı ve sevgililik yaşayamadın sence? İnsanlar liste bile yapmış, sadece buraya yazdığın neredeyse 30 erkek var. Hiçbiriyle ciddi bir şeyler yaşayamamışsın. Sence bunun sebebi ne? Olayları gözünde inanılmaz büyütmen ve insanların sana olan ilgisini abartman olabilir mi?hmmm ok
Ha muallakta olan adamla yazismakta beis gormuyorsunahahahaahhah tesadüfe bak
ya evli olup olmadıgı muallak
bazır şeyler evli olmadıgını gösteriyor