Ben Nerde Yanlış Yaptım

Evet tabii evli erkek tipi diye bir sey var. İmzayi attiklari an mutasyon geciriyorlar. Haklısın balım. Sen devam et yoluna, evliyse de kismet belki karisini bosar seni alir.
Evli erkeklerde daha derin kırışıklıklar, göbeklenme oluyor. Evlilik yılına bağlı olarak saçlarda dökülme de gözlenebiliyor.
Bu değişimler nişanlılık itibariyle başlıyor evliliğin 5. senesinde pik yapıyor.

Evet tabii evli erkek tipi diye bir sey var. İmzayi attiklari an mutasyon geciriyorlar. Haklısın balım. Sen devam et yoluna, evliyse de kismet belki karisini bosar seni alir.

İnsanlar alyans içine tarih yazdıracaklarına alınlarına yazdırsalarmış keşke. Akıl edememişler zahir

Bak daha gencsin buradaki onca konuya rağmen iliskiler konusunda tecrübesiz olduğunu da söylüyorsun
Peki neden illa hayatında bir erkek olmalı?
Elbette sevmek sevilmek hepimizin duygusal ihtiyacı ama böyle sanal sanal nereye kadar?
Bak bir ablan olarak yaziyorum ki 8 senedir yalnizim 35e dogru yol alıyorum ama sanaldan birkac kişiyle yazistim ki o da baskalarinin araci olduklariydi
Ben şu kanaate vardim ki sanaldan adam çıkmaz, kanli canlı karsina gecip de iki sohbet edemediğin biri olmadigi sürece kaliciligi yok

hiçte değil
sadece alyansı görüp evli olduğuna bağlamak çok saçma sonuçta 3 yıl önceki bi foto
daha önce nişan atmış vs olabilir

Sen sorduğunda "belalım var" demek yerine bunu söyleseydi o zaman.
Bu durumda yalan söylemiş oluyor ve yalan söylemek kötü bir şey farkındasın değil mi?

evlenemsen kocasızlıktan kafayı yerdin eminim
İnanır mısın hiç istemedim evlenmeyi. Kaçtıkça beni buldu evlilik teklifleri. kaçtım, ben eğlenilecek kadınım dedim, evlenilemem ben dedim yok illa evlencen. Baktım kurtuluş yok oturdum nikah masasına nabayım.

Sen sorduğunda "belalım var" demek yerine bunu söyleseydi o zaman.
Bu durumda yalan söylemiş oluyor ve yalan söylemek kötü bir şey farkındasın değil mi?
Bir erkek belalim var deyince gozumun onune mafyatik adamlarin elinde silahla bekledigi geliyor. Kadindan kaçmak icin alyans takan poncik bir bey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…