- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.221
Kendini gerçekleştiren kehanet olmus ve 80.sayfaya gelmissinAha bunu demisim. Vallahi 80. sayfadayiz ama kabul etmemişsin evli oldugunu
Hala da adama bir seyler yazma pesindesin
Boşanmış da olabilirahahahaahhah tesadüfe bak
ya evli olup olmadıgı muallak
bazır şeyler evli olmadıgını gösteriyor
Nişan attıysa niye yalan soyluyor?hiçte değil
sadece alyansı görüp evli olduğuna bağlamak çok saçma sonuçta 3 yıl önceki bi foto
daha önce nişan atmış vs olabilir
bunu neden yapayım
evlenemsen kocasızlıktan kafayı yerdin eminimKoca delisi olsam sarılarak uyuyabilirdim bi kerem taam mı!!1!1
tamam da bu çocuk benimle yüz zyüze görüşmek istiyorNişan attıysa niye yalan soyluyor?
Bin hikkindi kiti disinmiyiyim diyi.
Canim benim.
Evli erkeklerde daha derin kırışıklıklar, göbeklenme oluyor. Evlilik yılına bağlı olarak saçlarda dökülme de gözlenebiliyor.Evet tabii evli erkek tipi diye bir sey var. İmzayi attiklari an mutasyon geciriyorlar. Haklısın balım. Sen devam et yoluna, evliyse de kismet belki karisini bosar seni alir.
Evet tabii evli erkek tipi diye bir sey var. İmzayi attiklari an mutasyon geciriyorlar. Haklısın balım. Sen devam et yoluna, evliyse de kismet belki karisini bosar seni alir.
evlenemsen kocasızlıktan kafayı yerdin eminim
Seninkine soyle hemen görünür yerine SAHIPLI yazdirsin.İnsanlar alyans içine tarih yazdıracaklarına alınlarına yazdırsalarmış keşke. Akıl edememişler zahir
Ya evet evli erkekler bile bile niye aldatiyor ahahshtamam da bu çocuk benimle yüz zyüze görüşmek istiyor
evli olsa eninde sonunda cıkar ortaya
neden böyle bişey yapsın kı bile bile
İyi birine benziyorsun gibi o yüzdenbunu neden yapayım
tamam da bu çocuk benimle yüz zyüze görüşmek istiyor
evli olsa eninde sonunda cıkar ortaya
neden böyle bişey yapsın kı bile bile
hiçte değil
sadece alyansı görüp evli olduğuna bağlamak çok saçma sonuçta 3 yıl önceki bi foto
daha önce nişan atmış vs olabilir
İnanır mısın hiç istemedim evlenmeyi. Kaçtıkça beni buldu evlilik teklifleri. kaçtım, ben eğlenilecek kadınım dedim, evlenilemem ben dedim yok illa evlencen. Baktım kurtuluş yok oturdum nikah masasına nabayım.evlenemsen kocasızlıktan kafayı yerdin eminim
gibisi fazla olmadı mıİyi birine benziyorsun gibi o yüzden
Evli erkeklerde daha derin kırışıklıklar, göbeklenme oluyor. Evlilik yılına bağlı olarak saçlarda dökülme de gözlenebiliyor.
Bu değişimler nişanlılık itibariyle başlıyor evliliğin 5. senesinde pik yapıyor.
Bir erkek belalim var deyince gozumun onune mafyatik adamlarin elinde silahla bekledigi geliyor. Kadindan kaçmak icin alyans takan poncik bir bey degil.Sen sorduğunda "belalım var" demek yerine bunu söyleseydi o zaman.
Bu durumda yalan söylemiş oluyor ve yalan söylemek kötü bir şey farkındasın değil mi?
En azından 5 sene sonra sahipli olduğu kesinkes anlaşılacak o yönden bak karşimÜzdün karşim
Seninkine soyle hemen görünür yerine SAHIPLI yazdirsin.