Ben Nerde Yanlış Yaptım

Umutsuz çok eğlencelisin ama ben şimdi gidip kocişimle koyniş koyniş uyuyacam. Çünkü evliyim. Yarın görüşürüz, iyi geceler tatlişkom.
Iste sen bu kadarsın. Kocisim dediğin elin adamiyla koyun koyuna uyuyorsun. Yikil karsimizdan kotu kadin.
Ben evlensem bile kocamla uyumam.

Bakış açını değiştirmeye çalışmalısın. Burada ablan yaşındaki insanların tavsiyelerini dinle. Kendine değer ver tabiki, ama herkes beni kıskanıyor herkes peşimde köpek kafasından çık. Sosyal medyadan tanımadığın etmediğin insanlarla tanışıp konuşmaya çalışmayı da bırak bence. Güvenilir bir hareket değil.
valla beni çok iyi anladın sanırım
Derdime derman olacan gibi bi his var içimde

Iste sen bu kadarsın. Kocisim dediğin elin adamiyla koyun koyuna uyuyorsun. Yikil karsimizdan kotu kadin.
Ben evlensem bile kocamla uyumam.

Edep yok edep. Kadın dediğin haftada bir gün karanlıkta gider kocasının koynuna. Beraber yatıyor bir de! Bekarın hakkını gözetmeyen, komşusu açken koca koynunda yatandan Allah'a sığınırım!

KudrAlobar KudrAlobar ve Lyanna Mormont Lyanna Mormont mesela. Sana gayet güzel laf anlatmaya çalışmışlar konunun başında, ikisine de beni kıskanıyorsunuza bağlamışsın. Burada kimse seni tanımıyor etmiyor. O yüzden kıskanamazlar. En basitinden dediklerinin hepsinin yalan olma ihtimali var. Kim neden kıskansın ki seni? Doğru olsa bile herkesin sevdiği aşkı kendine, kimse kimsenin peşinden koşanı kıskanmaz. En azından sağlıklı bireyler kıskanmaz.

Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum
Bu cümlen o kadar doğru ki
Çok tecrübesizim
Doğru düzgün sevgilim bile olmadı ki hiç şu yaşıma kadar

Bak bunu böyle yazsan kimse gülmez sana. Madem böyle niye Banu Alkan triplerine giriyorsun "herkes beni kıskanıyor, bütün erkekler peşimde" diye?
Böyle söyleyince gerçekler değişmiyor gördüğün gibi.
Biz sayfayı kapatır çıkarız ama seninle kalan yine sensin. Kendine dürüst olmazsan nerede hata yaptığını bulamazsın.

KudrAlobar KudrAlobar ve Lyanna Mormont Lyanna Mormont mesela. Sana gayet güzel laf anlatmaya çalışmışlar konunun başında, ikisine de beni kıskanıyorsunuza bağlamışsın. Burada kimse seni tanımıyor etmiyor. O yüzden kıskanamazlar. En basitinden dediklerinin hepsinin yalan olma ihtimali var. Kim neden kıskansın ki seni? Doğru olsa bile herkesin sevdiği aşkı kendine, kimse kimsenin peşinden koşanı kıskanmaz. En azından sağlıklı bireyler kıskanmaz.

Yoo kıskanıyorlar.

kız ben buraya neden yalan yanlış şeyler yazayım ki
Amacım tavsiye almak
Doğru anlatırsam doğru tavsiyeler alırım sonucta değil mi

Valla ben gercekten umutsuza uzuluyorum. Daha once de dedim. Gercekten bu sekilde dusunup yasiyorsa da yazik, burada ilgi cekmek icin bir seyleri abartiyorsa da yazık.
Onceki cogu konusunda da laf anlatip yardimci olmaya çalıştım ama olmayinca olmuyor iste.

X