- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.201
evet haklısın daGayet güzel bir soru sordum aslında. Karşındaki insanların hepsi senin peşinden koştularsa neden hiçbiri sonuca kavuşmadı ve sevgililik yaşayamadın sence? İnsanlar liste bile yapmış, sadece buraya yazdığın neredeyse 30 erkek var. Hiçbiriyle ciddi bir şeyler yaşayamamışsın. Sence bunun sebebi ne? Olayları gözünde inanılmaz büyütmen ve insanların sana olan ilgisini abartman olabilir mi?
Sarılarak uyuyamıyorum be umutsuz. Kocam iyice sızsın kolunu bacağını üzerimden atıp uyuyacam inşallah. Buldum da bunuyorum evetyat zıbar artık be kadın
alnında yazmıyor ki nerden anlıcamHa muallakta olan adamla yazismakta beis gormuyorsun
Allah carsina pazar versin.
Haklisin kuşum. Karisi sizi basana kadar yola devam.alnında yazmıyor ki nerden anlıcam
Kendin dahil olmak üzere hiçbir şeye ve hiç kimseye sahip olduğundan daha fazla anlam yükleme bence. Şimdilik tek yolu bu gözüküyor. Bir de yengeyi rahat bırakın ya çok üzülüyorum o kadına, en azından o çekmesin.evet haklısın da
bunu değiştirmek için ne yapabilirim
tam bi koca delisi ayolSarılarak uyuyamıyorum be umutsuz. Kocam iyice sızsın kolunu bacağını üzerimden atıp uyuyacam inşallah. Buldum da bunuyorum evet
Yazmadan edemedim ya.ahahahaahhah tesadüfe bak
ya evli olup olmadıgı muallak
bazır şeyler evli olmadıgını gösteriyor
peki bu adamla ilgili ne düşünüyorsun oluru var mıKendin dahil olmak üzere hiçbir şeye ve hiç kimseye sahip olduğundan daha fazla anlam yükleme bence. Şimdilik tek yolu bu gözüküyor. Bir de yengeyi rahat bırakın ya çok üzülüyorum o kadına, en azından o çekmesin.
Var ki delisitam bi koca delisi ayol
Koca delisi olsam sarılarak uyuyabilirdim bi kerem taam mı!!1!1tam bi koca delisi ayol
ya evli gibi değil ki hiçHaklisin kuşum. Karisi sizi basana kadar yola devam.
Aaa bi sevişgen daha gelmişVar ki delisi
Başlığa gelen her evli kadin umutsuzun yüreğine bir igne gibi batiyorYazmadan edemedim ya.
Mesela neymiş o evli olmadığını göstermeyen şeyler?
Şuan ben yatak odasında kk da takılıyorum EŞİM salonda telefonda balkona çıkıp konuşsa ruhum duymaz.
Bu arada 4 senelik evliyim jdjdkdkdkf
Açıkçası ben sosyal medya ilişkilerine çok sıcak bakmıyorum. Ve şu ana kadar ki tecrübelerimden çıkardığım kadarıyla bir adamın evli olduğundan şüpheleniyorsan o adam kesinlikle evlidir. Hiçbir erkek takıntılı kız peşini bıraksın diye alyansla dolaşmaz. Evlenmiş boşanmış da olsa öyle ya da böyle sana yalan söylüyor. Bırak gitsin böyle erkeklerin peşinden koşma. Sağlıklı bir ilişki olmaz.peki bu adamla ilgili ne düşünüyorsun oluru var mı
yengeyle ilgili gelişmelerle ilgili de konu açacam tavsiyede bulun onda da olur mu
Evet tabii evli erkek tipi diye bir sey var. İmzayi attiklari an mutasyon geciriyorlar. Haklısın balım. Sen devam et yoluna, evliyse de kismet belki karisini bosar seni alir.ya evli gibi değil ki hiç
Yengeli konuyu açınca beni etiketler misin canım?peki bu adamla ilgili ne düşünüyorsun oluru var mı
yengeyle ilgili gelişmelerle ilgili de konu açacam tavsiyede bulun onda da olur mu
ya evli gibi değil ki hiç
hiçte değilBaşlığa gelen her evli kadin umutsuzun yüreğine bir igne gibi batiyor
bunu neden yapayımYengeli konuyu açınca beni etiketler misin canım?
Acı gerçekler tek tek çarpıyor yüzüne. Bunun tek sebebi var yenge bedduasıBaşlığa gelen her evli kadin umutsuzun yüreğine bir igne gibi batiyor