Ben Nerde Yanlış Yaptım

niyetimi gizlemek istemedim zaten benim de ona yeşil ışık yaktığımı görsün istedim umursamadıgımı düşünüyordu
Heh bak böyle doğru konuşursan kimse burda senle dalga geçmez. Ama sürekli herkes senin peşinden koşuyor, sen hiç yüz vermiyormuşsun gibi davranınca dolayısıyla insanlar da komik buluyor.
Mesela bu adamı instagramdan sen buldun istek gönderip çektin adamın dikkatini çekmek için, adam seni instadan sildi yine yazdın, sonda telefonundan sildi yine sen yazdın. Adama yeşil ışık yakan sensin. Burada gelip köpeğim yaptım diyince dolayısıyla kimse inanmıyor.

anlattığın her hikayede öyle.
Karşındaki insana deli gibi yürüyüp adam sana azıcık karşılık verince buraya gelip adam peşimden ayrılmıuor bana körkütük aşık gibi anlatıyorsun. Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum. Umarım bir gün aklın başına gelir ve bu sanal gerçek olmayan ilişkilerden kurtulursun.

Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum
Bu cümlen o kadar doğru ki
Çok tecrübesizim
Doğru düzgün sevgilim bile olmadı ki hiç şu yaşıma kadar

Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum
Bu cümlen o kadar doğru ki
Çok tecrübesizim
Doğru düzgün sevgilim bile olmadı ki hiç şu yaşıma kadar
Bakış açını değiştirmeye çalışmalısın. Burada ablan yaşındaki insanların tavsiyelerini dinle. Kendine değer ver tabiki, ama herkes beni kıskanıyor herkes peşimde köpek kafasından çık. Sosyal medyadan tanımadığın etmediğin insanlarla tanışıp konuşmaya çalışmayı da bırak bence. Güvenilir bir hareket değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…