- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.161
Iste sen bu kadarsın. Kocisim dediğin elin adamiyla koyun koyuna uyuyorsun. Yikil karsimizdan kotu kadin.Umutsuz çok eğlencelisin ama ben şimdi gidip kocişimle koyniş koyniş uyuyacam. Çünkü evliyim. Yarın görüşürüz, iyi geceler tatlişkom.
valla beni çok iyi anladın sanırımBakış açını değiştirmeye çalışmalısın. Burada ablan yaşındaki insanların tavsiyelerini dinle. Kendine değer ver tabiki, ama herkes beni kıskanıyor herkes peşimde köpek kafasından çık. Sosyal medyadan tanımadığın etmediğin insanlarla tanışıp konuşmaya çalışmayı da bırak bence. Güvenilir bir hareket değil.
gitmemi istemezsin sanıyordmSanada yaranilmiyor yav destek veriyom işte
Aslında beni kıskanıyorsunuz diye millete sataşmasan burda çoğu kişi benden iyi derman olur davalla beni çok iyi anladın sanırım
Derdime derman olacan gibi bi his var içimde
öyle mi gerçektenIdrakyollariiltihabi
sende mi bekarsın kızIste sen bu kadarsın. Kocisim dediğin elin adamiyla koyun koyuna uyuyorsun. Yikil karsimizdan kotu kadin.
Ben evlensem bile kocamla uyumam.
kim meselaAslında beni kıskanıyorsunuz diye millete sataşmasan burda çoğu kişi benden iyi derman olur da
Bana güvenebilirsin. Sonuçta ben de bir zamanlar el değmemiş bir gonca idim. Seni anlarım. Ama sen beni anlayamazsın çünkü ben seks yaptım kocamla.
ay tamam yaaTabi ki öyle. Evli olmam seni sevmeme engel değil ki. Benim de bekar arkadaşlarım var.
Iste sen bu kadarsın. Kocisim dediğin elin adamiyla koyun koyuna uyuyorsun. Yikil karsimizdan kotu kadin.
Ben evlensem bile kocamla uyumam.
anlayamazsınOff çok merak ediyorum geriden geliyorum her şeyi okuyamayacağım. Bu kadar her gördüğünüz erkek canlısına yazıp ama sevişmek istemiyorum demek neden? Azmak böyle bir şey değil de çünkü
kim mesela
Tabi bekarları hiç düşünmüyonuzzEdep yok edep. Kadın dediğin haftada bir gün karanlıkta gider kocasının koynuna. Beraber yatıyor bir de! Bekarın hakkını gözetmeyen, komşusu açken koca koynunda yatandan Allah'a sığınırım!
Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum
Bu cümlen o kadar doğru ki
Çok tecrübesizim
Doğru düzgün sevgilim bile olmadı ki hiç şu yaşıma kadar
KudrAlobar ve Lyanna Mormont mesela. Sana gayet güzel laf anlatmaya çalışmışlar konunun başında, ikisine de beni kıskanıyorsunuza bağlamışsın. Burada kimse seni tanımıyor etmiyor. O yüzden kıskanamazlar. En basitinden dediklerinin hepsinin yalan olma ihtimali var. Kim neden kıskansın ki seni? Doğru olsa bile herkesin sevdiği aşkı kendine, kimse kimsenin peşinden koşanı kıskanmaz. En azından sağlıklı bireyler kıskanmaz.
Evet ama kendime kadar bekarim. Saga sola pusu kurup avlanmiyorum.sende mi bekarsın kız
kız ben buraya neden yalan yanlış şeyler yazayım kiKudrAlobar ve Lyanna Mormont mesela. Sana gayet güzel laf anlatmaya çalışmışlar konunun başında, ikisine de beni kıskanıyorsunuza bağlamışsın. Burada kimse seni tanımıyor etmiyor. O yüzden kıskanamazlar. En basitinden dediklerinin hepsinin yalan olma ihtimali var. Kim neden kıskansın ki seni? Doğru olsa bile herkesin sevdiği aşkı kendine, kimse kimsenin peşinden koşanı kıskanmaz. En azından sağlıklı bireyler kıskanmaz.
Tabi bekarları hiç düşünmüyonuzz
Valla ben gercekten umutsuza uzuluyorum. Daha once de dedim. Gercekten bu sekilde dusunup yasiyorsa da yazik, burada ilgi cekmek icin bir seyleri abartiyorsa da yazık.KudrAlobar ve Lyanna Mormont mesela. Sana gayet güzel laf anlatmaya çalışmışlar konunun başında, ikisine de beni kıskanıyorsunuza bağlamışsın. Burada kimse seni tanımıyor etmiyor. O yüzden kıskanamazlar. En basitinden dediklerinin hepsinin yalan olma ihtimali var. Kim neden kıskansın ki seni? Doğru olsa bile herkesin sevdiği aşkı kendine, kimse kimsenin peşinden koşanı kıskanmaz. En azından sağlıklı bireyler kıskanmaz.