Ben Nerde Yanlış Yaptım

kız ben buraya neden yalan yanlış şeyler yazayım ki
Amacım tavsiye almak
Doğru anlatırsam doğru tavsiyeler alırım sonucta değil mi
Açıkçası ben gerçek bir kişi olduğunu düşünmüyorum umutsuz. Sadece olur da % 10 ihtimal bile gerçeksen bu düşünce yapın değişsin diye yazıyorum. Çünkü gerçekten insan ilişkilerine bakış açın çok tipleme gibi. Yani sanki bir komedi skeçi yazmışlar da aşırı bir karakteri oynuorsun. Herkesin seni kıskandığını düşünmen falan sadece insanlar kızsın diye yazıyorsun gibi geliyor.

Bak bunu böyle yazsan kimse gülmez sana. Madem böyle niye Banu Alkan triplerine giriyorsun "herkes beni kıskanıyor, bütün erkekler peşimde" diye?
Böyle söyleyince gerçekler değişmiyor gördüğün gibi.
Biz sayfayı kapatır çıkarız ama seninle kalan yine sensin. Kendine dürüst olmazsan nerede hata yaptığını bulamazsın.
ben gayet dürüstüm

kız ben buraya neden yalan yanlış şeyler yazayım ki
Amacım tavsiye almak
Doğru anlatırsam doğru tavsiyeler alırım sonucta değil mi
Yavrum daha birkac sayfa once adama tekrar yazmak konusunda farkli farkli seyler soyledin allasen yapma umutsuz ya. Cocuk yok ki karsinda.

Açıkçası ben gerçek bir kişi olduğunu düşünmüyorum umutsuz. Sadece olur da % 10 ihtimal bile gerçeksen bu düşünce yapın değişsin diye yazıyorum. Çünkü gerçekten insan ilişkilerine bakış açın çok tipleme gibi. Yani sanki bir komedi skeçi yazmışlar da aşırı bir karakteri oynuorsun. Herkesin seni kıskandığını düşünmen falan sadece insanlar kızsın diye yazıyorsun gibi geliyor.
espri yaptım sadece yoksa tanımıyolar etmiyolar niye kıskansınalr

Umutsuz konuyu okudum. Bu adam evli, bir cacık olmaz. Ama sen bunu seksen sayfa falan kabul etmeyeceksin. Durup durup "peki simdi ne yazayim" diyeceksin.

Ha evde mesajlasma konusuna gelirsen sonucta adam telefonunu televizyona yansitip yazismadigi icin seninle sıvacı Hasan Usta diyerek yazisiyor olabilir. Kismet.
Aha bunu demisim. Vallahi 80. sayfadayiz ama kabul etmemişsin evli oldugunu :KK70:
Hala da adama bir seyler yazma pesindesin :KK70:

Gayet güzel bir soru sordum aslında. Karşındaki insanların hepsi senin peşinden koştularsa neden hiçbiri sonuca kavuşmadı ve sevgililik yaşayamadın sence? İnsanlar liste bile yapmış, sadece buraya yazdığın neredeyse 30 erkek var. Hiçbiriyle ciddi bir şeyler yaşayamamışsın. Sence bunun sebebi ne? Olayları gözünde inanılmaz büyütmen ve insanların sana olan ilgisini abartman olabilir mi?

X