- 11 Aralık 2018
- 39.765
- 246.508
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.141
umutsuzvaka02 çok yakında ekranlarınızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh bak böyle doğru konuşursan kimse burda senle dalga geçmez. Ama sürekli herkes senin peşinden koşuyor, sen hiç yüz vermiyormuşsun gibi davranınca dolayısıyla insanlar da komik buluyor.niyetimi gizlemek istemedim zaten benim de ona yeşil ışık yaktığımı görsün istedim umursamadıgımı düşünüyordu
gitmemi istiyorsun yaniYav umutsuz kendini ne kadar büyük goruyorsun. Niye catlayayim ya, ekrani kapattigim an yoksun sen? Anlatmazsan anlatmazsin yani, geceleri yastigima sarilip aglamam. En fazla kimbilir ne yaptilar yine kadina der gecerim
samimiyetine güvenip söylediklerini dikkate alacam
umarım yanıltmazsın beni kız
Ah benim kır papatyam ya senin gitmeni ister miyiz biz hiç? Idrakyollariiltihabi sjsjsjgitmemi istiyorsun yani
Gidene kal, kalana git demeyiz gülümgitmemi istiyorsun yani
Güle güle güzel insan. Bu sefer gerçekten gidecek mısın?Yoksa 1500 kere daha ben gidiyorum diye yazdıktan sonra mı gideceksin?herkes evli zaten
ben tek bekar olarka aranızda sırıtmayayım elveda
Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorumHeh bak böyle doğru konuşursan kimse burda senle dalga geçmez. Ama sürekli herkes senin peşinden koşuyor, sen hiç yüz vermiyormuşsun gibi davranınca dolayısıyla insanlar da komik buluyor.
Mesela bu adamı instagramdan sen buldun istek gönderip çektin adamın dikkatini çekmek için, adam seni instadan sildi yine yazdın, sonda telefonundan sildi yine sen yazdın. Adama yeşil ışık yakan sensin. Burada gelip köpeğim yaptım diyince dolayısıyla kimse inanmıyor.
anlattığın her hikayede öyle.
Karşındaki insana deli gibi yürüyüp adam sana azıcık karşılık verince buraya gelip adam peşimden ayrılmıuor bana körkütük aşık gibi anlatıyorsun. Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum. Umarım bir gün aklın başına gelir ve bu sanal gerçek olmayan ilişkilerden kurtulursun.
sağol tatlım cok şekersinUmutsuz varya acayip eğlenceli bir insansın.Bu adamlar sendeki cevheri görmüyorlar.Kimseyle kavga etmeden eğlenceli bir şekilde sürdürüyosun konuları.İnsanları germiyosun Allah gönlüne göre versin
sende mi brütüsElvedaaaa
Sende şekerimsağol tatlım cok şekersin
cokta tınGidene kal, kalana git demeyiz gülüm
Ben de onu diyorum istecokta tın
öyle mi gerçekten IdrakyollariiltihabiAh benim kır papatyam ya senin gitmeni ister miyiz biz hiç? Idrakyollariiltihabi sjsjsj
Bakış açını değiştirmeye çalışmalısın. Burada ablan yaşındaki insanların tavsiyelerini dinle. Kendine değer ver tabiki, ama herkes beni kıskanıyor herkes peşimde köpek kafasından çık. Sosyal medyadan tanımadığın etmediğin insanlarla tanışıp konuşmaya çalışmayı da bırak bence. Güvenilir bir hareket değil.Bunu kadın-erkek ilişkilerindeki tecrübe eksikliğine bağlıyorum
Bu cümlen o kadar doğru ki
Çok tecrübesizim
Doğru düzgün sevgilim bile olmadı ki hiç şu yaşıma kadar
iyi oynaşmalar tatlişkomUmutsuz çok eğlencelisin ama ben şimdi gidip kocişimle koyniş koyniş uyuyacam. Çünkü evliyim. Yarın görüşürüz, iyi geceler tatlişkom.
Sanada yaranilmiyor yav destek veriyom iştesende mi brütüs