Ben Nerde Yanlış Yaptım

Hayir elli kere de dedik, cocuk kim olduğunu ogrenmek için merakindan konuşuyor, öğrendiği an bitecek diye ama kime diyorsun tabii.

Biriyle daha fake hesaptan konuşuyordu. Komşunun kardeşiydi galiba.
O zaman da aynısını söyledik ama umutsuz çocuğun ilgisi olduğu için konuşmaya devam ettiğini zannediyordu

Bu çocuk da keşfete düşmemiş belli ki.
Onun bunun hesabını stalklayıp bulmuştur kesin

Bu çocuk da keşfete düşmemiş belli ki.
Onun bunun hesabını stalklayıp bulmuştur kesin
Benim umutsuzum isini bilir. Adami kestirmistir bir yerde gozune.
Hayir komik olan instada gorup yurudugu adamin evli olabilecegine inanamıyor olmasi. Adamlar reelde gercek ortamda tanıştığı kadinlari uyutuyor ayakta

Ya istek atip cekince bildirimlerden silinmiyor mu? Maile mi dusuyor? Kopekbaligi gibi biri eklese de yurusem diye mi bekliyor bu adamlar?

Bence bildirimlerden silinmiyor (emin degilim ama).

Istek atip, yeterince beklerse, görme ihtimali gayet yüksek diye düsünüyorum. 1 dakika sonra silmiyordur bence.

Bir keresinde benzer birsey yasamistim, birisi bir aksam istek atmis, ben gördüm hatta profiline baktim ama kabul etmedim (tanimadigim birisiydi). Ertesi sabah farkettim ki, istek yok. Demek bunlar hep taktik - nebiliyim ben Sandim ki gurur yapti, kabul etmeyince geri cekti

İnandım ciğerim. Dedim ya sana “oha havadan kız düştü kucağıma verecek (bu tabir için özür dilerim herkesten ama erkek kafasını anlatmanın başka yolu yok) galiba” diye düşünerek kapında bile yatabilirler. Sonra senin potansiyel koca olarak baktığını anlayınca böyle engelleyip fıyarlar.

İnstadan ordan burdan yürüdüğün adamlar seninle ciddi bir ilişki yaşamak için konuşmuyor, kucaklarına düştüğün için konuşuyor.

Iste o silme zamanlamasi kritik. Cunku istegi geri cekince bildirimlerden gidiyor.

Acaba ortalama bekleme suresi ne kadar? ya beklerken adam kazayla kabul ederse? Off cok ince hesapli isler bunlar, adam dusurmek bu kadar zor olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…