- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Oyle olsa sana ozelden yazmayip direkt yorum yazardım degil miArkadasinin fake hesapla yurudugun sozlusu icin konu acmistin yahu ne ifsasi ahahsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle olsa sana ozelden yazmayip direkt yorum yazardım degil miArkadasinin fake hesapla yurudugun sozlusu icin konu acmistin yahu ne ifsasi ahahsh
Sen kafani bunlara yorma beybiiBen çok takılmıyorum instagramda ondan soruyorum sadece siz bilirsiniz belki.
Hesabı kapalı olan biri keşfete düşemez değil mi?
Umutsuz çocuğun hesabı nasıl gizli oluyor o zamanMantiken dusemez cunku kesfette gönderinin kendisi gorunuyor. Kapali hesaptaki gönderi disaridan görünmeyecegi icin kesfette de olmamasi lazim.
Umutsuz ben seni merak etsem ne kk hesabın kalır elinde ne instan cicim. Ancak kahve yanı geyiğimize konu olursunBu kadar hayatimi merak edip beni simartma yhaaa
Ya öyle olmadi zaten herseyi de anlattirmayin offfMantiken dusemez cunku kesfette gönderinin kendisi gorunuyor. Kapali hesaptaki gönderi disaridan görünmeyecegi icin kesfette de olmamasi lazim.
Tabi tabi kolaydiiUmutsuz ben seni merak etsem ne kk hesabın kalır elinde ne instan cicim. Ancak kahve yanı geyiğimize konu olursun
Nette arastirdim, hayir gizli hesap kesfette cikmiyormus.Umutsuz çocuğun hesabı nasıl gizli oluyor o zaman
Vallahi çok kolayTabi tabi kolaydii
Evde de beni mi konuşuyorsun kiiiz kocanla
Oyle olsa sana ozelden yazmayip direkt yorum yazardım degil mi
Ahha umutsuz kimbilir nasil avladi adami. Basit bir kesfette gordum yurudum mevzu degil demek kiYa öyle olmadi zaten herseyi de anlattirmayin offf
Unutmusum vallaDertler Benim Olsun
Merhabalar Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir Bekar 27 yaşındayım. Şimdi derdim şu İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan...www.kadinlarkulubu.com
Actigin konulari mi unutuyorsun artik
Al işte merak ettim sonu nasıl bitti pekiUnutmusum valla
Sen de haklisin karsim bu kadar cok adam olunca.Unutmusum valla
Umutsuz cocuga fake hesaptan yurudu. Cocuk ilgi gosterdi ama gerçek hesabiyla eklemesini istedi. Umutsuz gercek hesabindan talep gonderdi. Cocuk umutsuzun kim oldugunu gorunce kabul etmedi ekleme talebini.Al işte merak ettim sonu nasıl bitti peki
Ama herkes ona hastaydı. Neden böyle oldu kiUmutsuz cocuga fake hesaptan yurudu. Cocuk ilgi gosterdi ama gerçek hesabiyla eklemesini istedi. Umutsuz gercek hesabindan talep gonderdi. Cocuk umutsuzun kim oldugunu gorunce kabul etmedi ekleme talebini.
İnşallah atanırsınızEvet, İngilizce öğretmenliği mezunuyum :) .
Teşekkür ederim, Alzheimer hastası kendisi. Gece saatleri ve ilk kalktığında gerçeklikten kopuk oluyor. Sanrılarıyla birlikte, artık işte kimleri görüyorsa, hakaretler küfürler çığlık çığlığa bağırdığı zamanlar oluyor maalesef. Gece gece eğlenceli geldi açıkçası umutsuz'un konuları.
Teşekkür ederimİnşallah atanırsınız
Dertler Benim Olsun
Merhabalar Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir Bekar 27 yaşındayım. Şimdi derdim şu İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan...www.kadinlarkulubu.com
Actigin konulari mi unutuyorsun artik