Ben Nerde Yanlış Yaptım

Kesin oglan umutsuzun hasretine dayanamayıp mesaj atmistir. Umutsuz asla geri donmemistir adama. Yoo dostum yoo.
Tabi tabi.

Hatta umutsuz ilk başta köpek çekmiştir da oğlan illa yazısalim diye tutturmuştur.

Yoksa kendisi yazar mı hiç

bence bir daha görüşmemelisin.

Adam %100 evli, silen de karısı.

Bikere bekar olan bı adam karşı taraf şüphelendiginde bu suphesine hak verip ona böyle kaba karşılıklar vermezdi. Onla olmak isteseydi de gerekirse medeni durumunu belirten bı belge gösterip buna ikna etmeye çalışırdı. Siz çok safsiniz bu arada

kız o işler öyle değil işte
Aynısını emin olduğum bekar bi adama yaptım bekar olduğunu ispatla vukuatlı nüfus örneğini at diye sinirlendi atmadı

Bence yeni tanıştıysan üsteleme ya antin kuntim hareketler yapıyor zaten simdiden böyleyse ilerde ne yalanlar söyler.. içinde en ufak şüphe varsa kes bence artık. Emin olmak istiyorsan araştır sorgula kendin bulamazsan sana kahveye geliyim diye yem at bakalım ne dicek hanımı evde mi değil mi?

kız sen ne diyirsen
ben neden adamın evine kahve içmeye gideyim ateşle barut yan yana durur mu hiç
Hem bana 10 saat uzaklıkta

kollayın kocalarınızı
Umutsuz sen bu mesaja üç gün önce cevap verdin, üzerine konuştuk kapattık. Konun rating alsın diye mi di tarihindeki mesajı bulup çıkartıyorsun yoksa erken bunama mı karar veremedim.

He kollamasak evli adamlara atlayacan yani. Başına mı vurdu çocuğum?

kız sen ne diyirsen
ben neden adamın evine kahve içmeye gideyim ateşle barut yan yana durur mu hiç
Hem bana 10 saat uzaklıkta
Yem at diyorum kız gitme tabi yeni tanışmışsın.. oo bak 10 saat mesafe diyosun bence bu adam gayet evli ya bana hiç güven vermedi. Eğer illa konuscam diyosan bile zırt pırt ara görüntülü ara.. evde eşi varsa zaten bunlara emrivakilere gelemez ya da açık verir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…