- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Oğlanın karısını dahil edin konuşmaya ama öyle ikili olmaz.Oglanla konusmaya basladik tekrar
Kesin oglan umutsuzun hasretine dayanamayıp mesaj atmistir. Umutsuz asla geri donmemistir adama. Yoo dostum yoo.Oğlanın karısını dahil edin konuşmaya ama öyle ikili olmaz.
Geri dönmek için ortada geri dönülecek bir ilişki olması lazım ama...Kesin oglan umutsuzun hasretine dayanamayıp mesaj atmistir. Umutsuz asla geri donmemistir adama. Yoo dostum yoo.
Hadi gözün aydın düğün ne zamanOglanla konusmaya basladik tekrar
Tabi tabi.Kesin oglan umutsuzun hasretine dayanamayıp mesaj atmistir. Umutsuz asla geri donmemistir adama. Yoo dostum yoo.
Değil mi ya direkt ergenler canlanıyor sivilceli :)Ay oğlan demesen mi artık şunlara? Sen oğlan dedikçe benim zihnimde parlak parlak ergenliğinin başında gay çocuklar canlanıyor.
Safmisjn nesn anlamadm. Evli ama karısı anne evine gitmiş olablr boşanmış sana yalan söylüyor olabilir bu olasılıkları söylemesek gerçekten kendin dusunemicekmisin anlamadmvalla bilemedim ki mesajlara falanda gece gündüz hemen cevap veriyor.
Evli olsa gece rahat mesajlaşamaz ki
aaa yalniz degilmisimAy oğlan demesen mi artık şunlara? Sen oğlan dedikçe benim zihnimde parlak parlak ergenliğinin başında gay çocuklar canlanıyor.
bence bir daha görüşmemelisin.İyi akşamlar canlarım
Uzun zamandır buralarda yoktum yine aşkın pençesine düşüp soluğu burda aldım
Şimdi yeni tanıştığım biri var
bir hafta falan konuştuk sosyal medyadan
Fotolarına bakarken bi baktım bi kaç yıl önceki fotolarında alyans var
Evli misin diye sordum. O da yok bana kafayı takan bi kız vardı onu kovalamak için için takmıştım dikkat etmedim bilsem kaldırırdım fotoları dedi
Neyse konu kapandı öyle
Bi kaç gün sonra mesaj attım ona o da mesaj atmana çok şaşırdım beni instagramdan çıkartmışsın sinirlendim o yüzden dün sana yazmadım demişti.
Bi baktım hakketen silinmiş ama ben silmedim o da ben silmedim dedi
Neyse telefon numaramı istedi verdim whatsapptan konuşmaya başladık
Bu konu kafama takıldı bi kaç gün sonra ne yani şimdi sen silmediğine emin misin dedim o da yemin etti
geçen gün şüpheli konuştun evli olsam instagrama eklemeden konuşurdum dedin tam da oyle oldu dedim
O da yuh ama saçmalıyorsun artık falan dedi
Bende aklıma takılanları soruyorum falan dedim tartıştık
O da mesajlara hep gec cevap verdiğimi vurdum duymaz umursamaz olduğumu falan soyledi
O tartışmadan sonra aradan bir hafta geçti ne o yazdı ne de ben yazdım.
Sizce ne yapmalıyım?
Ne diyem pekiAy oğlan demesen mi artık şunlara? Sen oğlan dedikçe benim zihnimde parlak parlak ergenliğinin başında gay çocuklar canlanıyor.
Adam???Ne diyem peki
oglan iyidirAdam???
kız o işler öyle değil işteBikere bekar olan bı adam karşı taraf şüphelendiginde bu suphesine hak verip ona böyle kaba karşılıklar vermezdi. Onla olmak isteseydi de gerekirse medeni durumunu belirten bı belge gösterip buna ikna etmeye çalışırdı. Siz çok safsiniz bu arada
Bence yeni tanıştıysan üsteleme ya antin kuntim hareketler yapıyor zaten simdiden böyleyse ilerde ne yalanlar söyler.. içinde en ufak şüphe varsa kes bence artık. Emin olmak istiyorsan araştır sorgula kendin bulamazsan sana kahveye geliyim diye yem at bakalım ne dicek hanımı evde mi değil mi?İyi akşamlar canlarım
Uzun zamandır buralarda yoktum yine aşkın pençesine düşüp soluğu burda aldım
Şimdi yeni tanıştığım biri var
bir hafta falan konuştuk sosyal medyadan
Fotolarına bakarken bi baktım bi kaç yıl önceki fotolarında alyans var
Evli misin diye sordum. O da yok bana kafayı takan bi kız vardı onu kovalamak için için takmıştım dikkat etmedim bilsem kaldırırdım fotoları dedi
Neyse konu kapandı öyle
Bi kaç gün sonra mesaj attım ona o da mesaj atmana çok şaşırdım beni instagramdan çıkartmışsın sinirlendim o yüzden dün sana yazmadım demişti.
Bi baktım hakketen silinmiş ama ben silmedim o da ben silmedim dedi
Neyse telefon numaramı istedi verdim whatsapptan konuşmaya başladık
Bu konu kafama takıldı bi kaç gün sonra ne yani şimdi sen silmediğine emin misin dedim o da yemin etti
geçen gün şüpheli konuştun evli olsam instagrama eklemeden konuşurdum dedin tam da oyle oldu dedim
O da yuh ama saçmalıyorsun artık falan dedi
Bende aklıma takılanları soruyorum falan dedim tartıştık
O da mesajlara hep gec cevap verdiğimi vurdum duymaz umursamaz olduğumu falan soyledi
O tartışmadan sonra aradan bir hafta geçti ne o yazdı ne de ben yazdım.
Sizce ne yapmalıyım?
kollayın kocalarınızıBu hızla bizim kocalara sıra gelecek diye korkuyorum
kollayın kocalarınızıBu hızla bizim kocalara sıra gelecek diye korkuyorum
kız sen ne diyirsenBence yeni tanıştıysan üsteleme ya antin kuntim hareketler yapıyor zaten simdiden böyleyse ilerde ne yalanlar söyler.. içinde en ufak şüphe varsa kes bence artık. Emin olmak istiyorsan araştır sorgula kendin bulamazsan sana kahveye geliyim diye yem at bakalım ne dicek hanımı evde mi değil mi?
Umutsuz sen bu mesaja üç gün önce cevap verdin, üzerine konuştuk kapattık. Konun rating alsın diye mi di tarihindeki mesajı bulup çıkartıyorsun yoksa erken bunama mı karar veremedim.kollayın kocalarınızı
Yem at diyorum kız gitme tabi yeni tanışmışsın.. oo bak 10 saat mesafe diyosun bence bu adam gayet evli ya bana hiç güven vermedi. Eğer illa konuscam diyosan bile zırt pırt ara görüntülü ara.. evde eşi varsa zaten bunlara emrivakilere gelemez ya da açık verir zaten.kız sen ne diyirsen
ben neden adamın evine kahve içmeye gideyim ateşle barut yan yana durur mu hiç
Hem bana 10 saat uzaklıkta