- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ne bayat taktikler bunlar yaKuzenime yazmistim desin hatta.
Biz taktik kullanmiyoruz sekerim, ondandır.Ne bayat taktikler bunlar ya
Bende kullanmam dogaclama takilirim hepBiz taktik kullanmiyoruz sekerim, ondandır.
Şimdi bu instagram işi biraz şaibeli, sordum ama geçiştirdi o kısımları bilemem o yüzden. Bana anlatma dediği için çok detay veremiyorumYuz vermemek icin mi adama instada yuruyup simdi buralarda dort dönüyor peki? Sadece soruyorum
Olabilir tabi. Çünkü neden olmasın? Umutsuz yengeden yarın bi helallik alıver.Hayir be off. Umutsuzun cazibesine kimse karsi koyamiyor. Her sey bu yuzden. Ama sonuca ulasamiyor cunku yengenin ahi var
Kiz 42 sayfa taktik istedin kimi yiyorsunBende kullanmam dogaclama takilirim hep
Yok yok sizden aciklama isteyerek sormadim aslindaŞimdi bu instagram işi biraz şaibeli, sordum ama geçiştirdi o kısımları bilemem o yüzden. Bana anlatma dediği için çok detay veremiyorum
Hatirladim evetKiz 42 sayfa taktik istedin kimi yiyorsunbana bile ozelden yazip taktik istemistin hatta onceki adamlarin biri icin
Ovvv ifşaaaa... Hangi adam için istemiş acaba?Kiz 42 sayfa taktik istedin kimi yiyorsunbana bile ozelden yazip taktik istemistin hatta onceki adamlarin biri icin
Gordunuz mu simdiUmutsuz doğru söylüyor, çocuk biraz ilgi için köpek olmuş ama hiç yüz vermemiş umutsuz
Ne bileyim, senin av listen kabarıkHatirladim evet
Hangisi icindi
Bilmiyorum ki hangi talihsiz icindi. Unuttum gitti.Ovvv ifşaaaa... Hangi adam için istemiş acaba?
Ay onu da bilmeyiver bi zahmetOvvv ifşaaaa... Hangi adam için istemiş acaba?
Buldum Buldum. Arkadasinin eski sözlüsüne fake hesapla yürüdüğün zamanmis.Hatirladim evet
Hangisi icindi
Öğrenirim ki lyanna kuşumdan. Hatta oturur mesaj analizi bile yaparız sen yorma kafanıAy onu da bilmeyiver bi zahmet
Lyanna ya bak senBuldum Buldum. Arkadasinin eski sözlüsüne fake hesapla yürüdüğün zamanmis.
Bu kadar hayatimi merak edip beni simartma yhaaaÖğrenirim ki lyanna kuşumdan. Hatta oturur mesaj analizi bile yaparız sen yorma kafanı
Ben çok takılmıyorum instagramda ondan soruyorum sadeceYok yok sizden aciklama isteyerek sormadim aslinda
Arkadasinin fake hesapla yurudugun sozlusu icin konu acmistin yahu ne ifsasi ahahshLyanna ya bak sen
Ben sana ozelimi acayim
Sen burda afişe et
Mantiken dusemez cunku kesfette gönderinin kendisi gorunuyor. Kapali hesaptaki gönderi disaridan görünmeyecegi icin kesfette de olmamasi lazim.Ben çok takılmıyorum instagramda ondan soruyorum sadecesiz bilirsiniz belki.
Hesabı kapalı olan biri keşfete düşemez değil mi?