- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O mesajin ustune 4 sayfa konuşulmuş, umutsuz da bir suru mesaj yazmış hatta. Tekrar gundeme getirmek istedi zaarİnandım ciğerim. Dedim ya sana “oha havadan kız düştü kucağıma verecek (bu tabir için özür dilerim herkesten ama erkek kafasını anlatmanın başka yolu yok) galiba” diye düşünerek kapında bile yatabilirler. Sonra senin potansiyel koca olarak baktığını anlayınca böyle engelleyip fıyarlar.
İnstadan ordan burdan yürüdüğün adamlar seninle ciddi bir ilişki yaşamak için konuşmuyor, kucaklarına düştüğün için konuşuyor.
Umutsuz işte, nabacanO mesajin ustune 4 sayfa konuşulmuş, umutsuz da bir suru mesaj yazmış hatta. Tekrar gundeme getirmek istedi zaar
Yok artik sana da mi yurudu? Evlisin ama sen?!Umutsuz işte, nabacan
Bu arada umutsuz bana whatsapp’tan yazdı. Ne yazdığını söyleyemem ama özel. İsteyene ekran görüntüsü atabilirim
Ben de öyle dedim evliyim ben umutsuz dedim hem de gadınım dedim yapma böyle üzülüyorum bak dedim. İnanmazsan ekran görüntüsü atayımYok artik sana da mi yurudu? Evlisin ama sen?!
Iste o silme zamanlamasi kritik. Cunku istegi geri cekince bildirimlerden gidiyor.
Acaba ortalama bekleme suresi ne kadar?ya beklerken adam kazayla kabul ederse? Off cok ince hesapli isler bunlar, adam dusurmek bu kadar zor olmamali
Kimmis oben bu konuda uzman degilim ama uzmanlasmis birini taniyorum
Peki nerden anladin evli oldugunu
Yenge konusunu yarin acacam ekran goruntulerini de burdan atmayacagimi söylemiştimUmutsuz ablacim uc gundur bekliyorum ne ekran goruntuleri atildi ne yenge konusunun gelismeleri verildi ablam sen bizi de oyaliyorsun valla biz instagramda takilan o bildigin erkeklerden degiliz bu kadar naz asik usandirdi ben de bu konuya engeli basarim sahsen. Gule gule
pandemiden dolayi ayri takiliyordur onlar, ben evliyim mesela esim sabaha kadar biriyle mesajlassa haberin olmaz, cunku yan odada yatiyor.valla bilemedim ki mesajlara falanda gece gündüz hemen cevap veriyor.
Evli olsa gece rahat mesajlaşamaz ki
Niye ki?pandemiden dolayi ayri takiliyordur onlar, ben evliyim mesela esim sabaha kadar biriyle mesajlassa haberin olmaz, cunku yan odada yatiyor.
kroniğim ben, birde cocuk var birimiz sağlam kaliriz en azindan mantıgıNiye ki?
Biri bana ne oldugunu anlatabilir mikroniğim ben, birde cocuk var birimiz sağlam kaliriz en azindan mantıgı
diyorum ki benim esim sabaha kadar biriyle mesajlassa haberim olmaz, çunku ayri odalarda yatiyoruz pandemiden dolayi.Biri bana ne oldugunu anlatabilir mi
Fransiz kaldim olaya
Haklisinizdiyorum ki benim esim sabaha kadar biriyle mesajlassa haberim olmaz, çunku ayri odalarda yatiyoruz pandemiden dolayi.
sabaha kadar her mesaj atan adami bekar zanneden arkadaşlar ayık olsun boyle ihtimallerde var diyorum
Karisi nasil, afiyettedir insallah.Oglanla konusmaya basladik tekrar
Ay oğlan demesen mi artık şunlara? Sen oğlan dedikçe benim zihnimde parlak parlak ergenliğinin başında gay çocuklar canlanıyor.Oglanla konusmaya basladik tekrar