Ben Nerde Yanlış Yaptım

İnandım ciğerim. Dedim ya sana “oha havadan kız düştü kucağıma verecek (bu tabir için özür dilerim herkesten ama erkek kafasını anlatmanın başka yolu yok) galiba” diye düşünerek kapında bile yatabilirler. Sonra senin potansiyel koca olarak baktığını anlayınca böyle engelleyip fıyarlar.

İnstadan ordan burdan yürüdüğün adamlar seninle ciddi bir ilişki yaşamak için konuşmuyor, kucaklarına düştüğün için konuşuyor.
O mesajin ustune 4 sayfa konuşulmuş, umutsuz da bir suru mesaj yazmış hatta. Tekrar gundeme getirmek istedi zaar :KK70:

Hiç görüşmediniz sanırım, hiç görüşmeden bu kdr ön yargı ve kesin böyle demek düşünmek iyi değil bence, bi görüşüp hareketlerine tavırlarına bakın illa ben hissediyorum diyorsanız e devletinden medeni duruma bakın kesin çözüm

Umutsuz ablacim uc gundur bekliyorum ne ekran goruntuleri atildi ne yenge konusunun gelismeleri verildi ablam sen bizi de oyaliyorsun valla biz instagramda takilan o bildigin erkeklerden degiliz bu kadar naz asik usandirdi ben de bu konuya engeli basarim sahsen. Gule gule 😌😌😌
Yenge konusunu yarin acacam ekran goruntulerini de burdan atmayacagimi söylemiştim

X