- 19 Mayıs 2010
- 1.560
- 4.706
- 333
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Ayy rezil bir konuymuşBENDE KAPILDIM NE YAPIM?
Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve...www.kadinlarkulubu.com
ay bu konu mu yoksa
Evet arkadaşım o konu , konu sahibi birde sanki bu konuda yazdıklarını unutmuş gibi, benim vicdanım rahat falan diye hala konuşuyor, adam bunun için karısından vazgeçmemesi yüzünden ayrılınca da vicdan rahat oluyormuş onu da öğrenmiş olduk.BENDE KAPILDIM NE YAPIM?
Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve...www.kadinlarkulubu.com
ay bu konu mu yoksa
Birde başka birinin konusunda yaptığı yorumlar vardı.BENDE KAPILDIM NE YAPIM?
ay bu konu mu yoksa
Bende kayahandan Allahim neydi gunahim i soyledim vallaBaşlığı görünce orhan gencebay ın ben nerede yanlışşş yaptımmm şarkısı geldi :)
Elos'un saci meshur da ben mi bilmiyorumOooo eloşcumm yoksa saçlarını mı taramadın?
7. sayfada arkadaş konusunu ve yaptığı yorumları attı oku kuzumOlmaz olur mu eski konularına bak
Elosa bak.sen7. sayfada arkadaş konusunu ve yaptığı yorumları attı oku kuzum
Sanmıyorum ya artık milletin ar damarı çatlamış.Acaba bu, sevgilim evli konusu acanlar ayni kisi olabilir mi? Farkli kullanici adlariyla gelip, her gun milleti gicik edip, banlatip sonra da okuyup dalga mi geciliyoruz gibi bi his geldi bana.
Kız yüzü güzele 40 günde doyulur da huyu güzel olana 40 yılda doyulmazmışArkadaş belli ki saçı tarasada dünya güzelide olsa ki sanmıyorum adam baya vurmuş gol olmuş. Tamam bir kadına böyle bir şey denilmesi hoş değil ama sizin için geçerli değil. Bakınız insanlar çekemiyor sizi varın siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?