- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
- Konu Sahibi Eloselos9393
Ay süpersiniz valla.Saçlarını taramayan kadınların ahıdır belki Eloş, olamaz mı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay süpersiniz valla.Saçlarını taramayan kadınların ahıdır belki Eloş, olamaz mı olabilir
Kızlar, ben saclarımı tarıyorum arada maşa bile yapıyorum
Mevzu ne?
Hayırlısı be elos. Demek ki, boylu poslu kadınları seviyor.
Hâlâ lütfetmiş gibi bunu yazabiliyorsanız bence pek te değişmemişsiniz ama başınıza gelince neden diye düşünmezsiniz artıkBenim içim rahat bunu hepiniz okuyunuz lütfen evet evli idi ama adamı ben bıraktım karına dön dedim. Gitti ve döndü. Ben doğru olanı yaptım. Karısını o kadar kötülese idim adamı karısına göndermez her yerden engellemezdim
saç tarama meselesi nedir yahu?Saçlarımı tararım ihmal etmem ben deseydin keşke, aklında şüphe kalmasaydi.
Uuvvvv bu çok sert olduDemek ki seks için daha fazla aşık taklidi yapamadı, çekemedi seni
Bu arkadaşın kriteri yok evli bekar farketmiyor, senin arkadaşlar en azından adam mı değil mi diye bakıyorlardır.ya arkadaş bu adamlarla nerde tanışıyosunuz, çevrem 30 yaş ustu iyi hoş eğitimli bekar kızlarla dolu, çevrede tanışabilmek için bile adam yok diye geziyolar. ki gerçekten onlara kimi yakıştırsam ya sorunlu ya evli çıkıyor. burdaki bazı hanımlar 1 ay önce tanıştım, 4 ay önce başkası vardı, yok o değil ondan öncekiydi diye diye konuşuyorlar bir yıldaki konularından kaç adamdan bahsediyorlar, outlet mağaza gibi bilmediğimiz bir satış yeri varsa boşta olan hoş adamların benim kızçeler de gitsin baksın.
Bu arkadaşın kriteri yok evli bekar farketmiyor, senin arkadaşlar en azından adam mı değil mi diye bakıyorlardır.
Uuvvvv bu çok sert oldu
ama saçını tarıyormuşEvli adamla sevgili olmuş sanırım, o daha sert bence
anam keşke görmeyeydim daha az sinir olurdum en yakın dostu da evli biriyle birlikteymiş diye kendini avutmuş bir de eşinin fotoğraflarını takip ediyormuş.. o olmazsa başkası olurmuş o da metres olmayı kabul etmiş. Allahım cok duygusal..BENDE KAPILDIM NE YAPIM?
Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve...www.kadinlarkulubu.com
ay bu konu mu yoksa