- 4 Mart 2012
- 1.368
- 4.722
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
ama benim görüştüğüm kişi cok ilgili, kendinden cok deger veriyor bana. İstanbul a aşık olmasina ragmen hemen geldi bizim sokagimizda oturuyor şu anda. sen mutsuz olacaksan da çeker giderim diyor..Bende 30 yaşımdayım, öğretmenim, 8 aydır biri vardı bayatımda, bu hafta sonu istemeye gelceklerdi, gecen hafta annemle tanıştılar, annem kesinlikle istemiyorum diye olay cıkardı, baya sorunlar yaşadık, bu süre zarfında ben çocuktan biraz soğudum, zaten çok sevgi ve aşk yoktu içimde kafam iyiece karıştı, en büyük şikayetim ilgisiz, rahat ve işkolik bir tip oluşuydu, en son gecen gün 24 saat boyunca ne mesaj ne de tel acmayınca bende şalterler attı ve bu kadar da olmaz dedim, iki gündğr hiç bir şekilde görüşmüyoruz , iyice soğudum , gayet düzgün bir insan ama bir ömür onla geçer mi hayırrrrrr, insan dünyaya bir kere geliyor, içine sinmiyorsa, gözün kapalı ben bu insanla evlenirim diyemiyorsan , hala aklında soru işaretleri varsa kesinlikle bırak, şu saatten sonra arasa bile cevabım kesinlikle aslaaa olacak
biz burda iyi birini bulamıyoruz bulanlar da böyle bunuyo işte..Önceki actigim konuyu hatirlayanlar vardir. Nisana yakin bir anda korkmustum, sogumustum, sevgimk sorguluyordum.Evlenmekten vazgectim, erkek arkadasimla ara verdik. Bir haftadir o ne yedi ne icti diye agliyorum, o üzülüyor diye kendimi mahvediyorum. ona sarılmayı cok özledim. ama bana olan ilgisi, sevgisini hatırlıyorum, resmen batiyor..yapayalnız kaldi sehirde diye kardesimi yanina yolladim o gün. hem özledim, hem de evlilik cok korkutuyor..annesini aradim anneler günü için oğlumu üzme bir an önce kararını ver dedi mahvoldum, haklı kadın.
Bu kadar iyi biriyle, beni bu kadar seven biriyle de evlenmezsem hiç evlenemem gibi geliyor. ama ona hissettiğim vicdan ki, sevgi mi bilmiyorum. çok kararsizim, cok karisigim..evliligi cok mu büyütüyorum kafamda sizce?
Beni cok sevdigi icin mi bilmiyorum, bana basit biri gibi, cok zeki degil gibi geliyor..ben mi cok sey ariyorum!!
Teşekkür ederim:) peki gerçekten evlenmek istediğini nasıl anladın hazır evli birini bulmuşken benim gibi düşünen, sorayım. Özel değilse anlatır mısın hissettiklerini?
Yok ben daha farkli birsey sordum. Zaten anladigim kadariyla disardan bakilinca mukemmel gorunen biri. Ailen de oyle goruyor dogal olarak. Sen annene ve en yakin arkadasina kendi hislrinden bahsettin mi? Yani burada yazdigin gibi rahatsiz oldugun konulardan bahsettin mi? Saf buldugundan, hareketlerinin battiginda, annesinin sozunden cikmamasindan duydugun rahatsizliktan... Bunlari anlattiktan sonra sana ne tepki veriyorlar?Ailem cok sevdi onu.bu devirde böyle iyi, efendi mantıklı birisi nerde diyorlar. babam cok seviyor annem bayılıyor. zaten 5 apartman ötede ev tuttu evlenince yasayacagiz diyeannem ne pisirse ona da yolluyor arkadaslarim hep olumlu yorum yaptı belliki sadece bana batiyor konusmalari ortamda..cok yakisiyorsunuz, cok karizmatik diyorlar..dualarini eksik etme ne olur, cok ihtiyacım var, cok sagol..
ennn guzeli olmuş çok da güzel olmus.AAllah bozmasin inşallah mutlulugunuzu artirsin. demek ki hic bir hareketi batmamis. Allahim benim de agzimi dilimi bagla hayirlisiysa...Bilmiyorumki aslinda... Yani direk olarak hic sorgulamadim. Mesela konu sahibi surekli arti ve eksi ozelliklerini analiz etmeye calisiyor, bir kagida yaziyor. Ben bunu yapmadim, ihtiyac da duymadim aslinda. Biz tanistiktan cok cok kisa sure sonra o bana hislerini acti. Ilk randevumuzda hoslandim, etkilendim, elini tutmak hosuma gitti, ayrilirken yanagimdan optu cok heyecanlandim. Bir kac ay sonra bana evlenme teklifi etti, hic dusunmeden evet dedim :) Yani su ozelliklerini sevdim de ondan evlenme karari aldim diyemem. Pek yardimci olmadi cevabim farkindayim ama ben de nasil oldugunu pek anlayamadim. Cok hizli oldu zaten :))
Amin canim, insallah senin de karsina sorgulaman gerekmeyen, kafanda soru isaretleri olusturmayan biri cikar. Ben cikacagina da inaniyorum, dogru zamani bekle. Insallah sen benden daha cok mutlu olursun.ennn guzeli olmuş çok da güzel olmus.AAllah bozmasin inşallah mutlulugunuzu artirsin. demek ki hic bir hareketi batmamis. Allahim benim de agzimi dilimi bagla hayirlisiysa...
evet bahsettim. iki ayri görüş var; birincisi biz severek aşık olarak evlendik de ne oldu.dort dörtlük birisi yok onun da hatasi bu olsun diyorlar. gecen gece tartistiklari konulari anlatmaya basliyorlar.Yok ben daha farkli birsey sordum. Zaten anladigim kadariyla disardan bakilinca mukemmel gorunen biri. Ailen de oyle goruyor dogal olarak. Sen annene ve en yakin arkadasina kendi hislrinden bahsettin mi? Yani burada yazdigin gibi rahatsiz oldugun konulardan bahsettin mi? Saf buldugundan, hareketlerinin battiginda, annesinin sozunden cikmamasindan duydugun rahatsizliktan... Bunlari anlattiktan sonra sana ne tepki veriyorlar?
Bilmiyorum, benim bir arkadasim bunlari soylese, ben ona "amaan canim bulup da bunma, rahat mi batti?" asla diyemem.
bana basit biri gibi, cok zeki degil gibi geliyor
30 yasinda kim ordinaryus olmus? Su an olmasi icin cok erken ama bakarsin olur.Doktora ogrencisiymis konu sahibi.Niye sen ordinaryüs müsün ?
30 yasinda kim ordinaryus olmus? Su an olmasi icin cok erken ama bakarsin olur.Doktora ogrencisiymis konu sahibi.
Off gercekten cok zor... Psikolaga gitme sebebin sadece bu konu degildir herhalde? Ilac kullaniyor musun?evet bahsettim. iki ayri görüş var; birincisi biz severek aşık olarak evlendik de ne oldu.dort dörtlük birisi yok onun da hatasi bu olsun diyorlar. gecen gece tartistiklari konulari anlatmaya basliyorlar.
ikinci kısım; simdiden bunlar batiyorsa sevmiyorsun hemen ayril diyor, ama gören insanlar da hic senin dedigin gibi degil diyor. psikologa bile geldi benimle kirmadi psikologum ne derse begenirsiniz ; ben bu adamla evlenirim 1 saatte gordugum kadariyla harika birisi. bahsettiginle alakası yok dedideliricem
Anladım anladım:) maşallah:)) darısı başıma o hislerin.. peki o hisler geçti mi? Pişmanlık var mı?Bilmiyorumki aslinda... Yani direk olarak hic sorgulamadim. Mesela konu sahibi surekli arti ve eksi ozelliklerini analiz etmeye calisiyor, bir kagida yaziyor. Ben bunu yapmadim, ihtiyac da duymadim aslinda. Biz tanistiktan cok cok kisa sure sonra o bana hislerini acti. Ilk randevumuzda hoslandim, etkilendim, elini tutmak hosuma gitti, ayrilirken yanagimdan optu cok heyecanlandim. Bir kac ay sonra bana evlenme teklifi etti, hic dusunmeden evet dedim :) Yani su ozelliklerini sevdim de ondan evlenme karari aldim diyemem. Pek yardimci olmadi cevabim farkindayim ama ben de nasil oldugunu pek anlayamadim. Cok hizli oldu zaten :))
Yok hic pisman olmadim cok sukur. Hislerim de gecmedi... Ama hayat bu, gun gelir Allah korusun hersey de bitebilir. Bu ihtimal maalesef herkes icin gecerli.Anladım anladım:) maşallah:)) darısı başıma o hislerin.. peki o hisler geçti mi? Pişmanlık var mı?
inanın duygularımi ifade etmekte zorlandigim için dedim. yanlis bir ifade olmus olabilir baskasi ona basit dese kaldiramam ama buraya yazarken cok zorlandim..nnasil ifade edecegimi bilemedim. Galatasaray konusunda uzman meselaBaşka bir insana basit birisi demek ne oluyor ya.
Ahahhaahhahajahahajajajajajajajajajahhaahbajaahhaah uzman demekinanın duygularımi ifade etmekte zorlandigim için dedim. yanlis bir ifade olmus olabilir baskasi ona basit dese kaldiramam ama buraya yazarken cok zorlandim..nnasil ifade edecegimi bilemedim. Galatasaray konusunda uzman mesela
bunlari burada paylasmak cok zor ama iliskim olmadi kimseyle ve onunla yani bakireyim, önem veriyorum o konuya ama sarilmak, opusmek onunla cok güzel. hatta el ele değil sarilarak yürümek istiyorum onunla..Off gercekten cok zor... Psikolaga gitme sebebin sadece bu konu degildir herhalde? Ilac kullaniyor musun?
Onu anladigim kadariyla insan olarak seviyorsun. biliyorum biraz ozel ama, hic opustunuz mu ya da cinsel bir yakinlasmaniz oldu mu? Ya da onunla bunlari arzuluyor musun? Bunlar yoksa zaten iskenceye doner o evlilik...
Nasil, ilaci doktora danismadan mi biraktin yani? Doktor dozunu dusurerek zamanla biraktiriyor, kendi kendine boyle bisey yapmamissindir umarim?bunlari burada paylasmak cok zor ama iliskim olmadi kimseyle ve onunla yani bakireyim, önem veriyorum o konuya ama sarilmak, opusmek onunla cok güzel. hatta el ele değil sarilarak yürümek istiyorum onunla..
psikologa 7 yıldır araliklarla gidiyorum. normal insanlara göre fazla kaygili ve kuruntuluyum yani anksiyete hastasiyim. 3 yildir ilaç kullanıyorum. Anksiyete panikataga cevirdi ara sira kriz geçiriyorumcok sukur onunla oldum olali hic atak gelmedi bugün haric. ve sayesinde ilaci biraktim cok sefkatli birisi şaka gibi ama biraktirdi bana ililaci.ancak beni mutsuz eden bütün hormonlarim zirveye ulaştı cok pismanim ilaci biraktigima..
zaten dusunmemek icin iki üniversite okudum, yüksek lisans yapyaptim.sirnakta 5 yil calistim.simdi doktora yapıyorum. benim dusunmemem gerek yani. .
yo danışıntim tabi.1 ay icinde atak gecirmezsen ve iyi hissediyorsan yarim yarim ve son olarak şurup la birak dedi. kontrollere de gittim ve biraktim cok şükür. ama seretonin hormonumun dusecegini bir süre cok mutsuz olacagimi ssoyledi.ben de yanimda destek olacak biri var dedim ve evlenirsem seneye cocuk olur dusuncesiyle birakmak istediğimi soyledim.peki dedi..ne hayallerim vardi neler yasiyorum..ne oldu anlamadim ki..Nasil, ilaci doktora danismadan mi biraktin yani? Doktor dozunu dusurerek zamanla biraktiriyor, kendi kendine boyle bisey yapmamissindir umarim?
yo danışıntim tabi.1 ay icinde atak gecirmezsen ve iyi hissediyorsan yarim yarim ve son olarak şurup la birak dedi. kontrollere de gittim ve biraktim cok şükür. ama seretonin hormonumun dusecegini bir süre cok mutsuz olacagimi ssoyledi.ben de yanimda destek olacak biri var dedim ve evlenirsem seneye cocuk olur dusuncesiyle birakmak istediğimi soyledim.peki dedi..ne hayallerim vardi neler yasiyorum..ne oldu anlamadim ki..