ben neden böyleyim? ara verdik..

Belki de hormonlarindaki degisim yuzunden boyle hissediyorsundur, pek dogru bir zaman degilmis bence ilaci birakmak icin ya... Yazdiklarindan anladigim kadariyla sen de kendinden pek emin degilsin. Ilaci birakana kadarki birlikteliginizde de sana bazi hareketleri batiyor muydu?
Hayır hiç batmiyordu. hatta o dönem ben deli gibi ceyiz aldim, gerci 1 ay gorusmustuk o zaman ama bütün evi ceyiz kolisiyle doldurdum..
işte onu sorguluyorum acaba ilactan mi bu kadar takiyorum yoksa gorustukce yüzyüze tanımaya baslayip sogudum mu..kesinlikle kendinden emin değilim., ettigim dualarda hep onun özellikleri vardi batan kısımları haric hep beni seveni istedim bizim sokagimizda otursun diye yalvardim AAllah a çünkü annem artik felç gecirme tehlikesiyle yasayacak, burcuna kadar istedigimi verdi Allah. ama içim paramparca..ttamam diyemiyorum, git hiç diyemiyorum :KK43:(

Hayır hiç batmiyordu. hatta o dönem ben deli gibi ceyiz aldim, gerci 1 ay gorusmustuk o zaman ama bütün evi ceyiz kolisiyle doldurdum..
işte onu sorguluyorum acaba ilactan mi bu kadar takiyorum yoksa gorustukce yüzyüze tanımaya baslayip sogudum mu..kesinlikle kendinden emin değilim., ettigim dualarda hep onun özellikleri vardi batan kısımları haric hep beni seveni istedim bizim sokagimizda otursun diye yalvardim AAllah a çünkü annem artik felç gecirme tehlikesiyle yasayacak, burcuna kadar istedigimi verdi Allah. ama içim paramparca..ttamam diyemiyorum, git hiç diyemiyorum :KK43:(
Canim ilk basta yuzyuze cok gorusmemis olsaniz da, telefonda falan gorusmussunuzdur. Ozaman da dikkatini cekerdi, konusmalari sana batardi diye dusunuyorum su an. gercekten dusuncelerinin degismesinde ilacin etkisi olabilir. bence en guvendigin arkadasina sana batan hareketlerini daha spesifik orneklerle detaylarina kadar anlat. mesela x kisi bunu yapti nisanlim soyle tepki verdi gibi. Su an cok saglikli dusunemedigin bir donemde olabilirsin... Su an ben de illa ayril diyemiyorum. Insallah en dogru karari verirsin canim, hakkinda hayirlisi olsun.

Canim ilk basta yuzyuze cok gorusmemis olsaniz da, telefonda falan gorusmussunuzdur. Ozaman da dikkatini cekerdi, konusmalari sana batardi diye dusunuyorum su an. gercekten dusuncelerinin degismesinde ilacin etkisi olabilir. bence en guvendigin arkadasina sana batan hareketlerini daha spesifik orneklerle detaylarina kadar anlat. mesela x kisi bunu yapti nisanlim soyle tepki verdi gibi. Su an cok saglikli dusunemedigin bir donemde olabilirsin... Su an ben de illa ayril diyemiyorum. Insallah en dogru karari verirsin canim, hakkinda hayirlisi olsun.
çok teşekkür ederim gerçekten. derdimi derdiniz gibi dinlediniz yol gosteriyorsunuz.Allah razı olsun sizden. doğru söylüyorsunuz örnekleri somut bi sekilde yazip garip mi ben mi abartiyorum soracağım bir arkadasima. onu deneyecegim. çok sağolun, her şey için çok. ggüzel kalbiniz hiç uzulmesin inşallah.

Size cevap yazdim ancak alintilayamadim yukarıda :KK43:(

canım bu forumda o hakaret edenleri tınlamamaktan başka care yok herkes ust perdeden konusuyor.
geçmişte coook derin telepatik sinerji olusturacak kadar aşık olmus biriyim ve sana sunu derim aşk bir perde gibi renkli bir perde. Hayatında bir renk istersin tabii ki ama o kişiyle evlenirsin her gecen günün güneşi soldurup perdeyi ortadan kaldırdığında yahut aniden bir olay olup o perde düştüğünde senin görmediğin şeyler görülür olur ve işte o zman hayata dair daha gerçek daha mantıklı durgulara gelir sıra ki bunlardan en en önemlisi güvendir. Güven varsa aile olunur. Şunu düşün kendi anne baban onlara karsı aslında en dipdeki duyguyn da güven değil mi? işte bu sağlam duygulara yönel onları irdele ben ce
Hee tabii ten uyumu da önemli yani dokunabileceğin teni tenindeyken saatler geirebileceğin kimyası olan biri olmalı bu da irdelenecek bir şey değil zaten. ya vardır ya da yoktur. :KK66:

canım bu forumda o hakaret edenleri tınlamamaktan başka care yok herkes ust perdeden konusuyor.
geçmişte coook derin telepatik sinerji olusturacak kadar aşık olmus biriyim ve sana sunu derim aşk bir perde gibi renkli bir perde. Hayatında bir renk istersin tabii ki ama o kişiyle evlenirsin her gecen günün güneşi soldurup perdeyi ortadan kaldırdığında yahut aniden bir olay olup o perde düştüğünde senin görmediğin şeyler görülür olur ve işte o zman hayata dair daha gerçek daha mantıklı durgulara gelir sıra ki bunlardan en en önemlisi güvendir. Güven varsa aile olunur. Şunu düşün kendi anne baban onlara karsı aslında en dipdeki duyguyn da güven değil mi? işte bu sağlam duygulara yönel onları irdele ben ce
Hee tabii ten uyumu da önemli yani dokunabileceğin teni tenindeyken saatler geirebileceğin kimyası olan biri olmalı bu da irdelenecek bir şey değil zaten. ya vardır ya da yoktur. :KK66:
ona cok güveniyorum. benim icin kisa zamanda cok sey yapti, sözle degil gercek anlamda. ten uyumu da var diye düşünüyorum çünkü ona sarılmak, koklamak
ona cok güveniyorum. benim icin kısa zamanda cok sey yapti, sözle kalmadi gercekten yapti. cok güvenilir birisi..ten uyumu vardır diye düşünüyorum çünkü ona sarilmak, kokusunu duymak cok hosuma gidiyor. güven ve bu olduktan sonra gerisi gelir diyorsunuz anladigim kadariyla :KK66: cok tesekkur ederim

ona cok güveniyorum. benim icin kisa zamanda cok sey yapti, sözle degil gercek anlamda. ten uyumu da var diye düşünüyorum çünkü ona sarılmak, koklamak

ona cok güveniyorum. benim icin kısa zamanda cok sey yapti, sözle kalmadi gercekten yapti. cok güvenilir birisi..ten uyumu vardır diye düşünüyorum çünkü ona sarilmak, kokusunu duymak cok hosuma gidiyor. güven ve bu olduktan sonra gerisi gelir diyorsunuz anladigim kadariyla :KK66: cok tesekkur ederim
aaynen öyle :KK25:

Coktan ettim ve daha da edicem. ben de başak burcuyum bu arada :) Allah ne istiyorsaniz gonlunuze göre versin en guzelinden inşallah. en dar vaktinizde Hızır gibi yetissin!

Dün yorum yazarken de aklıma gelmişti başak burcu olabileceğiniz,çünkü ben de öyleyim. Ben de aynı duyguları yaşadım değişik zamanlarda. Beni de biri yalnız bıraksın düşünmek için bir odaya gireyim, odaya girerken o adama aşıksam çıkınca soğumuş bile olabilirim. En çok bu huyumu sevmem. Ders çalışmayı düşünmemek için seçtiğim doğrudur. Tüm konuda yazanları okudum, hatta ilk başta ilaç kullandığınızı bilmediğimden kendinizi de onu da özgür bırakın dedim. Ama ilaçların yan etkisi ile böyle düşünüyor olabileceğiniz de büyük bir ihtimal. Lütfen kimseye danışmadan onunla geçirdiğiniz vakitlere göre yorumlayın ilişkinizi. Annenizin, psikologunuzun, bizim ideal erkeğimiz ile sizinki farklı olabilir. Beraber dolu dolu bir gün geçirmeniz mümkün mü? Bu evlilik muhabbetini açmadan havadan sudan konuşma dolu mesela. Ailenizin karşı çıkmayacağını düşünsem beraber tatile gidin derdim ama sanırım bu mümkün değil.

Dün yorum yazarken de aklıma gelmişti başak burcu olabileceğiniz,çünkü ben de öyleyim. Ben de aynı duyguları yaşadım değişik zamanlarda. Beni de biri yalnız bıraksın düşünmek için bir odaya gireyim, odaya girerken o adama aşıksam çıkınca soğumuş bile olabilirim. En çok bu huyumu sevmem. Ders çalışmayı düşünmemek için seçtiğim doğrudur. Tüm konuda yazanları okudum, hatta ilk başta ilaç kullandığınızı bilmediğimden kendinizi de onu da özgür bırakın dedim. Ama ilaçların yan etkisi ile böyle düşünüyor olabileceğiniz de büyük bir ihtimal. Lütfen kimseye danışmadan onunla geçirdiğiniz vakitlere göre yorumlayın ilişkinizi. Annenizin, psikologunuzun, bizim ideal erkeğimiz ile sizinki farklı olabilir. Beraber dolu dolu bir gün geçirmeniz mümkün mü? Bu evlilik muhabbetini açmadan havadan sudan konuşma dolu mesela. Ailenizin karşı çıkmayacağını düşünsem beraber tatile gidin derdim ama sanırım bu mümkün değil.
beraber evlilik konusmadan 20 gün gecirdik istanbulda ben orada karar verdim evlenecegime..cok erken karar verdim nasil oldu anlamadım asik olmadigimi biliyordum ama ne bileyim zaman güzel geciyordu.. hata ettim. simdi aileler işin içinde onunla bir ay burada gezdik tozduk evinde oturduk ben cok kotu olmaya basladim..eevlilik fikri, ömürlük adamin bu olamayacagi fikri hep icimde yara gibi kanadı. herkesin bir karar beklemesi..
ama sizin soylediginizi şöyle denemeyi düşünüyorum. ailelere bitti diyip devam edebilirsek o konudan bagimsiz onu taniyabilirim.. yanında sıkılmıyorum, ortalama yani...gelecegi düşününce sıkıntı basıyor içimi. .

Psikolog um da aynı şeyi söyledi ilerde arayacagin huzur dedi. peki sizce yeterli mi huzur, sahiplenme..duygusal seyler ardindan gelir mi? belki de ben fazla şey arıyorum diyorum bazen. ama burada o kadar farkli fikirler var ki..ddonanımlı bulmadigin biriyle asla evlenme doyen de var huzurdan ötesi yok diyende...eEvli insanlardan fikir alayim hic yasamadim diyorum. .hakaret eden de var ama..

Ya af edersiniz de bunun neresinde huzur var ki?
Kasina gozune bakip karsilikli oturmayla omur mu gecer?

İnsan sohbet edemedigi, ya hu birakin ufkunuzu genisletmeyi, cozum onerisi bile sunamayan, annesinin eteginden ayrilmayan ve surekli yonlendirdigim ya da belki de o yonlendirmenin surekli annesinde kaldigi bir evliligi (!) n'apayim ben?

Hayati paylasmak icin yapilir evlilik, bir insanin sorumlulugunu almak icin degil.
Eger boyle bir adamla evlenirseniz o size sadece kiz arkadas olacak.

Bir de oyle bir konu aciyorsunuz ki insanlar simariklik saniyor.
Oysa rahatsiz oldugunuz her seyi kisaca anlatmalisiniz.

Ya af edersiniz de bunun neresinde huzur var ki?
Kasina gozune bakip karsilikli oturmayla omur mu gecer?

İnsan sohbet edemedigi, ya hu birakin ufkunuzu genisletmeyi, cozum onerisi bile sunamayan, annesinin eteginden ayrilmayan ve surekli yonlendirdigim ya da belki de o yonlendirmenin surekli annesinde kaldigi bir evliligi (!) n'apayim ben?

Hayati paylasmak icin yapilir evlilik, bir insanin sorumlulugunu almak icin degil.
Eger boyle bir adamla evlenirseniz o size sadece kiz arkadas olacak.

Bir de oyle bir konu aciyorsunuz ki insanlar simariklik saniyor.
Oysa rahatsiz oldugunuz her seyi kisaca anlatmalisiniz.
Sizin açtığınız konuyu okudum, aynı şeyler!! inanin o hisleri hissediyorum. o gücü hissedemiyorum, cekingen baskasina asla Hayır diyemiyor. saatlerce onu lafa tutan tamirciyi sıkılarak dinliyor..ssaygım gidiyor iste. anlamissinizdir beni..esinize hissettikleriniz gibi hislerim, saf ve cocuksu buluyorum. yoksa benden cok muzik bilgisi siyaset bilgisi vardir

Sizin açtığınız konuyu okudum, aynı şeyler!! inanin o hisleri hissediyorum. o gücü hissedemiyorum, cekingen baskasina asla Hayır diyemiyor. saatlerce onu lafa tutan tamirciyi sıkılarak dinliyor..ssaygım gidiyor iste. anlamissinizdir beni..esinize hissettikleriniz gibi hislerim, saf ve cocuksu buluyorum. yoksa benden cok muzik bilgisi siyaset bilgisi vardir

Ben sizin anlattiklariniza gore esimle arasinda fark buluyorum sozlunuzun.

Esim benim ailemi reddedemiyordu.
Mesela dedemleri bile pazara goturen, gezdirip getiren esimdi.
Butun amcalarim, dayilarim oturmasina ragmen.

Cunku yakin oturuyoruz, senin huzursuz olmani istemiyorum, diyordu.
Hem mutlu oluyorum hem mutlu ediyorum Allah rizasi icin, diyordu.

Su an oyle bir problemim yok cunku esimin bocalamasi gecti, cunku onceden de boyle degildi ve ben de nicin yaptigini anladim ama inanir misiniz sadece o tavir bile o gunlerde beni bogmustu.

Ustelik, kimsenin yonlendirmesine gitmez.
Kendince benim icin idare ettigi seyler var sadece.

Ailesine hicbir seyi anlatmaz.
Annesi de direktif vermez.

Yanlis anlasilmak istemem.
Esimi ovmek degil de sizin daha kapsamli dudunmenize yardimci olmak isterim.
Cunku dedigim gibi hislerinizi anliyorum.
Ve boyle birini es olarak tercih etmezdim, diye dusunuyorum.

Esim bana bunlari anlatamasa ozguvensiz ve pasif oldugu icin yapsaydi, onu da istemezdim.

Sizin sunu dusunmeniz gerek.
Hakikaten insani yonu agir bastigi icin mi boyle yapiyor yoksa miy miy bir insan mi?

Ben sizin anlattiklariniza gore esimle arasinda fark buluyorum sozlunuzun.

Esim benim ailemi reddedemiyordu.
Mesela dedemleri bile pazara goturen, gezdirip getiren esimdi.
Butun amcalarim, dayilarim oturmasina ragmen.

Cunku yakin oturuyoruz, senin huzursuz olmani istemiyorum, diyordu.
Hem mutlu oluyorum hem mutlu ediyorum Allah rizasi icin, diyordu.

Su an oyle bir problemim yok cunku esimin bocalamasi gecti, cunku onceden de boyle degildi ve ben de nicin yaptigini anladim ama inanir misiniz sadece o tavir bile o gunlerde beni bogmustu.

Ustelik, kimsenin yonlendirmesine gitmez.
Kendince benim icin idare ettigi seyler var sadece.

Ailesine hicbir seyi anlatmaz.
Annesi de direktif vermez.

Yanlis anlasilmak istemem.
Esimi ovmek degil de sizin daha kapsamli dudunmenize yardimci olmak isterim.
Cunku dedigim gibi hislerinizi anliyorum.
Ve boyle birini es olarak tercih etmezdim, diye dusunuyorum.

Esim bana bunlari anlatamasa ozguvensiz ve pasif oldugu icin yapsaydi, onu da istemezdim.

Sizin sunu dusunmeniz gerek.
Hakikaten insani yonu agir bastigi icin mi boyle yapiyor yoksa miy miy bir insan mi?
ne zaman ona neden adama bunu demedin, neden basindan savmadin, neden bana cevap vermiyorsun kavga sirasinda sadece sigara iciyorsun desem; insanları kiramam ben bu böyle, kimseyi incitemem diyor. zaten Günaydın derken bile birine gormeniz lazim nasol gülerek söylüyor. .bben daha kendinden emin duruşu olsun istiyorum ne gerek var ya ben böyle cok mutluyum kabalasamam diyor..:KK43:
ailemi ailesi gibi sahiplendi, annem felç geçirdiğinde kardesimden cok bakti ona..kime olsa yapar biliyorum. .ama bu kadar iyi olmasi beni heyecanlandiramiyor, bi kere de bana sus desin ne bileyim birine bir tepki koysun yok!!

ne zaman ona neden adama bunu demedin, neden basindan savmadin, neden bana cevap vermiyorsun kavga sirasinda sadece sigara iciyorsun desem; insanları kiramam ben bu böyle, kimseyi incitemem diyor. zaten Günaydın derken bile birine gormeniz lazim nasol gülerek söylüyor. .bben daha kendinden emin duruşu olsun istiyorum ne gerek var ya ben böyle cok mutluyum kabalasamam diyor..:KK43:
ailemi ailesi gibi sahiplendi, annem felç geçirdiğinde kardesimden cok bakti ona..kime olsa yapar biliyorum. .ama bu kadar iyi olmasi beni heyecanlandiramiyor, bi kere de bana sus desin ne bileyim birine bir tepki koysun yok!!

:)
Gülümsedim çünkü bu cevaplar benim de eşimden duyduğum cevaplar.
Fakat bence bu bizim yanlış düşüncelerimizden kaynaklanıyor.

Mesela neden illa bir tepki koyarak (!) ''erkek'' olmasını bekliyoruz?
Bizim insanları kırmamak için idare ettiğimiz şeyler yok mu?
Bakın, siz de kırmamak için şu an çokça düşünüyorsunuz.
Bu, sizin pasif olduğunuz anlamına mı gelir?

Mesela o tamircinin muhabbetini çekecek olan siz olsaydınız, siz nasıl bir yol izlerdiniz?
Ondan nasıl bir tepki bekle(r)diniz?

Ayrıca kır demiyorum ama istemediğin bir şeyi de yapma, diyerek konuşabilirsiniz.
Ama bilin ki O'nun yapısı bu.
Sizin kafanızdaki ''tepki koysun'' erkeği ya zamanla gelişir ya da hiç gelişmeyebilir.
Önemli olan O'nu böyle kabul edebiliyor musunuz?

Size bir tepki vermemesi de değişmeyecek.
Mesela ben eşimle tartışamam ya da tartışan benimdir.
O, sadece susar, hak verirse hak verir o an.
Hak vermeyecekse ben sakinleştikten sonra, kırmadan,
Seni kırmak istemedim tartışırken, bu yüzden müdahale etmedim ama yaptığın hoş değildi, minvalinde cümleler kurar.
Özür dilerim ben de.
Çünkü onun sakin ve anlayışlı tavrı beni utandırır zaten.

Ben bir süre bu müthiş iletişme yeteneğine de karşı çıktım eşimin.
Neden cevap vermiyorsun, neden tartışmıyorsun, diye.
Oysa makul bir insanın yapacağı budur.

Ama bizim alıştığımız bu değildi.
Etraftan gördüğümüz/kafamızdaki bu değildi.
Oysa doğrusu buymuş aslında.
Zaman sonra fark ediyor insan.

Benim hoşuma gitmeyen ve sizin için irdelediğim tek şey sözlünüzün her şeyi annesine anlatması.
Bu, hoş değil işte.

:)
Gülümsedim çünkü bu cevaplar benim de eşimden duyduğum cevaplar.
Fakat bence bu bizim yanlış düşüncelerimizden kaynaklanıyor.

Mesela neden illa bir tepki koyarak (!) ''erkek'' olmasını bekliyoruz?
Bizim insanları kırmamak için idare ettiğimiz şeyler yok mu?
Bakın, siz de kırmamak için şu an çokça düşünüyorsunuz.
Bu, sizin pasif olduğunuz anlamına mı gelir?

Mesela o tamircinin muhabbetini çekecek olan siz olsaydınız, siz nasıl bir yol izlerdiniz?
Ondan nasıl bir tepki bekle(r)diniz?

Ayrıca kır demiyorum ama istemediğin bir şeyi de yapma, diyerek konuşabilirsiniz.
Ama bilin ki O'nun yapısı bu.
Sizin kafanızdaki ''tepki koysun'' erkeği ya zamanla gelişir ya da hiç gelişmeyebilir.
Önemli olan O'nu böyle kabul edebiliyor musunuz?

Size bir tepki vermemesi de değişmeyecek.
Mesela ben eşimle tartışamam ya da tartışan benimdir.
O, sadece susar, hak verirse hak verir o an.
Hak vermeyecekse ben sakinleştikten sonra, kırmadan,
Seni kırmak istemedim tartışırken, bu yüzden müdahale etmedim ama yaptığın hoş değildi, minvalinde cümleler kurar.
Özür dilerim ben de.
Çünkü onun sakin ve anlayışlı tavrı beni utandırır zaten.

Ben bir süre bu müthiş iletişme yeteneğine de karşı çıktım eşimin.
Neden cevap vermiyorsun, neden tartışmıyorsun, diye.
Oysa makul bir insanın yapacağı budur.

Ama bizim alıştığımız bu değildi.
Etraftan gördüğümüz/kafamızdaki bu değildi.
Oysa doğrusu buymuş aslında.
Zaman sonra fark ediyor insan.

Benim hoşuma gitmeyen ve sizin için irdelediğim tek şey sözlünüzün her şeyi annesine anlatması.
Bu, hoş değil işte.
bir sey sormak istiyorum. siz eşinizin bu ozelliklerini severek mi evlendiniz, yoksa aşk evliligi mi yaptiniz?

bir sey sormak istiyorum. siz eşinizin bu ozelliklerini severek mi evlendiniz, yoksa aşk evliligi mi yaptiniz?

Ben eşimi ilk defa gördüğümde ac-cay-yip :) ısındım.
O beni biliyormuş zaten, şehir dışına çıkmıştım, karşılaştık(!) :).

8 ay arkadaşlık ettik.
Sonra açıldı, kabul ettim.
5-6 seneden beri hayatımda 2 senelik evliyim.

Elbette bunca sene tanıdım O'nu.
Kimseyi kıramadığını, sakin bir yapısı olduğunu, beni kırmamak için sustuğunu, kararsız olduğunu, hepsini biliyordum.
İsteyerek evlendim.

Evliliğin ilk dönemlerinde eşimin üzerine çok gittim.
Heeer şeyi batıyordu.
Sabah kalkar kalkmaz surat asıyordum, tartışma yaratıyordum ya, bu kadar saçmalamıştım.

Ancak artık o da sinirli, somurtkan birine dönüşmüştü benim yüzümden.
Al dedim kendime, istediğin buydu.
Tepki versin bana, dediğin buydu.
Hatta bunun için bir konu da açmıştım.
Sonra ne varsa konuştuk.
Ben düzelince düzeldi o da.

Biraz benim bakış açım değişti -çünkü ben hakikaten saplantılı, kaprisli, fevri, kararsız ve sorunları abartılı yaşayan biriyim- biraz da eşim değişti, olgunlaştık.

Allah size de hayırlı kararlar almanızı, hayırlı eşe sahip olmanızı nasip etsin.

Ben eşimi ilk defa gördüğümde ac-cay-yip :) ısındım.
O beni biliyormuş zaten, şehir dışına çıkmıştım, karşılaştık(!) :).

8 ay arkadaşlık ettik.
Sonra açıldı, kabul ettim.
5-6 seneden beri hayatımda 2 senelik evliyim.

Elbette bunca sene tanıdım O'nu.
Kimseyi kıramadığını, sakin bir yapısı olduğunu, beni kırmamak için sustuğunu, kararsız olduğunu, hepsini biliyordum.
İsteyerek evlendim.

Evliliğin ilk dönemlerinde eşimin üzerine çok gittim.
Heeer şeyi batıyordu.
Sabah kalkar kalkmaz surat asıyordum, tartışma yaratıyordum ya, bu kadar saçmalamıştım.

Ancak artık o da sinirli, somurtkan birine dönüşmüştü benim yüzümden.
Al dedim kendime, istediğin buydu.
Tepki versin bana, dediğin buydu.
Hatta bunun için bir konu da açmıştım.
Sonra ne varsa konuştuk.
Ben düzelince düzeldi o da.

Biraz benim bakış açım değişti -çünkü ben hakikaten saplantılı, kaprisli, fevri, kararsız ve sorunları abartılı yaşayan biriyim- biraz da eşim değişti, olgunlaştık.

Allah size de hayırlı kararlar almanızı, hayırlı eşe sahip olmanızı nasip etsin.
Aynen öyle bütün hareketleri batıyor sanki, hep tartisma çıkarıyorum. umarım ben de sizin gibi sevgimden emin olup bu huylarini kabulleririm. cok sagolun mutluluklar diliyorum size

X