• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman mutlu olucam??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
30
Merhaba buradaki yorumları uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok mantıklı insanlar var teşekkür ederim hepinize gerçekten iyi geliyor. Şimdi ben 24 yaşında yeni üniversite den mezun oldum evde oturuyorum bununda etkisi olacak ki artık hayatımda güzel şeyler olsun istiyorum işim yok atanma şansım çok düşük ve asıl ben sürekli mutsuz eden konu şu bu yaşıma kadar ilk sevgilim 17 yaşında oldu 1 yıl falan sürdü sonra ben istemedim ayrıldım hadi o çocukluktu anlamadım bi şey ama ondan sonra defalarca flörtüm oldu sevgili olduğum oldu ama hiç böyle karşılıklı sevip sevildiğim bi ilişkim olmadı ya ben çok üzdüm ya da onlar beni çok üzdü. Çünkü benim sevdiklerim beni sevmedi beni sevenleri ben sevmedim. Artık evdeyim bi sosyal hayatımda yok çevremde insanlar var ama etkilendiğim istediğim kişiler değil kesinlikle benim de hem mantığıma hem gönlüme uygun biriisi olacak mı? Evde kalıcam galiba bu beni çok düşündürüyor artık. Sanki herkes bulmuş da ben kalmışım gibi hissediyorum

İlk ilişkisinde hayatının aşkını bulan insan zaten çok az. Daha 24 yaşında, gencecik bir insansın. Karşına kim bilir kimler çıkacak? Aşkı bulmanın yaşı yok. Bu konuda umutsuzluğa kapılmana gerek de yok. Bence şuan durgun bir hayat yaşadığın için bunlar kafana daha çok takılıyor. Atanma şansın azsa, sen de başka işler bak. Branşın ne bilmiyorum ama evde oturacağına, büyük küçük demeden bir iş bul ve çalış. Hem sosyalleşmek, hem para kazanmak, hem de evin dört duvarı arasından çıkmak sana ilaç gibi gelir. Ayrıca bu dünyadaki tek yalnız insan sen değilsin. Bir yerlerde iyi bir adam da seninle aynı şeyleri düşünüyor, hayatını geçireceği insanı bekliyor. Er ya da geç karşılaşacaksınız. Ama o adam aynı zamanda kendi hayatını yaşamaya, kendi için bir şeyler yapmaya devam da ediyor. Sen de et. Hayattaki tek mutluluk kaynağı bir eş değil neticede, onları keşfetmeye bak. :KK66:

Ya cümlelerini okurken içim huzur dolup tebessüm ettim gerçekten bi piskologa gitsem böyle rahatlayamam heralde haklısınız biraz aceleci davranıyor gibiyim ama sanki benim sevdiğim insanlar beni sevmez ben istediğim gibi birisini bulamazmışım gibi geliyor ha gözüm yüksek değil yanlış anlaşılmasın ama sadece sevgilim $sevdiğim insanla evlenmek istiyorum buna da inanmıyorum bi türlü maalesef

Ya cümlelerini okurken içim huzur dolup tebessüm ettim gerçekten bi piskologa gitsem böyle rahatlayamam heralde haklısınız biraz aceleci davranıyor gibiyim ama sanki benim sevdiğim insanlar beni sevmez ben istediğim gibi birisini bulamazmışım gibi geliyor ha gözüm yüksek değil yanlış anlaşılmasın ama sadece sevgilim $sevdiğim insanla evlenmek istiyorum buna da inanmıyorum bi türlü maalesef
O kadar ani oluyorkı ben umıtsız vaka olarwk bakardım kendıme bu ısler anıden oluyor bunu dusunerek yasama

Herkes evlenmek zorunda değil . Üremek niyetiyle istiyorsan da doğru insanı bulmak için acele etme .zamanı gelince herseyin en güzeli oluyor . Ne zaman işe acele karışsa bir pürüz çıkıyor .flört ede ede çürük elmaları temizleyip, sağlam yarını bulacaksın .boşver hayat güzel ,eğlen coş :KK53:

Herkes evlenmek zorunda değil . Üremek niyetiyle istiyorsan da doğru insanı bulmak için acele etme .zamanı gelince herseyin en güzeli oluyor . Ne zaman işe acele karışsa bir pürüz çıkıyor .flört ede ede çürük elmaları temizleyip, sağlam yarını bulacaksın .boşver hayat güzel ,eğlen coş :KK53:
Çok doğru son bir yılda tam 3 ayrı kişiyle tanıştım ve 3 üde olmadı çok yıprandım farklı sebeplerle olmadı ama artık inancım kalmadı bakıyorum insanlar seviyor seviliyor bende hep bi pürüz hep bi hayal kırıklığı insan tanımaktan yoruldum bazen diyorum bırak ya olmak zorunda değil hayatta mutlu olacak bir sürü nedenin var şart mı aşk olması böyke düşünmek iyi geliyor ama çevre baskısı malum hafiften korkmaya başladım

Yerinizde olsam, 24 yaşındayım, yeni mezun oldum, atanma ihtimalim düşük, ayaklarım yere basması için ne yapmalıyım diye düşünürdüm..
Kendime bu noktada da kızıyorum hayatımı kaçırıyor olabilirim buu zamanlarımı bir daha bulamayacak olabilirim diye sanki bi ihtiyaç gibi algılıyorum bu sıra yaşadıklarımdan sa dolayı kendimi bu konularda biraz soyutlamaya eğitimim için bi şeyler yapmaya karar verdim uğraşıyorum da boş durmuyorum ama bunları düşünmek flört ettiklerimi kafama takmak zamanımı verimli kullanmama engel hemde çok büyük şekilde

işte bunlar hep işsizlikten aslında. bi şekilde çalışma hayatına kapağı atınca diğer dertler geride kalacak.
sıkma canını.

işte bunlar hep işsizlikten aslında. bi şekilde çalışma hayatına kapağı atınca diğer dertler geride kalacak.
sıkma canını.
Evet farkındayım bi işim olsa hayat enerjim yerine gelecek ama işim olması için Dr emek vermem lazım. Teşekkür ederim desteğinize

Çok doğru son bir yılda tam 3 ayrı kişiyle tanıştım ve 3 üde olmadı çok yıprandım farklı sebeplerle olmadı ama artık inancım kalmadı bakıyorum insanlar seviyor seviliyor bende hep bi pürüz hep bi hayal kırıklığı insan tanımaktan yoruldum bazen diyorum bırak ya olmak zorunda değil hayatta mutlu olacak bir sürü nedenin var şart mı aşk olması böyke düşünmek iyi geliyor ama çevre baskısı malum hafiften korkmaya başladım
Çevre baskısını boşversene ..aşk ,hiç ummadığın bir anda çıkıp geliyor .çok da güzel oluyor :) tıka kulaklarını eğlenmene bak . Evlen diyenlerin evliliğini de bir gözlemle bakalım ,mutluluğundan mi hasedinden mi diye ..

Evet farkındayım bi işim olsa hayat enerjim yerine gelecek ama işim olması için Dr emek vermem lazım. Teşekkür ederim desteğinize
emek vermeden olmuyor maalesef. deneyeceksiniz. konunun etkiletleri de bana anlamsız geldi, evde kalmak filan. 24 yaşında ne evde kalması allah aşkına.

emek vermeden olmuyor maalesef. deneyeceksiniz. konunun etkiletleri de bana anlamsız geldi, evde kalmak filan. 24 yaşında ne evde kalması allah aşkına.
Siteye yeni üye oldum pek bilemedim nasıl etiketler yapıcağımı evde kaldığımı düşünmüyorum tabiki ama umutsuzluk da bunu düşündürüyor artık

Ben de senin gibiydim bekarken evde otururken bu düşüncelerle boğuşurdum. Kaldı ki benim annem bana derdi "evde kaldın evde,evlen de git" diye:skandal:
Bence sen duygusal birisin, karşına düzgün biri çıkar da evlenirsin inş. Ama sonradan evlendim ah vah ne yaptım kaynanamdan çekiyorum vs demek yok :süslü:
Şaka bir yana 2 yıl olacak evleneli,beni senin gibi duygusal bir insandan nasıl herseyi hesaplayan biri haline getirdiler ben de bilmiyorum :spor: Bu mesajın anafikri : ben yandım sen yaninca anlarsın:KK55:

Merhaba buradaki yorumları uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok mantıklı insanlar var teşekkür ederim hepinize gerçekten iyi geliyor. Şimdi ben 24 yaşında yeni üniversite den mezun oldum evde oturuyorum bununda etkisi olacak ki artık hayatımda güzel şeyler olsun istiyorum işim yok atanma şansım çok düşük ve asıl ben sürekli mutsuz eden konu şu bu yaşıma kadar ilk sevgilim 17 yaşında oldu 1 yıl falan sürdü sonra ben istemedim ayrıldım hadi o çocukluktu anlamadım bi şey ama ondan sonra defalarca flörtüm oldu sevgili olduğum oldu ama hiç böyle karşılıklı sevip sevildiğim bi ilişkim olmadı ya ben çok üzdüm ya da onlar beni çok üzdü. Çünkü benim sevdiklerim beni sevmedi beni sevenleri ben sevmedim. Artık evdeyim bi sosyal hayatımda yok çevremde insanlar var ama etkilendiğim istediğim kişiler değil kesinlikle benim de hem mantığıma hem gönlüme uygun biriisi olacak mı? Evde kalıcam galiba bu beni çok düşündürüyor artık. Sanki herkes bulmuş da ben kalmışım gibi hissediyorum
Her şeyin bir vakti vardır. Kafanıza takılacak bir durum değil bu. Mutlaka bir yerlerde sizi bekleyen birisi çıkacaktır. Sadece en kısa zamanda iş bulup sosyalleşmeye bakın

Ben de senin gibiydim bekarken evde otururken bu düşüncelerle boğuşurdum. Kaldı ki benim annem bana derdi "evde kaldın evde,evlen de git" diye:skandal:
Bence sen duygusal birisin, karşına düzgün biri çıkar da evlenirsin inş. Ama sonradan evlendim ah vah ne yaptım kaynanamdan çekiyorum vs demek yok :süslü:
Şaka bir yana 2 yıl olacak evleneli,beni senin gibi duygusal bir insandan nasıl herseyi hesaplayan biri haline getirdiler ben de bilmiyorum :spor: Bu mesajın anafikri : ben yandım sen yaninca anlarsın:KK55:
Ahahha inşallah yanmam ve inşaallah senin de tek sıkıntın kaynanandır evet çok duygusalım biraz da böyle hayatımda olacak kişiye ilahi bi gözle bakıyorum mükemmel olsun ilişkimiz yani hani çok vefalı sadık hiç üzmeden falan ama galiba hayat pekte öyle göründüğü gibi değil bana kalsa bende evlilik meraklısı olmam olmadım da hiç ama işte insanlar etraf böyle düşünmeye itiyor sanırım ilk amacım iş sahibi olmak. Bu arada bence sen de çok tatlı birisin teşekkür ederim güzel yorumun için

Offf bu duygu bendede çok bende yeni mezun oldum çok defa ilisikim olmasına rağmen uygun biri olmadı hiç şimdi ben de evdeyim eylulde kpss var ben yasadigim seHirden biriyle evlenmek istemyorum bıktım çünkü burdan başka sehirdende atanamadigim sürece birini bulmam imkansiz atama desen ayrı bi dert ben simdiden karalar bagladim çünkü otuz kırk yıl daha bu şehri çekmek istemiyorum evlılık için olsa bile siz belki atama olmasas bile yasadiginiz bi yerden bulma fikrii kötü gelmez heralde Size

hayat zaten ileride yeterince yoracak
biraz relaks takıl bence 1 sene falan
iş illa bulursun
ileride sevgilin de olur
bu kadar takılma

aynı yaştayız. hatta ben 25 oldum. hiç öyle evde kaldım streslerine giremem. ona girene kdar iş arardım. para kazanmaya başladıktan sonra da sürekli tatillere çıkardım. ben olsam...

Back