ben ne zaman böyle kötü oldum

Bence tamamen psikolojik. Mesela benim k.validem bana yakin oturuyor yurume mesafesinde. Kadin evime geleceği zaman ben böyle duzenli evi daha da duzenlemeye calisiyorum mesela. Adı üzerinde k.valide maalesef ama kendi annem olsa hic umurumda olmuyor. K.validemden bir kötülük mü gördüm? Hayir ama onun kendi evinde olan bir titizligi var ve bu da beni kasıyor sanırım. Ama son konusmanizda bir anormallik yok, kadıncağız birsey dememis yani.

İlerde çocuğumu bacacak akşama kadar diyorsun ya

Bence mantıklı yönün kvalidenle aranı. İyi tutman gerektiğini,

Sürekli bebeğinin onunla olacağını ve ona iyi bakması için senin de onu mtlu etmen gerektiğini söylüyor

Ama gerçekte sevmiyor katlanamıyorsun İkilemdesin

Seninki pişmanlıktan çok aramı iyi tutayım ama nasıl kendimle çelişiyorum gibi

Mantığını dinlemelisin

Kocan gercektende cok guzel bi konusma yapmis, kutluyorum burdan.
Aslinda sende farkindasin.
Bi sorun var sende.
Kadin sana "calismassin artik sende" demis. Sen ne munasebet kendi ayaklarimin uzerinde durmak isterim ben demissin( guzel demissin ama uslubun yanlis olmus burda ne munasebet felan diye).
Neyse bi sonrasina kadin " haklisin kizm, calis kendi ayaklarinin uzerinde dur' demis.
Yani aslinda alttan almis seni.
Cunku sen hemen savunmaya gectin farkindaysan.
Sonra geri kadinin " evet calis' demesini " calissinda oglumun parasini yemesin" diye algiladin.
Sence ne demesi gerekirdi kadincagizin?

Gecmiste neler yasandi bilmiyorum, ama cok haksizlik ediyosun kv ne.
Kocan basta belirttigim gibi cok guzel konusmus, bence her boyle yaptiginda o cumleleri hatirla.
Ve ayriyeten, lutfen kv ni kv degilde kendi annen gibi gor.
Kadin senin bi telefonuna bakiyor hemen size kosuyor evi ayarliyor.
Yapma boyle.
Bu kadin bunu haketmiyor, kocanda haketmiyor. Kk dan kv konularini okuyup gazami geliyosun nerden nasil hikayeler duyuyosan. Kulaklarini tika. Sende kincilik var. Durduk yere. Elimi verirsem kolumu kaptiririm felan. Oyle dusunme. Ne elini verdinki kadin kolunu kapsin. El veren o, belkide yazmadin ama ben hic bi yerde o kadin icin bisey yaptigni gormedim su yaptiklarina karsilik es deger. Gercekten haketmiyor, sizin etrafinizda pervane oluyor o.
Kv ve kocan birer birer cok guzel insanlar bence, Allahin sevgili kulusun.
Degerini bil.

Okuduklarimda anladığım, sen zor kV de olucağın kim zorluk çekmiyor abartmayın uzatmayiñ,

Kadin calisma diyo ne munasebet diyosun calis ok haklisin diyo sen kimsin diyosun. Senin gecinmeye gonlun yok belli. Ama anladigim kadariyla kadinin evinde oturuyosun, cocugunu baktiriyosun, evinin isini canin isterse yaptiriyosun, o konularda problem yok iyiymis

Senin derdin ne biliyo musun. Sen ne dersen de ses cikarmayip alttan almasi.onu sevmiyorsun ,eften puften seylerden bagiriyosun.o da butun bunlari icine atiyo.sanma cok mutlu.sanma senden korkuyor.evladinin yuvasi bozulmasin diye icinde ogutuyo yok ediyo.en basta karsilikli hatalar yapmis olabilirsiniz.ki bu da normal.ama kadin duzelmis hatalarini en aza indirmeye calisiyor.maalesef sen unutmuyorsun kinlenmissin.bir kere sana hooop yavas gel dese sen duracaksin,n'oluyoruz nerdeyim falan dicen.ama kadin inatla alttan aliyo buyukluk yapiyo.derdin tam olarak bu.onun buyukluk yapmasi.senden daha olgun olmasi.senden daha iyi niyetli olmasi.

Ayni durumdayiz desem inanair misin?bir yanim çok seviyor bir yanim o kadar itici buluyorki bazen kendime kiziyorum kendimi sorguluyorum bendemi kötülük diye ama cidden bakiyorum benim kotu niyetinin sebebi kendisi.cidden çok sever çok tutardim ama iyi niyetinden ötürü o kadar çok yipratildimki artik iyi düşünemiyorum...sen yine yaptigi şeylerin aslinda iyi niyetten yaptigini biliyorsun boyle düşünerek kendini birazda olsa frenleyebilirsin ama ben bana karşı zerre kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece eşimin ailesi diye katlanmaya calisiyorum...yapicak birşey yok aslında neticede eşim evlatlari ayrilamazlarki anne baba sonuçta ama yinede bu evladinin hayatinin içerisine burnunu sokma hakkini vermiyor...bizim kayınvalidelerin sorunu bu galiba nerde durucagini bilmemek evladini fazlaca sahiplenmek....

X