• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yaşıyorum ?

ona göre o çok gerçekçi ben de çok laylaylom hayat başka türlü çekilir mi ya herkesi herşeyi dikkate alamam zaten herşeyi içimde yaşıyorum babamı çok acı bi şekilde kaybettim ve hala atlatabilmiş değilim ben böyle yaşamayı seviyorum üstüme düşeni yaparım fazlasına gerek yok
Haklısınız belki kavga etmeden daha yumuşak konuşursanız sizi anlayabilir. Denediniz mi?

Çok seviyorsan biraz ayak uydurursun. O da başka yerlerde sana uydurur. Ortayol bulunur.
dikbaşlılıkla geçimsizlik arasında ince bir çizgi var. İki taraf da birbirinden bezmiş gibi görünüyor.
evet öyle bıktım diyor o da. sabah bana ev arkadaşı değiliz evliyiz biz diyor, ben neyi eksik yaptım her şey düzeninde ev düzenli yemek çamaşır ütü her şey tıkırında dedim diye gitmiş mutfakta kendi kendine buzluktan börek ısıtmış yani ben kendi işimi hallederim diyor o böreği oraya kim koydu acaba. azcık tutsa dilini her şeyi eleştirmese ben bu kadar agresif olmayacağım da denemiyor ki.

nacizane önerilerim
totosunu kaldırmayın bırakın yerleştirsin :KK70:

gerilmeyin yahu ağlamayın olur böyle şeyler

ona bu farklılığınızı güzelce anlatın ben kimse için değil kendim için yaşıyorum, ev benim evim, çok batıyorsa bana söylemektense sen de toplayabilirsin, birlikte yaşıyoruz burada, konuşmasını yapın. ama gözünüzü seveyim ağlamadan, kavga etmeden.

okumuş çalışan, akıl fikir iş güç sahibi bir kadınla evli olduğunu da bir zahmet idrak edecek burası hassas. ama bence arabaya yakıt alırken bile söylüyor olmak fazla, aşırı fazla hatta, karşılıklı biraz salmalısınız iki taraf da. bu konuda sanki ikiniz de sınırlarınızı gözden geçirmelisiniz.

daha yaşınız çok genç bu evlilik sürsün istiyorsanız ve seviyorum da diyorsanız yapmanız gereken bunları sakince konuşabilmek, gerekiyorsa uzman biriyle konuşun --eğer kendi kendinize konuşamayacaksanız.
ya evet ben de diyorum neden bana söylüyorsun bunu ben napayım bu detayı. istiyor ki herşey benim onayımdan geçsin öyle alınsın e belki benim beğendiğimi sen beğenmeyeceksin ? konuştum çok anlattım daha neler neler anlattım ama yok adam almıyor ben çok sıkmaya gelmem dedikçe sıkıyor beni.

evet öyle bıktım diyor o da. sabah bana ev arkadaşı değiliz evliyiz biz diyor, ben neyi eksik yaptım her şey düzeninde ev düzenli yemek çamaşır ütü her şey tıkırında dedim diye gitmiş mutfakta kendi kendine buzluktan börek ısıtmış yani ben kendi işimi hallederim diyor o böreği oraya kim koydu acaba. azcık tutsa dilini her şeyi eleştirmese ben bu kadar agresif olmayacağım da denemiyor ki.
Siz çok gençsiniz, onun içine ortayaş dayı kaçmış gibi.

Siz çok gençsiniz, onun içine ortayaş dayı kaçmış gibi.
ya hayat boş diye kaç kere anlattım bu ailesinin şamar oğlanı ablası anneyi bırakmış başka şehirde yaşıyor arada bi geliyor abiisi desen hayatını yaşıyor bekar bi istanbulda bi bu şehirde gidip geliyor annesinin çoğu işini eşim yapıyor ona rağmen trip laf çarpmalar diyorum ki yapma bak kendini ezdirme beni ezemiyor annesi ağzının payını alıyor eğer patavatsız bir laf ediyorsa bu yüzden kayınvalidemle hiç tartışmadım baştan dedim ben buyum sana göre yaşayamam. benim de babam yok ama annem benden babam olmamı beklemiyor.

defalarca kez anlattım ama kendisi bunu bana karışma demek olarak anlıyor alınıyor ve karışmamayı da başaramıyor üstelik
Ayrıldığım sevgilim böyleydi ne burcu? Muhafazakar birisi ama evde çok yardım eder. Kontrolcüdur. Kendi istekleri kıyafet olarak sizde begenmediyse ona açık geldiyse giyemezsiniz. Siz kadinsiniz eşit olamazsiniz. Her şeyinizi bilmeli ama kendisi istediğini anlatır. İşte bu şekilde gidiyor. Ben anlıyorum sizi. Değişmiş gibi görünse de illaki laf ediyor. Mesela kardeşleri öyle değildir. Ailenin fedaisidir. Ayrıldım üzülüyorum ama çoğu kişi kendin kurtuldun diyor. Sizin gibiyim bende cagdas kendi paramı kazanan. Üstelik konuşmaya çabalayinca böyle konuşmadık der. Dediğiniz gibi karışma olarak algılar ve kavgaya sürüklenir iş.

şöyle bir örnek vereyim benden habersiz hiç bişey alma, bana da fikrimi sor ben sana arabaya yakıt alırken bile söylüyorum, diyorum ki ben kadınım her aldığımı senin onayından geçiremem, kendisi ona sormadan bişey alınca gizli aldın güvenimi kırdın vs vs diyor. şuan çok getginim toplayamıyorum kafamı ordan bi fotoğraf gibi görünüyor ama mesela bazen yoruluyorum 2-3 gün iş yapasım gelmiyor hemen evi saldın şuraları topla vs namaz kılmadın niye kılmadın laf vurur makyaj hiç yapmam arada bir rimel sürerim niye sürdün ne gerek var instagramı kendi açımdan aktif kullanmam arada bi paylaşım yaparım ne gerek var niye paylaştın bi kıyafet alırım atıyorum iç gösteren beyaz keten gömlek ben altına uygun giyecek bişey bulmuşumdur salak değilim kapalıysam kolumun görünmemesini düşünmüşümdür hemen başlar bu iç gösteriyo bence geri ver oran görünür buran açılır vs vs hemen yorumlar beni germek için konuşur da konuşur
Okurken bunaldım.

şöyle bir örnek vereyim benden habersiz hiç bişey alma, bana da fikrimi sor ben sana arabaya yakıt alırken bile söylüyorum, diyorum ki ben kadınım her aldığımı senin onayından geçiremem, kendisi ona sormadan bişey alınca gizli aldın güvenimi kırdın vs vs diyor. şuan çok getginim toplayamıyorum kafamı ordan bi fotoğraf gibi görünüyor ama mesela bazen yoruluyorum 2-3 gün iş yapasım gelmiyor hemen evi saldın şuraları topla vs namaz kılmadın niye kılmadın laf vurur makyaj hiç yapmam arada bir rimel sürerim niye sürdün ne gerek var instagramı kendi açımdan aktif kullanmam arada bi paylaşım yaparım ne gerek var niye paylaştın bi kıyafet alırım atıyorum iç gösteren beyaz keten gömlek ben altına uygun giyecek bişey bulmuşumdur salak değilim kapalıysam kolumun görünmemesini düşünmüşümdür hemen başlar bu iç gösteriyo bence geri ver oran görünür buran açılır vs vs hemen yorumlar beni germek için konuşur da konuşur
Kocan tam bir öküz, ne demek evi saldın vs, sen de çalışmıyor musun ? Her iş neden sana kalıyor hii pardon ataerkil bir zihniyet di mi kocan, her aldığını neden soracakmissin ki

Back